Éror "Sambungan anjeun henteu pribadi" dina browser Opera

Metode 1: Ngarobih waktos sareng tanggal

Téks kasalahan anu disumputkeun nyumputkeun panyabab masalah, anu aya dina SSL: kagagalan dina protokol ieu anu ngajantenkeun teu mungkin pikeun ngagunakeun Internét.

Kasus anu paling umum nyaéta tanggal sareng / atanapi waktos anu salah. Sértipikat SSL ngagaduhan waktos validitas anu kawates, janten upami tanggal sareng waktosna henteu cocog sareng waktos lokal, anjeun bakal ngagaduhan kasalahan. Coba robih waktos dina komputer anjeun sareng buka sumberdaya ku masalah - sadayana kedahna saé ayeuna.

Baca langkung seueur: Kumaha ngarobih waktos sareng tanggal dina Windows 7 sareng Windows 10

Metode 2: nganonaktipkeun ekstensi

Upami setélan tanggal sareng waktos leres, sumber tina masalah panginten tambihan paramban panyungsi anjeun, utamina upami teu sababaraha taun diénggalan. Pikeun ngadiagnosa sareng ngaidentipikasi palaku, laksanakeun ieu di handap

  1. Buka ménu Opera sareng pilih-dua barang "Panjangan".
  2. Tingali daptar lengkep sareng pencét "Pegatkeun". dina unggal posisi.
  3. Anjeun nyobian muka halaman atanapi halaman anu sateuacanna nunjukkeun kasalahan. Upami henteu ngulang deui, maka éta pasti sadayana ngeunaan plugins na. Pikeun milari naon sababna, buka manager extension, aktipkeun unggal extension hiji-hiji, sareng muatkeun sumberdaya anu bermasalah.
  4. Sakali kauninga, langkung saé dipiceun addon anu gagal - cara anu paling épéktip pikeun ngalakukeun ieu ditepikeun dina tulisan dina tautan di handap ieu.

    Maca deui: Kumaha cara uninstall ekstensi dina Opera

Metode 3: Pareuman Opera Turbo

Kamungkinan ogé yén kasalahan anu dimaksud nyaéta kusabab modél Opera Turbo aktip. Anu kajadian nyaéta sababaraha situs (khususna bank atanapi pembayaran) henteu nampi patalimarga anu ngalangkungan proxy atanapi VPN, janten modeu muka halaman gancang aktip. Kami parantos ngawartosan anjeun kumaha mareuman fungsi ieu, janten didieu aya tautan kana bahan anu saluyu.

Baca deui: Kumaha nganonaktipkeun modeu Turbo Opera

Cara 4: nganonaktipkeun antivirus

Parangkat lunak antipirus ogé tiasa nyababkeun masalah SSL, contona ku ngajalankeun ketat teuing. Salaku tés, anjeun tiasa ngagantungkeun parangkat lunak ieu, sareng upami tétéla janten cukang lantaranana, anjeun kedah parios setélan parangkat lunak atanapi milarian alternatif.

Baca deui: Kumaha mareuman antivirus

Cara 5: Pasang deui perangkat lunak

Dina kaayaan dimana kasalahan anu ditaroskeun ngan ukur nembongan dina Opera, éta panginten janten salah sahiji komponén aplikasi. Solusi dina hal ieu saderhana: anjeun kedah masang deui panyungsi.

  1. Sateuacan uninstall, mangga nyadangkeun sadaya data penting (téténgger sareng express bar), pitunjuk ieu bakal ngabantosan anjeun.

    Maca deui: Kumaha cara nyimpen tetengger anjeun sareng bilah express di Opera

  2. Pupus program kumaha waé anu anjeun pikahoyong, contona ku panyabut pihak katilu pikeun hasil anu langkung dipercaya.

    Maca deui: Pupus panyungsi Opera tina komputer anjeun

  3. Unduh versi Opera anu pang anyarna dina komputer anjeun sareng pasangkeunana.

    Unduh versi Opera anu pangénggalna

  4. Impor data anu disimpen sateuacanna dina panyungsi anu nembé dipasang.
  5. Saatos manipulasi ieu, masalahna kedah direngsekeun.

Kami bungah yén kami parantos tiasa ngabantosan anjeun dina masalah.

Ngajelaskeun naon anu henteu hasil pikeun anjeun.
Spesialis kami bakal nyobian ngaréspon gancang-gancang.

Naha tulisan ieu ngabantosan anjeun?