Sadaya kode aman dina Dying Light 2

Sadaya kode aman dina Dying Light 2

Kabéh Konci tina brankas di dying Light 2. Dina kaulinan ieu dumasar kana ngaleungitkeun zombies bari maneh ngarambat sarta ngajajah kota Villedor, dimana manggihan pakarang sarta barang mangpaat pisan pikeun survival Anjeun. Tapi sababaraha item ieu kapanggih di jero brankas anu merlukeun kode pikeun muka. Dina ieu…

baca leuwih

Dimana mendakan Dying Light 2 Inhibitors

Dimana mendakan Dying Light 2 Inhibitors

Dimana manggihan sambetan Dying Light 2. Bab anyar ieu sagampil senang jeung metot, urang bisa manggihan sambetan anu ngamungkinkeun urang pikeun ngaronjatkeun kaséhatan sarta lalawanan cadangan Aiden Caldwell, protagonis carita. collectibles ieu sumebar di sakuliah peta, anjeun bakal ngaidentipikasi aranjeunna sabab lokasina di jero kotak GRE berwarna ...

baca leuwih

Panungtun Summertime Saga - Sadayana roman 100%

Dina pituduh Summertime Saga kami ngajarkeun anjeun kumaha carana manggihan sagala tungtung, roman jeung kaayaan di buruan. Kami ogé bakal masihan anjeun sababaraha trik pikeun milarian artos sareng hal-hal sanés anu bakal ngabantosan anjeun langkung gancang Panungtun Summertime Saga - Debbie Anjeun kedah meunang Debbie ku ngalakukeun sagala rupa tugas di bumi sareng kebon,…

baca leuwih

Mus 2000 pikeun Windows

Mus 2000 mangrupikeun aplikasi anu ngahibur dimana anjeun tiasa maénkeun kaulinan kartu Mus tradisional dina pasangan ngalawan PC. Kaulinan ieu bakal simulate tilu pesaing, ti mana anjeun bakal boga kamungkinan pikeun milih individu jeung saha rék bersaing (masing-masing kalawan abilities maranéhanana). Hiji indit ...

baca leuwih

Kumaha muka konci perjalanan gancang dina Dying Light 2

Kumaha muka konci perjalanan gancang dina Dying Light 2

Kumaha carana muka konci perjalanan gancang dina Dying Light 2. Pikeun muka konci perjalanan gancang ieu anjeun bakal kedah kamajuan ngaliwatan carita utama, ieu gumantung kana unggal pamuter sarta bisa nyandak jam. Tapi upami anjeun hoyong angkat ka tempat anu gancang teraskeun maca pituduh pondok ieu kumaha cara muka konci perjalanan gancang dina Dying Light 2. Ogé, anjeun tiasa pariksa dimana mendakan sadaya…

baca leuwih

Dimana mendakan sadaya stasiun listrik di Dying Light 2

Dimana mendakan sadaya stasiun listrik di Dying Light 2

Dimana mendakan sadaya stasion listrik di Dying Light 2. Kaulinan vidéo énggal ieu disetél dina dunya apokaliptik anu pinuh ku zombie, dimana anjeun bakal mendakan jumlahna aya 7 fasilitas (listrik sareng cai), mendakan sadayana bakal muka konci "Kotamadya. Jasa" Trophy. Sajaba ti assigning aranjeunna ka faksi pikeun ménta suplai. Dina pituduh ieu anjeun…

baca leuwih

Kumaha mésér intan dina Seuneu Gratis nganggo Pay Pal

Kumaha mésér intan dina Seuneu Gratis nganggo Pay Pal

Inten tina Seuneu Gratis, Garena's Battle Royale, dianggo ku pamaén kanggo mésér kostum, kulit senjata, piaraan, karakter, sareng kosmétik sacara umum. Mata uang maya kaulinan bisa dibeuli duit nyata dina ramatloka toko garena ngagunakeun métode pembayaran béda. Salah sahiji anu panggancangna sareng ...

