Ngungkulan masalah "Google application error"

Metode 1: Gulung deui aplikasi kana vérsi anu sateuacanna

Upami anjeun ngagaduhan kasalahan tanpa nomer nalika nyobian muka aplikasi Google dina telepon sélulér anjeun, panyababna tiasa janten kagagalan parangkat lunak. Pikeun méréskeun masalah, teraskeun sapertos kieu:

    1. Buka Google Play Store. Ngagunakeun bar teang atanapi bagian "Atur aplikasi sareng alat" milarian di Google. Buka halaman anjeun ku ngetok nami program.
    2. Pencét tombol "Mupus".pikeun mupus sadaya pembaruan. Kusabab éta aplikasi sistem, éta moal dipiceun sapinuhna, tapi ngan bakal gulung deui kana vérsi aslina. Mastikeun tindakan dina jandéla pop-up.

  1. Balik deui ka halaman aplikasi Google teras pencét dina triple point di sudut katuhu luhur. Pupus centang pilihanna "Anyarkeun otomatis".upami fungsina diaktipkeun. Henteu perlu ngalakukeun ieu, tapi disarankeun upami aya masalah saatos masang pembaruan. Anjeun tiasa sumping deui ka dieu ka hareup sareng ngaktipkeun fitur ieu, sabab upami bug dina aplikasi sigana kasalahan pamekar, anjeun ngan tiasa ngantosan aranjeunna ngalereskeunana. Anjeun teras tiasa ngaunduh vérsi ayeuna ngalangkungan toko resmi sareng ngantepkeun éta diperbarui deui.

Ieu bakal balikkeun aplikasi Google kana kaayaan aslina anu sateuacanna sateuacan pembaruan munggaran dipasang.

Metode 2: Ngosongkeun cache

Cara séjén pikeun ngalereskeun kasalahan dina aplikasi Google nyaéta mupus cache jasa Google. Pikeun ngalakukeun ieu, anjeun kedah ngalakukeun ieu:

    1. Ngaliwatan sistem «Setélan» buka bagian aplikasi. Dina daptar program anu dipasang, pilari "Layanan Google Play". teras ketok kana nami aplikasi.

  1. Buka bagian "Memori" terus pencét tombol na "Hapuskeun cache.".

Disarankeun ngalakukeun hal anu sami sareng aplikasi Google. Limpahan mémori sareng file samentawis mangrupikeun alesan anu paling umum pikeun sababaraha aplikasi henteu ngamimitian atanapi nabrak.

Metode 3: Ngabéréskeun Kasalahan otorisasina Akun Google

Aplikasi Google tiasa gagal kusabab gagal otorisasi. Ngagunakeun Android 11 salaku conto, hayu urang tingali kumaha miceun sareng nambihan akun:

    1. Buka setélan sistem operasi anjeun sareng buka «Pamaké sareng akun» / "Akun sareng arsip". Buka subséksi (mungkin teu aya) "Manajemén akun". sareng milari akun Google.
    2. Dina jandéla setélan akun, pencét tombol hapus di handapeun. Dina jandéla pop-up, pastikeun tindakanana.

  1. Teras, anjeun kedah nambihan akun Google deui. Balik deui ka Manajemén Akun sareng ngagulung daptar propil. Pencét kana barangna "Tambihkeun Akun". sareng pilih pilihan "Google".

Jandéla aksés bakal dibuka dimana anjeun bakal dipenta pikeun nuliskeun idéntitas anjeun: ngaran pamaké sareng kecap akses anjeun. Saatosna, akun Google anjeun bakal muncul dina daptar propil.

Kami resep kami sanggup ngabantosan anjeun dina masalah anjeun.

Jelaskeun naon anu anjeun henteu tiasa lakukeun.
Spesialis kami bakal nyobian ngaréspon gancang-gancang.

Naha tulisan ieu ngabantosan anjeun?

 

 

Bagikeun tulisan ieu dina Média sosial: