Kiamat pikeun pc, Dileupaskeun dina 2016 dina versi PC na, éta ngagaduhan séri paréntah sareng trik anu ngarobih pangalaman midangkeun dina skala anu ageung. Sanaos henteu nawiskeun seueur paréntah anu berguna sapertos judul sanésna, kami ngagaduhan trik modus Dewa klasik sareng anu sanés anu langkung menarik anu tiasa anjeun anggo. Di dieu urang nampilkeun sadayana.

kiamat-pc-2

Trik Kiamat 3 pikeun pc.

Trik PC Doom Pangsaéna

Mimiti, urang kedah netelakeun yén trik sareng paréntah tina Kiamat PC langgeng Aranjeunna henteu sayogi pikeun modeu multiplayer gim ieu, kusabab éta tiasa pisan ngarobih pangalaman midangkeun. Kituna, urang nyarankeun yén anjeun ulah ngagunakeun jinis curang, file éksternal, mod atanapi garapan anu dianggap curiga dina kaulinan multiplayer anjeun.

Ku alatan éta, ngagunakeun curang ieu sareng nyalahgunakeun garapan pikeun ngarobih (boh négatip atanapi positip) pangalaman midangkeun nyalira atanapi pamaén sanés tiasa ngahasilkeun hukuman samentara atanapi permanén. Ieu ngandung harti yén anjeun tiasa diusir ti buruan tanpa peringatan.

Kumaha carana ngaktipkeun konsol paréntah dina Doom PC

Di sisi anu sanésna, sakumaha anu jelas diarepkeun dina sadaya pidéo video, hal anu paling anjeun peryogikeun nyaéta terang kumaha muka konsol paréntah pikeun ngamimitian nganggo éta. Dina kasus Doom, numutkeun sababaraha sumber, urang gaduh dua kamungkinan:

  • Anggo paréntah - ALT GR + 4.
  • Upami di luhur henteu dianggo CTRL + ALT + 4.

Inget pikeun tumut kana akun yén trik anu ngaktipkeun sababaraha hal, sapertos God Mode, dinonaktipkeun nalika anjeun ngalebetkeun deui paréntah éta.

Kiamat 3 pc curang: Kabangkitan Jahat

Mimiti, pikeun ngaktipkeun paréntah di jerona Kiamat 3 pikeun pc anjeun kedah nerapkeunana salami pertandingan, pencét tombol CTRL + ALT + to pikeun buka konsol. Sakali lebet, anjeun bakal ngagaduhan pilihan pikeun nempatkeun salah sahiji kode ieu:

  • masihan konci: Sadaya konci pikeun tingkat ayeuna.
  • pasihan sadayana: Sadaya senjata, amunisi, sareng baju waja.
  • masihan amunisi: Amunisi maxed.
  • masihan armor: Armor pikeun maksimum.
  • masihan kasihatan: Hirup maksimal.
  • noclip: Ngapung sareng ngalangkungan tembok.
  • mikeun senjata_shotgun_double: Péstol laras dua énggal.
  • mikeun senjata_grabber: Gun Anyar.
  • masihan ammo_grenade_small: Granat.
  • mikeun senjata_bfg: BFG 9000.
  • mikeun senjata_chaingun: Pistol beuleum.
  • mikeun senjata_machinegun: bedil Submachine.
  • mikeun senjata_plasmagun: Plasma Rifle.
  • mikeun senjata_rocketlauncher: Peluru rudal.
  • mikeun senjata_shotgun: Gun.
  • dewa: modeu Gusti.
  • peta game / marscity1: Maénkeun pikeun kaulinan utama.
  • spawn monster_flying_forgotten: Rorongkong rorongkong.
  • spawn monster_demon_d3xp_bruiser: Kardinal setan.
  • spawn monster_zombie_hazmat: Zombie hazmat.
  • spawn monster_demon_vulgar: setan Vulgar.
  • spawn monster_hunter_helltime: Pemburu setan.
  • spawn monster_hunter_berzerk: Kadua tina tilu pemburu setan.
  • spawn monster_hunter_invul: Setan tukang moro final.
  • peta game / déltax: Ngamimitian kaulinan anyar di Delta Labs.
  • peta game / phobos #: Mimitian kaulinan anyar dina Séktor Phobos # (1 dugi ka 4).
  • peta game / erebus #: Mimitian kaulinan anyar dina Level Erebus # (1 dugi 6).
  • peta kaulinan / naraka: Mimitian kaulinan anyar dina tingkat ahir.
  • mikeun senjata_bloodstone_active2: Ningkatkeun Bloodstone ku ngalakukeun Hell Time sareng Berserk.
  • masihan sandy_bloodstone_active3: Ningkatkeun Bloodstone ku ngalakukeun Naraka Wayah, Berserk, sareng Kalemahan.
  • mikeun senjata_bloodstone_active1: Ningkatkeun Bloodstone nalika ngalakukeun Naraka Waktos.