baca leuwih

Kumaha cara ngadamel barang-barang dina The Last of Us 2

Kumaha cara ngadamel barang-barang dina The Last of Us 2

Kumaha carana ngadamel obyék dina The Last of Us 2. Dina cara anu sami sareng dina judul sateuacana, Ellie sareng Abby tiasa ngadamel objék, tapi mimitina aranjeunna kedah muka konci resep karajinan pikeun tiasa ngadamelana: kit pertolongan cemas, Molotov cocktail, tipena béda bom, pélor, panah jsb. Tapi kumaha carana muka konci resep? Sareng kéngingkeun ...

baca leuwih

Kumaha milarian sadaya bangku kerja di The Last of Us 2

Dimana manggihan sagala The Last of Us 2 koin

Dimana manggihan sagala koin dina The Last of Us 2. Ieu collectible sejen dina kaulinan ieu, anjeun moal ngamimitian pilari aranjeunna dugi ka bagian kadua carita bari maén kalawan Abby. Jumlahna aya 32 koin anu sumebar di sapanjang peta sareng upami anjeun tiasa kéngingkeun sadayana anjeun bakal nampi Piala "Numismatics". …

baca leuwih

Dimana mendakan sadaya manual latihan dina The Last of Us 2

Dimana mendakan sadaya manual latihan dina The Last of Us 2

Dimana manggihan sagala Manual Pelatihan dina The Last of Us 2. Dina artikel ieu kami baris némbongkeun Anjeun lokasi sadaya 8 Manual Pelatihan di buruan; Ieu dianggo pikeun muka konci kamampuan pikeun Ellie sareng Abby dianggo pikeun salamet. Milarian sadayana ogé bakal ngabantosan urang ngalengkepan piala "Sacara manual". A…

baca leuwih

Kumaha milarian sadaya bangku kerja di The Last of Us 2

Kumaha milarian sadaya bangku kerja di The Last of Us 2

Kumaha carana manggihan sagala tabel gawé di The Last of Us 2. Anjeun bakal boga kasempetan pikeun ngaropéa tur ningkatkeun pakarang anjeun, kitu ogé nyieun objék nu bisa nulungan anjeun sapanjang petualangan. Di handap ieu, anjeun bakal mendakan sadayana ngeunaan kumaha milarian sadaya méja karajinan dina The Last of Us 2. …

baca leuwih

Dimana mendakan sadaya senjata The Last of Us 2

Dimana mendakan sadaya senjata The Last of Us 2

Dimana manggihan sakabeh pakarang dina The Last of Us 2. Aya 12 pakarang dina judulna. Dina total, 6 per karakter diputer, sarta pikeun tiap sahijina bakal aya asesoris. Urang bakal tiasa ngagantelkeun 4 asesoris ka unggal pakarang urang, nu dibasajankeun ngaronjatkeun shooting, precision, kapasitas jeung stabilitas. Di …

baca leuwih

Sadaya kode tina brankas The Last of Us 2

Sadaya kode tina brankas The Last of Us 2

Sadaya kode tina brankas The Last of Us 2. Dina tur nya di Amérika Ellie bakal manggihan rupa brankas nu ngandung barang mangpaat pikeun survival dirina. Dina kalolobaan kasus, kodeu disumputkeun dina sababaraha obyék atanapi anjeun kedah ngabéréskeun teka-teki. Pikeun ngabantosan anjeun, kami parantos nyusun daptar sareng sadaya…

baca leuwih

Pasang sareng anggo iPoGo pikeun alternatif Pokémon GO plus

Dina tutorial ieu urang bade ningali kumaha iPoGo jalan. Kalayan aplikasi ieu anjeun bakal tiasa maén Pokémon ti mana waé nganggo lokasi palsu. Éta gampang dianggo, éfisién sareng aman pisan. Naon ari iPoGo? iPoGo mangrupikeun utilitas modifikasi lokalitas. Éta ngagampangkeun anjeun pikeun palsu lokasi anjeun, supados anjeun tiasa maén…

