Sarat jeung Kaayaan Pamakéan

Ieu sanés ngan ukur kabijakan privasi, éta mah deklarasi prinsip-prinsip.

Salaku jawab situs wéb ieu, kuring badé nawiskeun garansi hukum anu pangsaéna pikeun hubungan sareng privasi anjeun sareng ngajelaskeun ka anjeun sacara jelas sareng transparan sabisa, sadayana anu prihatin ngolah inpormasi pribadi dina situs wéb ieu.

Sarat jeung Kaayaan Pamakéan ieu ngan ukur sah pikeun data pribadi anu dicandak dina Wéb, henteu tiasa dianggo pikeun inpormasi anu dikumpulkeun ku pihak katilu dina situs wéb sanés, upami aranjeunna dihubungkeun ku Wéb.

Kaayaan di handap ieu ngariung pikeun pangguna sareng kanggo jalma anu ngurus halaman wéb ieu, ku kituna panginten anjeun peryogi sababaraha menit pikeun maca sareng upami anjeun henteu satuju sareng ieu, ulah ngirim data pribadi anjeun dina situs wéb ieu.

Kawijakan ieu parantos diropéa dina 25/03/2018

Kanggo tujuan panyebaran UU anu disebut dina Perlindungan Data Pribadi, data pribadi anu anjeun kirimkeun ka kami bakal dilebetkeun kana file "USERS OF WEB and SUBSCRIBERS", dipiboga ku Online Servicios Telemáticos SL sareng NIF: B19677095 sareng alamat di C / Blas de Otero nº16 1º Iz. -18230 - Albolote (Granada). File ieu parantos ngalaksanakeun sagala ukuran kaamanan téknis sareng organisasi anu diadegkeun dina Royal Decree 1720/2007, tina kamekaran LOPD.

Ngirim sareng ngarekam data umum

Ngirim data pribadi dina halaman wéb ieu wajib kontak, koméntar, langganan blog ik4.es, kontrak jasa anu ditayangkeun dina halaman wéb ieu sareng mésér buku dina format digital.

Kitu ogé, henteu nyayogikeun data pribadi anu dipénta atanapi henteu nampi kawijakan perlindungan data ieu nunjukkeun imposénsitas palanggan kana eusi sareng ngolah pamundut anu dilakukeun dina situs wéb ieu.

Henteu kedah anjeun nyayogikeun data pribadi pikeun ngotéktak wéb ieu.

Naon data anu diperyogikeun ku ramatloka ieu sareng naon waé

ik4.es bakal ngumpulkeun Data Pribadi Pamaké, ngaliwatan formulir online, liwat Internét. Data Pribadi anu dikumpulkeun, gumantung kana masing-masing kasus, tiasa diantarana: ngaran, ngaran kulawarga, email sareng sambungan aksés. Kitu ogé, dina kasus jasa kontrak, mésér buku sareng iklan, kuring bakal naros ka Pamaké pikeun data perbankan atanapi pembayaran anu tangtu.

Situs wéb ieu ngan ukur ngabutuhkeun data anu nyukupan pikeun kaperluan koléksi sareng éta komitmen pikeun:

  • Ngaleutikan pamrosésan data pribadi.
  • Ngenalkeun data pribadi saloba mungkin.
  • Masihan transparansi kana fungsi sareng ngolah data pribadi anu dilaksanakeun dina halaman wéb ieu.
  • Ngidinan sadaya pangguna pikeun ngawaskeun ngolah data-data anu dilakukeun dina situs wéb ieu.
  • Nyiptakeun sareng ningkatkeun elemen kaamanan pikeun nawiskeun anjeun syarat browsing anu pangsaéna.

