Xbox Game Pass: Kaulinan Anyar Teu aya tungtungna

Xbox game pass

Dina artikel ieu kami bakal ngantunkeun anjeun daptar ringkes Xbox Game Pass ku kituna anjeun tiasa terang pilihan panganyarna anu sayogi pikeun kaulinan vidéo anu tangtu. Xbox Game Pass Ultimate, sadayana anu anjeun kedah terang Dina katalog PC Xbox Game Pass sareng pikeun konsol atanapi alat sélulér, aya sajajalan… baca leuwih

Hitman 3: Sékrési digital pangsaéna tina franchise

Hitman-3-1

Sakuliah artikel ieu kami bakal ngobrol ngeunaan Hitman 3, nu geus jadi release pangalusna tina franchise dina format digital, sarta lamun hayang manggihan naon rékaman eta geus pegat jeung naon anyar ngeunaan kaulinan ieu, anjeun dina tempat katuhu. Hayu urang ngamimitian! Hitman 3, sékrési digital pangsaéna dina waralaba Hitman ... baca leuwih

Jahat Penduduk 8: Ayeuna nganggo Multiplayer Mode

nyicingan-jahat-8-1

Kalayan pengumuman datangna kaulinan Resident Evil 8, anu dipiharep ku seueur, sababaraha kejutan sumping, sapertos kanyataan yén aranjeunna bakal kalebet modeu kaulinan multiplayer online, sareng seueur deui fitur-fitur anyar, éta anu bakal urang bahas. ngeunaan sapanjang artikel ieu sareng upami anjeun hoyong terang langkung seueur ngeunaan topik ieu, teraskeun, teraskeun maca! Modus... baca leuwih

5 Kaulinan Laris Terbaik dina Riwayat Kaulinan Video

5-laris-game-1

Sapanjang tulisan ieu kami nampilkeun daptar 5 kaulinan anu paling laris dina sajarah, nambihan sadaya platform dimana aranjeunna sayogi. 5 kaulinan anu paling laris dina sajarah vidéo Saatos sababaraha vidéo kaulinan sareng cicilan anu saé sapertos The Last Of Us Part II,… baca leuwih

Gran turismo 7: Kaulinan vidéo sareng kabutuhan saga

wisata hébat 7

Naha anjeun hoyong terang sadaya detil ngeunaan Gran Turismo 7? Tong hariwang, sabab kalayan bantosan tulisan ieu anjeun bakal tiasa mendakan sadaya detil anu paling penting tina kaulinan vidéo sapertos kitu dipénta ku peminat saga Gran Turismo . Gran Turismo 7 PS4 Gran Turismo atanapi biasa disingget janten GT nyaéta… baca leuwih

Dunya tina bak: Kaulinan Pidéo sanés Nguap

Dunya-of-tank-1

Dina tulisan ieu, urang bakal ngobrol sakedik ngeunaan World of Tanks. Baca terus pikeun langkung seueur ngeunaan kaulinan perang anu luar biasa ieu. World of Tanks Kaulinan vidéo online sacara masif anu gratis sareng dikembangkeun ku perusahaan Belarusian Wargaming, dimana pamaén nyiptakeun rupa-rupa perang dina kendaraan lapis baja… baca leuwih

Kingdom Hearts pikeun PC anjeun dina Epic Games Store

karajaan-hate-1

The Epic Games Store parantos ngajantenkeun naon anu diceungkeun ku seueur pamaén, sareng ieu tiasa maén Kingdom Hearts pikeun kahiji kalina dina PC. Sapanjang tulisan ieu kami bakal nganalisis kaulinan ieu, judul-judul baheula anu ngajantenkeun éta kaulinan kalayan seueur paménta diantara komunitas gamer, ayeuna enya, hayu urang mimitian. … baca leuwih

Activision sareng Blizzard: Penggabungan Kuat Dina Pidéo Video

activision-badai salju-1

Sapanjang tulisan ieu, urang bakal ngobrol sakedik ngeunaan union antara dua perusahaan hébat, Activision sareng Blizzard, sareng kamungkinan remaster atanapi remake anu bakal kaluar. Activision sareng Blizzard Dua perusahaan kaulinan vidéo anu sapanjang sajarah parantos ngahibur kami ku cicilan kaulinan vidéo anu saé, kakuatan ieu bakal nampilkeun kami ayeuna… baca leuwih

God Of War Kaulinan vidéo pangsaéna Dina korsi penghormatan!

dewa-perang-pangalusna-videogame-1

Sakuliah artikel ieu kami baris ngamekarkeun naha God of War dianggap video kaulinan pangalusna, meureun dina sajarah, sarta kami bakal marios judul pangalusna dina saga nu. Ku kituna tanpa ado salajengna, hayu urang ngamimitian! Naha God Of War nyekel korsi kahormatan? The God of War saga anu dimimitian deui ... baca leuwih

Anu Terakhir Ti Kami 2 GOTY Awards: Pangsaéna Dina Taun

the-last-of-us-2-goty-awards-1

Sapanjang tulisan kami urang bakal ngobrol ngeunaan The Last of Us 2 dina panghargaan GOTY sareng sadayana anu anjeun kedah terang ngeunaan cicilan ieu pinuh ku kontroversi sareng carita anu saé. The Last Of Us 2 dina Penghargaan GOTY Pikeun mimitian, urang tiasa nyorot yén Anjing Nakal ngagaduhan sababaraha pasang surut nalika éta… baca leuwih

Kumaha nebus kaulinan gratis tina Epic Games

Kumaha nebus kaulinan gratis tina Epic Games

Kumaha nebus kaulinan gratis tina Epic Games. Epic Games mangrupikeun toko kaulinan digital sareng pesaing langsung kana platform sapertos Steam and Origin. Salah sahiji bets na pikeun nangtung kaluar diantara raksasa nyaéta tawaran mingguan bebas kaulinan, nu tetep dina rekening salamina sanggeus redeem aranjeunna. Halaman ieu diropéa unggal ... baca leuwih