baca leuwih

Unduh Pokémon XY pikeun Android dina basa Spanyol drastis

Hal kahiji anu urang kedah disebatkeun dina hal ieu nyaéta, saluareun kanyataan yén sababaraha kaulinan anu dilisensikeun parantos janten kameunangan penjualan anu leres-leres dina jaman ayeuna, sababaraha di antarana nangtung di luhur anu sanés, sapertos dina kasus Pokémon XY, anu mangrupikeun hal anu penting. ka urang kiwari. Pokémon X sareng…

baca leuwih

Kumaha kéngingkeun sadaya kartu dina The Last of Us 2

Kumaha kéngingkeun sadaya kartu dina The Last of Us 2

Kumaha carana meunang sagala kartu The Last of Us 2. Kartu mangrupa collectible dina kaulinan ieu rupa-rupa nu aya. Aranjeunna ngagambarkeun stiker superhero anu bakal ngajadikeun Ellie senang. Aya sababaraha anu langkung sesah milarian, janten kami parantos nyiapkeun pituduh ieu ngeunaan kumaha carana kéngingkeun sadaya kartu dina The Last of…

baca leuwih

Kumaha kéngingkeun sadaya artefak dina The Last of Us 2

Kumaha kéngingkeun sadaya artefak dina The Last of Us 2

Kumaha carana meunang sagala artefak The Last of Us 2. Dina petualangan pos-apokaliptik anyar ieu, karakter Ellie jeung Abby kudu nyanghareupan mahluk aneh mutated ku jamur Cordyceps. Judulna ngagaduhan seueur objék anu tiasa dikoleksi sapertos: Koin, surat, éntri jurnal, brankas diantarana anu anjeun peryogikeun pikeun ngalengkepan 100…

baca leuwih

Kumaha ngawangun struktur di Death Stranding

Kumaha ngawangun struktur di Death Stranding

Kumaha ngawangun struktur di Death Stranding. Di dunya pasca-apokaliptik ieu Sam Porter Bridges, pamawa anu, salian ti nyebrang Amérika Serikat sareng nyanghareupan bahaya anu béda pikeun nyalametkeun umat manusa, tiasa ngawangun sareng ngarobih struktur: sasak, generator, kotak surat atanapi menara pengawas, antara séjén, pikeun ngabantosan anjeunna. jeung sajabana…

baca leuwih

Kumaha kéngingkeun resep gancang dina Death Stranding

Kumaha kéngingkeun resep gancang dina Death Stranding

Kumaha kéngingkeun resep gancang dina Death Stranding. Sapertos dina jaringan sosial dina kaulinan Death Stranding ieu anjeun tiasa masihan atanapi nampi resep ti pamaén online sareng NPC pikeun ngalakukeun tindakan anu tangtu. Beuki diaku Sam Bridges salaku dealer a, nu hadé stats na kaahlian bakal; Upami anjeun gaduh patarosan ngeunaan kumaha carana kéngingkeun ...

baca leuwih

Dimana manggihan sagala maot Stranding Mémori Chips

Dimana manggihan sagala maot Stranding Mémori Chips

Dimana manggihan sagala Death Stranding Chips Mémori. Pikeun meunangkeun piala Sumber Pangaweruh anjeun kudu ngumpulkeun sakabeh Chips Mémori salah sahiji collectibles paling hese pikeun manggihan. Jumlahna aya 56 sareng anjeun tiasa pariksa mana anu anjeun gaduh sareng mana anu leungit dina bagian Data dina ménu. Dina ieu…