Tujuan data anu dikumpulkeun dina portal ieu nyaéta saperti kieu:

  1. Pikeun ngaréspon sarat pangguna; Salaku conto, upami pangguna nyayogikeun inpormasi pribadi na dina salah sahiji bentuk kontak, urang tiasa nganggo data éta pikeun ngaréspon pamundut anjeun sareng ngabales mamang, keluhan, koméntar atanapi masalah anu anjeun ngagaduhan ngeunaan inpormasi anu kalebet dina Situs Wéb, jasa anu disayogikeun ngalangkungan Halaman Wéb, pamrosésan data pribadi anjeun, patarosan ngeunaan téks légal anu kalebet dina Halaman Wéb, ogé pamundut anu sanés anu anjeun kagungan.
  2. Pikeun ngatur daptar langganan, kirimkeun buletin, promosi sareng tawaran khusus, dina hal ieu, urang ukur bakal nganggo alamat email sareng nami anu disayogikeun ku pangguna nalika ngalanggan.
  3. Pikeun moderat sareng ngaréspon koméntar anu dilakukeun ku pangguna dina blog.
  4. Pikeun ngajamin patuh kana kaayaan panggunaan sareng hukum anu berlaku. Ieu tiasa kalebet pamekaran alat sareng algoritma anu ngabantosan halaman wéb ieu pikeun ngajamin kerahasiaan data pribadi anu dikoléksi na.
  5. Pikeun ngadukung sareng ningkatkeun palayanan anu ditawarkeun ku situs wéb ieu.
  6. Pikeun pasar produk sareng jasa anu ditawarkeun dina situs wéb ieu.

Dina sababaraha kasus, inpormasi ngeunaan sémah ka situs ieu dibagikeun sacara anonim atanapi dikumpulan ku pihak katilu sapertos iklan, pariwara, sponsor atanapi gaul pikeun tujuan pikeun ningkatkeun jasa abdi sareng monetizing situs web. Sadaya tugas ngolah ieu bakal diatur numutkeun norma hukum sareng sadaya hak anjeun ngeunaan perlindungan data bakal dihormati saluyu sareng peraturan anu ayeuna.

Dina unggal kasus, pangguna ngagaduhan hak pinuh pikeun data pribadi sareng panggunaan na atanapi tiasa laksana aranjeunna iraha wae.

Teu aya masalah ieu situs web tiasa nransfer data pribadi pangguna pamasihan ka pihak katilu sateuacan ngawartosan aranjeunna sareng naroskeun idin.

Jasa anu ditawarkeun ku pihak katilu dina situs wéb ieu

Pikeun nyayogikeun jasa anu diperyogikeun pikeun ngembangkeun jéntréna, Online Servicios Telemáticos SL ngabagi data ku panyadia ieu di handap dina kaayaan privasi anu sami.

  • Hosting: cubenode.com
  • Platform wébWordPress.org
  • Layanan kurir sareng ngirim surat kabar: MailChimp 675 Ponce de Leon Ave NE, Suite 5000 Atlanta, GA 30308.
  • Panyimpen awan sareng cadangan: Dropbox -Drive, Wetransfer, Layanan Wéb Amazon (Amazon S3)

Sistem newak data pribadi anu dikumpulkeun ku website ieu

Situs wéb ieu nganggo sistem newak inpormasi pribadi anu béda-béda. Website ieu salawasna ngabutuhkeun ijin ti pangguna pikeun ngolah data pribadi kanggo tujuan anu dituduhkeun.

Pangguna ngagaduhan hak pikeun mupus idin anu sateuacanna iraha waé.

Sistem nangkep inpormasi pribadi anu dianggo ku ik4.es :

  • Bentuk langganan eusi: Dina wéb aya sababaraha bentuk pikeun ngaktipkeun langganan. Tingali dina koropak email anjeun. Pangguna kedah mastikeun langgananana pikeun ngesahkeun alamat emailna. Data anu disayogikeun bakal dianggo sacara éksklusif pikeun ngirim Newsletter sareng ngajantenkeun anjeun diénggalan dina berita sareng tawaran khusus, khusus pikeun palanggan és. Newsletter dikelola ku MailChimp

