Kabijakan Ditambah - Editor Kabijakan Grup Lokal pikeun versi naon waé Windows 11 sareng Windows 10

Mangpaat ngagunakeun Editor Kawijakan Grup Lokal (gpedit.msc) pikeun ngonpigurasikeun seueur pilihan administrasi dina Windows 11 atanapi Windows 10. Tapi aya masalah: éta ngan ukur aya dina édisi Pro sareng perusahaan sistem. Aya ogé cara pikeun masang gpedit.msc dina édisi Home Windows ogé, tapi sering tétéla henteu sapinuhna.

Salah sahiji solusi anu mungkin nyaéta ngagunakeun program Policy Plus pihak katilu, anu mangrupikeun pangropéa kawijakan grup lokal alternatif anu ogé bakal dianggo pikeun sistem édisi Home.

Ngagunakeun Policy Plus pikeun ngédit Kabijakan Grup lokal dina Windows 11/10 Home Edition

Tulisan di handap ieu bakal difokuskeun kana panggunaan Policy Plus khusus dina édisi sistem Home, sabab dina Pro sareng Enterprise urang tiasa netepkeun gpedit.msc tina sistem éta.

Sacara umum, éta cukup gampang pikeun ngajalankeun program, tapi leuwih hade mertimbangkeun sababaraha nuances, jadi dina urutan:

  1. Unduh versi panganyarna tina Policy Plus tina situs web pamekar https://github.com/Fleex255/PolicyPlus/releases (legakeun Aset, file unduhan bakal aya) sareng jalankeunana.
  2. Salaku file kawijakan pikeun vérsi bumi Windows 11 sareng Windows 10 henteu nyimpen sadaya setélan administratif anu sayogi, buka Pitulung - Kéngingkeun file ADMX tina ménu utama program sareng unduh barang anu leungit, undeuranna tina situs wéb Microsoft.
  3. Upami sadaya parameter dipintonkeun dina basa Inggris (catetan: ieu normal pikeun sababaraha parameter), buka File - Set ADML Language dina menu program sareng setel ka ru-RU.
  4. Sawaktos Anjeun geus rengse, anjeun geus siap ngagunakeun Editor Kawijakan Grup Lokal, paduli édisi sistem Anjeun. Kaseueuran parameter dijelaskeun dina basa Rusia sareng dikonpigurasi dina cara anu sami sareng gpedit asli.
  5. Sawaktos Anjeun tos rengse ngonpigurasikeun kawijakan, paké menu File - Simpen Kabijakan pikeun nyimpen setélan anu dikonpigurasi sareng maksakeun ngamutahirkeun kawijakan.

Diantara hal séjén, Policy Plus ngamungkinkeun anjeun unggah file konfigurasi ADMX pihak katilu sareng muka lokasi kawijakan tambahan (contona, pikeun pangguna anu sanés).