baca leuwih

Kumaha unduh Pokémon UNITE dina Android atanapi iPhone

Kumaha unduh Pokémon UNITE dina Android atanapi iPhone. Pokémon UNITE nyaéta kaulinan gratis-maén dimana tim lima pamaén tarung sacara real waktos, kalayan masing-masing pamaén milih Pokémon pikeun perang. Tungtungna, tim anu nyitak poin panglobana meunang. Ayeuna, aya 24 Pokémon anu sayogi di buruan, masing-masing gaduh kaunggulan sareng kalemahan sorangan. …

baca leuwih

Kumaha kéngingkeun sareng nebus kode dina Seuneu Gratis

Kumaha kéngingkeun sareng nebus kode dina Free Fire léngkah-léngkah. Kéngingkeun sareng nebus kode dina Seuneu Gratis mangrupikeun pilihan anu hadé pikeun ngagunakeun barang-barang khusus dina kaulinan gratis. Éta mangrupikeun runtuyan 12 nomer anu diwangun ku hurup sareng nomer acak anu disebarkeun ku influencer, organisasi atanapi ku Garena sorangan ka…

baca leuwih

Kumaha nebus kaulinan gratis tina Epic Games

Kumaha nebus kaulinan gratis tina Epic Games

Kumaha nebus kaulinan gratis tina Epic Games. Epic Games mangrupikeun toko kaulinan digital sareng pesaing langsung kana platform sapertos Steam and Origin. Salah sahiji bets na pikeun nangtung kaluar diantara raksasa nyaéta tawaran mingguan bebas kaulinan, nu tetep dina rekening salamina sanggeus redeem aranjeunna. Halaman ieu diropéa unggal ...

baca leuwih

Kumaha carana masak daging dina Monster Hunter naek

Kumaha carana masak daging dina Monster Hunter naek

Kumaha carana masak daging dina Monster Hunter naek. Diajar masak steak ogé dipigawé dina Monster Hunter naékna mangrupa salah sahiji kaahlian pangpentingna sarta merlukeun waktu. Kusabab dahar daging bisa pinuh replenish stamina Anjeun. Dina pituduh ieu kami nunjukkeun anjeun sadayana ngeunaan kumaha carana masak daging dina Monster Hunter Rise. Upami anjeun milarian…

baca leuwih

Kabéh monster dina Monster Hunter naek

Kabéh monster dina Monster Hunter naek

Kabéh monster dina Monster Hunter naek. Kaulinan anyar ieu sadia sacara éksklusif pikeun Nintendo Pindah, dimana anjeun bakal manggihan wewengkon anyar pikeun ngajajah ogé monster anyar. Anjeun ogé kedah moro atanapi maéhan monster pikeun kéngingkeun barang anu dipikabutuh pikeun perang anjeun. Di handap ieu kami parantos nyiapkeun daptar lengkep sadaya monster Monster Hunter Rise, duanana…

baca leuwih

Kumaha néwak monster dina Hunter naékna

Kumaha néwak monster dina Hunter naékna

Kumaha néwak monster dina Hunter naékna. Dina kaulinan éksklusif anyar ieu pikeun Nintendo Switch anjeun kedah diajar néwak, pikeun ieu anjeun peryogi Sleep Spheres sareng Shock Traps pikeun ngagampangkeun petualangan anjeun, kami nyarioskeun ka anjeun kumaha néwak monster dina Hunter Rise. Kami ngingetkeun yén anjeun tiasa mendakan langkung seueur tip dina pituduh anu sanés kumaha…

baca leuwih

Naon ari Alienworlds?