Nalika nganggo jasa platform MailChimp pikeun ngalaksanakeun kampanye pamasaran email, manajemén langganan sareng ngirim buletin, anjeun kedah terang yén MailChimp Cai mibanda server-serverna di host di Amérika Serikat sahingga janten data pribadi anjeun aranjeunna bakal dialihkeun sacara internasional ka nagara anu dianggap henteu aman saatos ngabubarkeun Aman Harbour. Ku ngadamel langganan, anjeun nampi sareng idin ka data anjeun disimpen ku platform MailChimp, anu didasarkeun di Amérika Serikat, pikeun ngatur pangirim buletin anu aya. Mailchimp ieu diadaptasi kana klausa standar Uni Éropa ngeunaan panyalindungan data.

  • Formulir Balesan: Situs wéb ngalangkungan wangun koméntar. Pangguna tiasa pasang koméntar kana tulisan anu diterbitkeun. Data pribadi anu dilebetkeun dina bentuk pikeun ngalebetkeun koméntar ieu bakal dianggo sacara éksklusif pikeun sedeng sareng nyebarkeunana.
  • Bentuk hubungan: Aya ogé bentuk kontak pikeun patarosan, saran atanapi kontak profésional. Dina hal ieu alamat email bakal dianggo pikeun ngaréspon aranjeunna sareng ngirim inpormasi anu dipikabutuh para pangguna ngalangkungan wéb.
  • cookies: Nalika pangguna ngadaptarkeun atanapi ngotéktak wéb ieu, «cookies» disimpen. Pangguna tiasa pariksa kabijakan cookie rék dilegakeun inpormasi ngeunaan cara ngagunakeun cookies sareng cara mareumanana.
  • Unduh Sistem: Dina situs wéb anjeun tiasa ngaunduh eusi anu béda-béda anu kalebet dina format téks, video sareng audio. Dina kasus ieu, email diperyogikeun pikeun ngaktipkeun formulir langganan. Inpormasi anjeun dianggo pikeun tujuan anu ditunjuk pikeun palanggan.
  • Ngajual publikasi: Ngaliwatan portal anjeun tiasa mésér publikasi sareng infoproduk tina Online Servicios Telemáticos SL, dina hal ieu, inpormasi mésér (Ngaran, nami kulawarga, nomer telepon, alamat pos sareng e-mail) anu diperyogikeun ngalangkungan platform Paypal salaku wujud tina pamayaran.

Pamaké tiasa unsubscribe iraha wae tina jasa anu disayogikeun ku ik4.es éta Newsletter anu sami.

Pangguna bakal manggihan dina situs ieu, halaman, promosi, sponsor, program affiliate yén aksés kabiasaan browsing pangguna pikeun netepkeun profil pangguna sareng nunjukkeun pariwara pamaké dumasar kana kapentingan sareng kabiasaan browsing maranéhanana. Inpormasi ieu sok anonim sareng pangguna henteu dicirikeun.

Inpormasi anu disayogikeun dina Loka anu disponsoran ieu atanapi poko pakait kana kawijakan privasi anu digunakeun dina Situs-situs éta sareng anu henteu tunduk kana kawijakan privasi ieu. Ku sabab kitu, kami wani pisan ngasongkeun Pamaké pikeun nyemak sacara detil kabijakan privasi kabijakan pautan.

Kawijakan Privasi tina pariwara anu disayogikeun dina AdsenseGoogle Adsense.

Kawijakan privasi nyukcruk sumber anu digunakeun dina situs ieu:Google (Analytics)

Dina ik4.es kami ogé diajar karesep pangguna, ciri demografi, pola patalimarga, sareng inpormasi sanésna pikeun langkung ngartos saha waé pemirsa sareng naon anu diperyogikeun. Nyukcruk preferensi pangguna kami ogé ngabantosan kami nunjukkeun pariwara anu paling relevan.

