PC Anu Terakhir Ti Kami: Kamajuan dina widang emulasi

Upami anjeun hoyong nyobian kaulinan vidéo anu pinuh ku manusa anu dirobih janten kanibal saatos pandémik di Amérika Serikat, kami ngajak anjeun maca tulisan di handap ieu The Last Of Us PC, kamajuan anu saé dina widang émulasi, sadaya data. anjeun kudu nanganan pikeun muter tur ngundeur éta ka komputer. The… baca leuwih

Fortnite: Video game anu moal aya deui gratis

Fortnite-a-videogame-that-will-stop-being-free

Upami anjeun parantos maén Fortnite, anjeun terang naon anu urang bahas, janten kami ngajak anjeun maca tulisan di handap ieu Fortnite: kaulinan vidéo anu moal gratis deui, dimana kami bakal ngajelaskeun naon waé gerakan ieu. Naon ari Fortnite? Dijieun dina 2.017 ku perusahaan Epic Games pikeun Windows, Android, MacOS, Xbox ... baca leuwih

Bioshock: Modeu gim, karakter, piala sareng seueur deui

Bioshock-game-mode-character-trophies-sareng-seueur deui

Dina artikel ieu ngeunaan Bioshock anjeun bakal manggihan informasi béda nu peryogi kauninga pikeun lulus tingkat atawa meunang ieu peran-maén video game, diideuan ku sababaraha salamet jeung manusa mutated séjén, jadi urang ngajak anjeun maca jeung ngarasakeun artikel di handap ieu. . Bioshock, peluncuran pasarna Teu siga seueur vidéo kaulinan, ieu mangrupikeun… baca leuwih

Diablo II: Carita, tingkatan, vérsi sareng seueur deui

Diablo-II-carita-tingkat-vérsi-sareng-seueur deui

Kami ngajak anjeun resep kana tulisan di handap ieu ngeunaan Diablo II, kaulinan vidéo anu parantos masihan pangguna sareng kritikus pikeun ngobrolkeun. Naon ari Diablo II? Éta sanés sanés ngan ukur kaulinan pidéo aksi sareng peran anu diciptakeun ku Blizzard North sareng diterbitkeun ngaliwatan Blizzard Entertainment salami… baca leuwih

Grand Maling Otomatis V: Storyline, Karakter, sareng seueur deui

Grand-steal-auto-v-storyline-character-sareng-seueur deui

Hiji kaulinan video mobil well-dipikawanoh anu nangtung kaluar ti sésana alatan grafik na alus teuing, kami ngajak anjeun pikeun leuwih jéntré ngeunaan eta ngaliwatan artikel kami Grand Theft Auto V: plot, karakter jeung leuwih, dimana urang bakal masihan anjeun sagala paling. inpo penting nu peryogi kauninga ngeunaan saga ieu. Naon Grand... baca leuwih

Jiwa poék: salah sahiji gim anu pangsaéna dina musim na

Dark-soul-one-of-the-best-games-of-its-musim

Sanaos janten kaulinan vidéo generasi terakhir, éta tiasa nyumponan seueur harepan, ku kituna kami ngajak anjeun maca ngeunaan Dark Souls, dina tulisan ieu éta ngatur nyimpulkeun sagala aspek anu diungkabkeun, asal-usulna sareng sababaraha trik anu bakal ngabantosan anjeun nungkulan tingkat. Naon ngeunaan Dark Souls? Upami anjeun resep pidéo ... baca leuwih

Horizon Zero Fajar: Plot, karakter, pamekaran

Horizon-zero-subuh-plot-karakter-pamekaran

Upami anjeun énggal dina dunya kaulinan vidéo sareng anjeun milari petualangan sareng aksi, kami nyarankeun anjeun maca artikel salajengna Horizon Zero Dawn, dimana kami bakal ngenalkeun anjeun ka dunya paralel pasca apokaliptik anu anjeun resep. Naon Horizon Zero Dawn? A Nora soldadu ngaranna Aloy, dina futuristik-pilari, dunya pos-apokaliptik ... baca leuwih

Monster Hunter World: Formula anu brutal pikeun senang

Monster-huners-world-a-brutal-formula-of-fun

Kami ngajak anjeun resep kana tulisan di handap ieu ngeunaan Monster Hunter World, dimana anjeun tiasa mendakan inpormasi anu paling relevan ngeunaan kaulinan vidéo ieu anu pikaresepeun sareng pikaresepeun pikeun maén, khususna upami anjeun resep genre aksi. Naon Monster Hunter Dunya ngeunaan? Ieu mangrupikeun kaulinan kagenep milik franchise Monster Hunter anu diciptakeun ku… baca leuwih

God of War: Superstar PlayStation

God-of-war-a-playstation-superstar

Runtuyan video kaulinan anu geus junun posisi sorangan diantara posisi PlayStation pangalusna, kami ngajak anjeun pikeun neuleuman ngeunaan eta ngaliwatan artikel God of War kami, dimana kami bakal nawiskeun Anjeun sakabéh sajarah sabudeureun eta jeung trik nu bakal nulungan anjeun nungkulan tingkat. gancang. God of War Judulna dina basa Spanyol nyaéta God... baca leuwih

Naon Battle Royale? Kumaha asalna sareng seueur deui

Naon battle royale, kumaha asalna sareng seueur deui

Kami hoyong ngajak anjeun resep kana tulisan di handap ieu anu diideuan ku salah sahiji kaulinan pidéo anu pangsaéna sareng paling adiktif dina taun-taun ayeuna, Naon Battle Royale, kumaha asalna sareng seueur inpormasi anu anjeun peryogikeun nalika anjeun mimiti maénkeun pidéo anu ikonik ieu. Naon ari Fortnite Battle Royale? Ogé katelah battle royale, éta mangrupikeun kaulinan vidéo… baca leuwih


eureun kreatif
Trucoteca.com
a kumaha ngalakukeun
Zona Pahlawan
Panggihan-Online