Technians geus bisa ngarti yén mata uang di-game, Trilium (simbol token TLM), nyorong browser pikeun senang jeung stake meunang. Planét dina metaverse nyaéta organisasi otonom desentralisasi anu nampi Trilium per dinten tina kontrak pinter metaverse sentral. Panyungsi kalibet ku…

baca leuwih

Kumaha carana meunang sagala pakarang di Kadés

Kumaha carana meunang sagala pakarang di Kadés

Kumaha carana meunang sagala pakarang di Kadés. Pikeun nungkulan tantangan béda nu Hades presents, anjeun bakal boga runtuyan pakarang. Jumlahna aya genep senjata anu béda anu anjeun tiasa muka konci, sareng masing-masing gaduh opat aspék anu béda anu ningkatkeun kamampuan nyerang. Ieu kumaha carana kéngingkeun sadayana ...

baca leuwih

Kumaha lauk di Kadés

Kumaha lauk di Kadés

Kumaha lauk di Kadés. Kaulinan dumasar kana mitologi Yunani ieu janten salah sahiji judul anu pangsaéna dina gaya roguelite. Zagreo, nyaéta putra Kadés anu nyobian mendakan indung asli na. Salila quest ieu Zagreo bakal nyanghareupan musuh bapana, unggal waktu Zagreo maot, manéhna datang deui ...

baca leuwih

Kumaha carana muka konci pendamping di Hades

Kumaha carana muka konci pendamping di Hades

Kumaha carana muka konci pendamping di Hades. Salila petualangan Zagreo kudu ngajajah lima wewengkon, dina lalampahan ieu anjeunna bakal manggihan rupa-rupa pendamping ku ngadegkeun silaturahim sareng maranehna anjeun bakal ménta ganjaran dina bentuk Kenangan, nu bakal masihan anjeun kaahlian tambahan anu bakal masihan anjeun kaunggulan pikeun meuntas dunya. Ieu sadayana ngeunaan kumaha carana muka konci pendamping...

baca leuwih

Kumaha kéngingkeun harta Celestial Eye di Désa Jahat Residen

Kumaha kéngingkeun harta Celestial Eye di Désa Jahat Residen

Kumaha carana meunangkeun harta panon celestial di Resident Evil Village. Di basement of Dimitrescu Castle anjeun bakal nempo kamar nu teu bisa ngakses iwal mun boga konci bener. Tujuanana nyaéta pikeun muka peti mati sareng kéngingkeun sadaya rampokan anu dikandungna, pikeun ieu anjeun kedah muka konci kandang anu…

baca leuwih

Kumaha kéngingkeun harta karun ti Dimitrescu Castle

Kumaha kéngingkeun harta karun ti Dimitrescu Castle

Kumaha carana meunang harta Dimitrescu puri. Dina Resident Evil Village anjeun tiasa mendakan jumlahna dalapan harta anu bakal masihan anjeun barang-barang berharga anu mangpaat pisan pikeun kamajuan petualangan anjeun, sapertos senjata atanapi barang-barang anu engké anjeun tiasa ngajual ka Adipati padagang. Pikeun ngabantosan anjeun kami parantos nyiapkeun pituduh ieu ngeunaan cara kéngingkeun harta karun…

baca leuwih

Désa Jahat Penduduk: Sadaya Kodeu Panto sareng Konci

Désa Jahat Penduduk: Sadaya Kodeu Panto sareng Konci

Resident Evil Village: Sadaya kode panto sareng konci. Sapertos dina judul sateuacana tina kaulinan vidéo ieu anjeun bakal mendakan sababaraha panto katutup anu pikeun muka konci éta anjeun peryogi kombinasi, pikeun ngabéréskeun teka-teki anjeun kedah milarian ogé sapanjang kampung dugi ka mendakan catetan anu ngandung kodeu anu leres. Pikeun ngahémat waktos anjeun kami parantos nyiapkeun pituduh lengkep ieu…

baca leuwih

Kumaha carana ngajawab teka-teki piano di Désa Jahat Penduduk

Kumaha carana ngajawab teka-teki piano di Désa Jahat Penduduk

Kumaha carana ngajawab teka-teki piano di Resident Evil Village. teka anyar ieu lokasina di puri Dimitrescu, dimana anjeun kudu maén mélodi bener dina piano, tugas ieu bakal gampang pikeun anjeun salami anjeun terang kumaha carana napsirkeun skor. Teruskeun maca pituduh ieu ngeunaan cara ngajawab teka-teki piano di Resident Evil Village dimana anjeun bakal mendakan…