Pangguna sareng, sacara umum, saha waé jalma alami atanapi légal, tiasa netepkeun hyperlink atanapi alat tautan téknis (contona, tautan atanapi tombol) tina halaman wébna dugi ka ik4.es ("Hyperlink"). Ngadegna Hyperlink henteu hartosna dina sagala hal ayana hubungan antara ik4.es sareng pamilik situs atanapi halaman wéb dimana Hyperlink didirikeun, ogé henteu ditampi atanapi disatujuan ku ik4.es tina eusina atanapi jasa. Bisi wae, ik4.es ngagaduhan hak pikeun ngalarang atanapi nganonaktifkeun hyperlink naon waé ka Halaman Wéb iraha waé.

Pamaké tiasa unsubscribe iraha wae tina jasa anu disayogikeun ku ik4.es éta Newsletter anu sami.

Akurasi sareng veracity data

Pangguna ngajamin yén data pribadi anu disayogikeun ngalangkungan macem-macem bentuk anu leres, anu wajib pikeun komunikasi modifikasi naon waé. Kitu ogé, Pamaké ngajamin yén sadaya inpormasi anu disayogikeun saluyu sareng kaayaan aslina, yén éta énggal sareng akurat. Salaku tambahan, Pamaké usaha ngajaga data na pikeun diapdet sepanjang waktos, ngan ukur tanggung jawab henteu leresna atanapi palsu data anu disayogikeun sareng karusakan anu tiasa disababkeun ku ieu ka Online Servicios Telemáticos SL salaku pamilik halaman wéb ik4.es .

Latihan tina hak aksés, koréksi, pembatalan atanapi oposisi

Hak Pamaké nyaéta nyaéta:

  • Hak naros kumaha data pribadi anu urang simpen perkawis Pamaké iraha waé.
  • Hak naroskeun ka kami pikeun ngapdet atanapi ngabenerkeun data anu salah atanapi bihari gratis anu urang simpen ngeunaan Panganggo.
  • Hak kanggo ngalanggan tina komunikasi komunikasi naon waé anu tiasa kami kirimkeun ka Panganggo.

Anjeun tiasa ngarahkeun komunikasi sareng latihan hak na aksés, koréksi, pembatalan sareng oposisi ngalangkungan surat pos di C / Blas de Otero nº16 1º Iz. -18230 - Albolote (Granada) atanapi ku email: info (at) contact.online sareng buktina anu sah dina hukum, sapertos fotokopi DNI atanapi sarimbag, anu nunjukkeun dina judulna "DATA PROTECTION".

Ditampa sareng idin

Pamaké nyatakeun yén anjeunna parantos terang kaayaan ngeunaan panangtayungan data pribadi, nampi sareng nyatujuan kana pangobatanana ku Online Servicios Telemáticos SL ku cara sareng pikeun tujuan anu dituduhkeun dina bewara hukum.

Parobihan kana kabijakan privasi ieu

Online Servicios Telemáticos SL ngagaduhan hak pikeun ngarobih kabijakan ieu pikeun adaptasi kana panerapan atanapi yurisprudensi anyar ogé prakték industri. Dina kasus sapertos kitu, Panyayogikeun bakal ngumumkeun dina halaman ieu parobihan anu diwanohkeun kalayan antisipasi lumrah pikeun nerapkeunnana.

Surat komérsial

Luyu sareng LSSICE, Online Servicios Telemáticos SL henteu ngalaksanakeun prakték SPAM, janten henteu ngirim email komérsial anu saacanna dipénta atanapi diidinan ku Pamaké, dina sababaraha waktos, éta tiasa ngirim promosi nyalira sareng tawaran khusus na pihak katilu, ngan ukur dina kasus dimana anjeun ngagaduhan otorisasina tina panarima. Akibatna, dina masing-masing bentuk anu disayogikeun dina Halaman Wéb, Pamaké kamungkinan masihan ijin anu jelas pikeun nampi "Newsletter" kuring, henteu paduli inpormasi komérsial anu khusus dipénta. Anjeun tiasa ogé ngabatalkeun langganan anjeun sacara otomatis dina Buletin anu sami.