Cartridges Anu Cocog - Kumaha Ngahindarkeun Nyetak Diblokir

Sababaraha model printer ngan ukur ngamungkinkeun anjeun nganggo kartrid aslina kanggo nyetak. Kami asup ChimeraRevoNanging, kami parantos mutuskeun ngadamel pedoman anu kami ngajelaskeun kumaha carana nyingkahan cetak upami anjeun hoyong pasang kartrid sarua pisan. Anjeun kedah tumut kana akun inpormasi anu bakal kami masihan anjeun dina garis ieu.

Kumaha carana nyingkahan panyebaran cetak ku mareuman monitor cetak

Solusi munggaran anu urang usulkeun bypass konci percetakan kalayan kartrid anu cocog pikeun neraskeun ka pareuman monitor cetak. Sanaos fitur ieu aya dina sadaya modél anu aya di pasar, sakapeung nganonaktipkeunana tiasa nyababkeun ngabéréskeun masalah anu ngaganggu ieu.

Sawaktos Anjeun nganonaktipkeun monitor, printer moal deui ngadeteksi status kartrid upami éta aslina atanapi cocog. Hijina kakurangan pikeun nampa éta anjeun moal tiasa deui ngawaskeun tingkat tinta limbahJanten anjeun tiasa béak tina mangsi. Upami anjeun nampi detail sakedik ieu, teraskeun maca.

Pikeun neraskeun ka pareuman monitor cetakAnjeun kedah masang driver sareng parangkat lunak manajemén pikeun mesin citak. Dina hal ieu, kami nyarankeun anjeun ningali pituduh kami anu lengkep tentang kumaha cara masang printer.

Upami anjeun gaduh hiji Printer HPAnjeun tiasa nyobian nganonaktipkeun monitor cetak ku ngakses setélan printer. Pikeun ngabantosan prosedur anjeun, urang nyarankeun yén anjeun ningali manual pamaké kalebet kana bungkus. Salaku conto, upami anjeun gaduh Windows PC muka éta setélan ku ngaklik ikon na gear dina ménu Mimitian sareng milih alat tina jandela anu muka.

Teras ngaidentipikasi bagian na Setélan anu aya hubunganana di sisi katuhu teras pencét Alat sareng citak. Ayeuna, pencét-katuhu dinaikon printer pikeun ngonpigurasi sareng milih Propiedades tina ménu anu diusulkeun. Akhirna, klik tombol na Majupencét dina Kahoyong percetakan HPnganonaktipkeun monitor ku mariksa pilihan na Pareuman tingkat tinta monitor HP sareng mencét OK dua kali berturut-turut.

Upami Anjeun gaduh a Epson Printeranjeun kedah aksés kana pilihan manajemén printer sareng ngaidentipikasi barangna Epson Monitor Status. Dina hal ieu, urang nyarankeun yén anjeun sacara saksama maca manual pangguna, dimana anjeun pasti bakal mendakan léngkah pikeun ngaksés pilihanna.

Salaku conto, dina Windows, anjeun teras aksés Alat sareng citak sakumaha di luhur, pencét-katuhu dina Epson Printer sareng milih Préferénsi percetakan. Teras klik kana tab utilititeras klik Laju sareng kamajuan parios pilihan Pareuman Epson Monitor Status. Konfirmasi perobihan ku ngaklik dua kali dina OK.

Anjeun boga Lanceukna Printer? Pikeun ngalaksanakeun prosedur anu sami, buka Alat sareng citakmilih Kahoyong percetakan dina ménu kontéks anu nembongan saatos diklik katuhu sareng milih Cangehgar / Cangehgar. Sakali parantos, pencét tombol na Monitor status sareng parios dina Pareuman / pareum. Konfirmasi perobihan ku ngaklik on OK dua kali sakaligus.

Upami anjeun gaduh printer pihak katilu, kami nyarankeun anjeun pikeun ngalakukeunana Paluruh Google ngagunakeun istilah pareuman monitor cetak dituturkeun ku ngadamel sareng modél alat.

Kumaha Ngahindarkeun Nyetak Blok ku Ngamutahirkeun Firmware Printer

Dina sababaraha kasus panginten kajadian fase percetakan diblokir ku ayana kartrid sanés aslina kusabab bug parangkat lunak. Hal anu mirip kajadian anu lami pisan sareng sababaraha modél HP. Ku alatan éta, dina hal ieu solusi anu kami nyarankeun pikeun anjeun nganut nyaéta lakukeunupdate firmware printer.

Ampir kabéh modél dina pasaran sanggup unduh pembaruan sacara otomatis naha ngalangkungan Wi-Fi atanapi liwat komputer. Anjeun masih tiasa ngadaptar modeu manual upami aya versi firmware anyar anu disayogikeun dina halaman wéb pabrikan (contona, HP). Ati-ati pikeun ngaunduh pembaruan pikeun modél pasti anu anjeun anggo..

Upami Anjeun gaduh a Printer layar LCD, anjeun tiasa langsung ngalaksanakeun pembaruan firmware. Anu kedah anjeun lakukeun nyaéta nyambungkeun printer kana Internét ngalangkungan kabel Ethernet, Wi-Fi atanapi ngalangkungan komputer anjeun, aksés kana setélan sareng milarian update. Upami anjeun henteu mendakan lokasi anu pasti, parios di manual pamaké atanapi ngadamel a Paluruh Google meureun ngenalkeun istilahna hurungkeun pembaruan otomatis dituturkeun ku ngadamel sareng modél printer.

Kumaha carana nyingkahan panyebaran blockage ku chip resetter

Solusi terakhir anu kami nyarankeun nyaéta blok percetakan kabur Kusabab kartrid anu cocog nyaéta nganggo a chip resetter. Pikeun anu henteu terang éta, éta mangrupikeun alat leutik anu sanggup aktipkeun kartrid anu henteu dikenal ku printer.

The kartrid generasi panganyarna gaduh chip kontrol anu ngamungkinkeun anjeun pikeun salawasna ngagaduhan tingkat mangsi anu aya dina kontrol. Salaku tambahan, chip nyegah kosongna kartrid pikeun nyingkahan 'hawa asup kana sirah cetak sahingga ngabalukarkeun karuksakan. Nalika kartridna béak, kiripik disimpen kana vacío sareng béwara ngagantian kartrid tinta nembongan.

Nanging, upami anjeun ngalebetkeun kartrid anu cocog, éta tiasa waé kajadian chip kontrol henteu ngareset. Dina hal ieu, pesen na dina bodas sanaos aya tinta na. Éta dimana reset chip anu nanggungjawabkeun pikeun malikkeun chip kontrol pikeun sinyal ayana mangsi 100% deui. Jinis alat ieu tiasa dilarapkeun ku cara nempatkeun PIN na dina kontak sareng chip kontrol tina kartrid anu cocog.

Maka anjeun kedah ngantosan LED janten héjo pikeun mulangkeun operasi anu saé. Hurung Google tiasa mendakan chip resetter anu paling cocog pikeun kartrid anjeun ngan saukur nganggo istilah chip resetter dituturkeun ku modél kartrid. Pikeun milarian pitunjuk pamasangan, tingali YouTube.

Tulisan anu manpaat séjén