NBA 2k14: Syarat anu diperyogikeun pikeun komputer anjeun

nba-2k14

NBA 2k14 mangrupikeun kaulinan anu pangsaéna dimana kaulinan baskét nyata simulasi, ieu pakait sareng pangiriman taun 2012 sareng 2013, dileupaskeun unggal taun kalayan tujuan pikeun ningkatkeun sagala aspek anu aya di jerona; Éta dilakukeun dina labél 2K Sports. Upami anjeun hoyong terang langkung seueur inpormasi ngeunaan… baca leuwih

Lancah lalaki: Gameplay, pamekaran, marios sareng seueur deui

lancah-lalaki

Lancah lalaki teu ngan hiji superhero tina nilai hébat nu urang tiasa ningali dina pilem, aya ogé video game, nu dibere salaku alternatif pikeun neuleuman ngeunaan abilities na ngéléhkeun musuh, dibere nyaho manehna ngaliwatan artikel ieu. Spider man Tina tanda tangan Marvel, Spider-Man mangrupikeun salah sahiji pahlawan super... baca leuwih

Final Fantasi VII Ngasilkeun deui: Anu Paling Diantisipasi Deui

final-fantasi-VII-ngahanca

Final Fantasy VII Remake mangrupikeun kaulinan vidéo anu munggaran diterbitkeun pikeun Play Station 4 taun 2020 ku perusahaan Squeare Enix, sékrési kahijina nyaéta taun 1997 pikeun versi munggaran konsol ieu. Sareng dina ahir taun 2015 éta lengkep ngalengkepan pangwangunanna, upami anjeun hoyong terang… baca leuwih

FIFA 21: Versi PS4 Pro sareng PS5 nyanghareupan

Fifa 21 mangrupikeun kaulinan vidéo anu diwangun ku simulasi pertandingan maén bal sareng kasus ieu dumasar kana taun 2020, sayogi pikeun sadaya konsol sapertos Play Station 4, Xbox One, Nintendo Switch sareng anjeun malah tiasa nampi dina komputer anjeun. Upami anjeun hoyong terang langkung seueur inpormasi sapertos kieu, entong lirén maca tulisan… baca leuwih

Ghost of Tsushima: Dunya Samurais sareng Katanas

hantu-of-tsushima (

Ghost of Tsushima mangrupikeun kaulinan tempur anu nyampur seni bela diri gaya samurai sareng legenda tina budaya Asia. Diajar ngeunaan sagala fitur na ku maca artikel di handap ieu. Ghost of Tsushima Kaulinan pidéo aksi-petualangan ieu diciptakeun ku perusahaan Sucker Punch Productions sareng dikaluarkeun ku Sony Interactive Entertainment,… baca leuwih

Cyberpunk 2077: Syarat Minimal anu Disarankeun

Cyberpunk-2077

Anjeun kabetot pikeun terang syarat pikeun masang Cyberpunk 2077 dina komputer anjeun atanapi terang spésifikasi sareng kasadiaan. Kami ngarékoméndasikeun anjeun maca tulisan ieu dimana kami bakal masihan anjeun detil ngeunaan éta. Cyberpunk 2077 Ieu numbu ka lampah video game mana fiksi jeung petualangan dicampurkeun dina lampah numbu ka mangsa nu bakal datang; … baca leuwih

Panggilan Kawajiban Hideung Ops Perang Tiis: Modeu Zombie

nelepon-of-tugas-hideung-ops-tiis-perang

Naha anjeun hoyong terang versi anyar Call of duty black ops ops perang tiis? Teras tetep sareng kami supados anjeun leres-leres terang novelties anu diturunkeun ku ékspansi énggal tina kaulinan anu kasohor ieu, anu parantos narik seueur pamaén salami sababaraha taun. Call of Duty Black Ops Cold War Kaulinan pidéo ieu dipikanyaho pikeun tindakanna anu dihubungkeun sareng ... baca leuwih

Crashbandicoot 4: Kaulinan Pidéo Anu Dulur-dulur

kacilakaan-bandicoot-4

Crash bandicoot 4 ogé katelah éta ngeunaan waktos atanapi dina basa Spanyol "éta waktosna" mangrupikeun kaulinan vidéo anu dirarancang ku cocooan pikeun Bob sareng diterbitkeun ku Activision, dicirikeun ku dumasar kana platform, salian ti éta Vérsi resmi kaopat anu dipikanyaho sapanjang sajarahna, upami anjeun hoyong… baca leuwih


eureun kreatif
Trucoteca.com
a kumaha ngalakukeun
Zona Pahlawan
Panggihan-Online