baca leuwih

Kumaha kéngingkeun Konci Badge Kampung Jahat Kampung

Kumaha kéngingkeun Konci Badge Kampung Jahat Kampung

Kumaha carana meunang konci badge beusi Resident Evil Village. Nalika anjeun maju dina pertandingan ieu anjeun bakal mendakan panto anu dikonci anu peryogi konci khusus pikeun muka konci. Pikeun ngabantosan anjeun dina kamajuan anjeun, kami parantos nyiapkeun pituduh lengkep ieu ngeunaan cara kéngingkeun konci lencana Resident Evil...

baca leuwih

Dimana sadayana dokumén Désa Jahat Penduduk?

Dimana sadayana dokumén Désa Jahat Penduduk?

Dimana sadaya dokumén Resident Evil Village. Dokumén ieu mangrupikeun salah sahiji koleksi koleksi dina kaulinan ieu. Jumlahna aya 47 anu anjeun kedah mendakan sareng maca masing-masing pikeun ngahontal piala "Bookworm", aranjeunna ogé diperyogikeun upami anjeun hoyong ngalengkepan kaulinan 100%. Dina pituduh komprehensif ieu anjeun…

baca leuwih

Dimana sadayana domba Désa Jahat Penduduk

Dimana sadayana domba Désa Jahat Penduduk

Dimana sadayana embe Resident Evil Village. Kaulinan ieu pinuh ku rasa panasaran, sapertos lokasi embé pelindung anu diukir dina kayu, mendakan sadayana 20 di antarana bakal ngaganjar anjeun ku péso anu henteu terbatas, 16.000 PE sareng muka konci piala Ironi sareng Curse. Dina pituduh ieu, ku kituna,…

baca leuwih

Kumaha carana muka konci modél Mercenaries di Désa Jahat Penduduk

Kumaha carana muka konci modél Mercenaries di Désa Jahat Penduduk

Kumaha muka konci mode Mercenaries di Resident Evil Village. Pikeun meunangkeun piala platinum "Legendary Cowboy" anjeun kedah maénkeun mode Mercenaries, éta diwangun ku ngaleungitkeun hordes saingan. Anjeun kedah ngabersihan unggal tingkat kalayan pangkat SS, anu bakal masihan anjeun piala sareng senjata LZ-Answerer salaku ganjaran. Di handap ieu kami ngajelaskeun sacara rinci kumaha muka konci…

baca leuwih

Penduduk Jahat 8 Désa: Dimana mendakan sadaya jamban

Penduduk Jahat 8 Désa: Dimana mendakan sadaya jamban

Resident Evil 8 Désa: Dimana mendakan sadaya jamban. Dina kaulinan vidéo ieu dikembangkeun ku Capcom eta presents jumlahna aya 50 piala, pikeun meunangkeun "Nalika Alam Telepon ..." piala anjeun kudu maluruh sakabéh jamban sumebar dina peta. Di Resident Evil Village anjeun bakal mendakan sagala jinis koléksi, sababaraha diantarana anéh sapertos ieu. …

baca leuwih

Kumaha kéngingkeun amunisi anu teu aya watesna di Désa Jahat Warga

Kumaha kéngingkeun amunisi anu teu aya watesna di Désa Jahat Warga

Kumaha kéngingkeun amunisi tanpa wates di Désa Resident Evil. Dina kaulinan ieu aya 15 pakarang jeung amunisi tanpa wates nu bakal boga aksés ka sanggeus réngsé carita, sarta sanggeus ieu bakal mere Anjeun kamungkinan pikeun muka konci curang pikeun ammo taya wates, jeung dina pituduh ieu kami bakal ngajelaskeun kumaha carana meunangkeun amunisi taya wates. di Residen…

baca leuwih

Xbox game pass

Xbox Game Pass: Kaulinan Anyar Teu aya tungtungna

Dina artikel ieu kami bakal ngantunkeun anjeun daptar ringkes Xbox Game Pass ku kituna anjeun tiasa terang pilihan panganyarna anu sayogi pikeun kaulinan vidéo anu tangtu. Xbox Game Pass Ultimate, sadayana anu anjeun kedah terang Dina katalog PC Xbox Game Pass sareng pikeun konsol atanapi alat sélulér, aya sajajalan…

baca leuwih

wisata hébat 7

Gran turismo 7: Kaulinan vidéo sareng kabutuhan saga

Naha anjeun hoyong terang sadaya detil ngeunaan Gran Turismo 7? Tong hariwang, sabab kalayan bantosan tulisan ieu anjeun bakal tiasa mendakan sadaya detil anu paling penting tina kaulinan vidéo sapertos kitu dipénta ku peminat saga Gran Turismo . Gran Turismo 7 PS4 Gran Turismo atanapi biasa disingget janten GT nyaéta…

baca leuwih

kacilakaan-bandicoot-4

Crashbandicoot 4: Kaulinan Pidéo Anu Dulur-dulur

Crash bandicoot 4 ogé katelah éta ngeunaan waktos atanapi dina basa Spanyol "éta waktosna" mangrupikeun kaulinan vidéo anu dirarancang ku cocooan pikeun Bob sareng diterbitkeun ku Activision, dicirikeun ku dumasar kana platform, salian ti éta Vérsi resmi kaopat anu dipikanyaho sapanjang sajarahna, upami anjeun hoyong…

baca leuwih

awp kontra mogok

Neunggeul counter AWP: kaunggulan, kalemahan sareng seueur deui

Di handap ieu kami bakal nginpokeun ka anjeun sadaya inpormasi anu paling relevan ngeunaan AWP Counter Strike, salah sahiji senjata anu pangkuatna sareng diakui dina saga tina pidéo pidéo Counter Strike anu kasohor ku kituna ku cara ieu anjeun bakal tiasa maneuver sacara sampurna sareng béréskeun sadaya musuh gancang-gancang. AWP Counter-Strike Go…

baca leuwih

FIFA 21: Versi PS4 Pro sareng PS5 nyanghareupan

Fifa 21 mangrupikeun kaulinan vidéo anu diwangun ku simulasi pertandingan maén bal sareng kasus ieu dumasar kana taun 2020, sayogi pikeun sadaya konsol sapertos Play Station 4, Xbox One, Nintendo Switch sareng anjeun malah tiasa nampi dina komputer anjeun. Upami anjeun hoyong terang langkung seueur inpormasi sapertos kieu, entong lirén maca tulisan…

baca leuwih

gun portal

Portal Gun: Sejarah, Fitur sareng seueur deui

Naha anjeun hoyong terang langkung seueur ngeunaan Portal Gun anu kasohor? Di handap dina tulisan ieu anjeun bakal mendakan sadaya inpormasi anu paling penting ngeunaan éta, sapertos sajarahna atanapi sigana penampilan senjata sareng hal-hal sanés anu ogé bakal dipikaresep ku anjeun. Portal Gun, sadayana anu anjeun kedah terang The Portal Gun ...

baca leuwih

hantu-of-tsushima (

Ghost of Tsushima: Dunya Samurais sareng Katanas

Ghost of Tsushima mangrupikeun kaulinan tempur anu nyampur seni bela diri gaya samurai sareng legenda tina budaya Asia. Diajar ngeunaan sagala fitur na ku maca artikel di handap ieu. Ghost of Tsushima Kaulinan pidéo aksi-petualangan ieu diciptakeun ku perusahaan Sucker Punch Productions sareng dikaluarkeun ku Sony Interactive Entertainment,…

baca leuwih