Émut nganjang ka halaman wéb kami upami anjeun resep kana tulisan kami, janten anjeun bakal mendakan seueur topik anu pikaresepeun anu anjeun resep Gunung & Agul.

kiamat-pc-3

Doom 4 (2016) curang pikeun pc.

Cheats Mode Carita

Nya kitu, dina jero Kiamat 4 pikeun pc Anjeun kedah émut, mimiti sadayana, yén curang nganonaktifkeun prestasi Steam sareng sababaraha di antawisna parantos dinonaktipkeun ngalangkungan pembaruan. Hiji-hijina trik anu leres-leres yakin yén éta masih jalan nyaéta salah sahiji anu ngamungkinkeun God Mode.

  • IDDQD: Kalemahan.
  • Gusti: kebal.
  • IDBEHOLDI: Teu katingali samentawis.
  • IDBEHOLDR: Gugatan radioaktif samentawis.
  • IDBEHOLDS: Modeu Berserker samentawis.
  • IDBEHOLDA: Sementara Sementara.
  • IDBEHOLDV: Modeu Dewa Samentawis.
  • IDBEHOLDL: Lampu samentawis.
  • IDKFA: Méré sadaya senjata, tingkat kaséhatan, baju wesi, amunisi, sareng mods.
  • IDFA: Ningkatkeun kaséhatan, senjata, baju waja sareng amunisi dugi ka tingkat maksimal.
  • IDA: Anjeun kéngingkeun sadaya kostum sareng mods.
  • IDKA: Anjeun kéngingkeun sadaya senjata sareng mods.
  • IDDT: Némbongkeun sadaya detil tina peta.
  • IDGK: Anjeun ngan ukur tiasa maéhan kalayan éksékusi.
  • IDCLIP: Ngaliwat témbok.
  • IDSPISPOPD: Ngaliwat témbok.
  • IDCHOPPERS: Anjeun kéngingkeun ranté.
  • IDMYPOS: Tembongkeun posisi anjeun.
  • IDCLEVx *: Naék kana tingkat anu dituduhkeun.
  • IDMUSx **: Ngarobih lagu latar.

Prestasi

Nya kitu ogé, upami anjeun hoyong ngahontal prestasi dina kaulinan Kiamat pikeun pc, Teras kami ngantepkeun sababaraha hal anu anjeun tiasa mendakan sahingga ajak anjeun pikeun kéngingkeun sadayana anu anjeun pikahoyong. Janten hayu urang mimitian ku prestasi:

  • E1M1: Rengse misi mimiti kampanye.
  • Jagal: Laksanakeun 200 palaksanaan hukuman.
  • Kado ti Beyond: Kéngingkeun rune.
  • Turning Point: Ningkatkeun rune.
  • Mangle sareng Cimata: Laksanakeun sadayana jinis musuh umum dina kampanye.
  • Fiddling: Pinuh ningkatkeun kategori Praetor Costume.
  • Overload Argentina: Lengkepkeun ningkatkeun kaséhatan, baju besi, atanapi kapasitas amunisi anjeun.
  • Spesialis: Ngawasa mod senjata.
  • Beuheung Paéh: Rengse kampanye dina "Kuring teu hayang maot," "Nganyenyeri kuring," "Ultraviolence," atanapi "Nightmare."
  • Paménta Palanggan: Lengkepan sadaya tantangan dina misi.
  • Boom Saé dina waktosna: Anggo kendang ngabeledug pikeun maéhan 100 musuh.
  • IPXSETUP.EXE: Meunang pertandingan multiplayer.
  • Deukeut sareng pribadi: Maéhan 50 musuh nganggo ranté.
  • Diangkat dina Doom Battle: Ngahontal tingkat 5 dina multiplayer.
  • Swap Panas: Kéngingkeun sadayana mods senjata.
  • Siluman Sétan: Pinuh ningkatkeun kaséhatan, baju wesi, sareng kapasitas amunisi anjeun dina hiji kampanye.
  • Disetél sapinuhna: Pinuh ningkatkeun sadaya kategori Praetor Suit dina hiji kampanye.
  • Malah di juru panungtung: Milarian sadaya koleksi.
  • Sejarawan: Milarian sadaya rékaman data.
  • Naha éta sadayana?: Ngalengkepan sadaya Tantangan Misi dina hiji kampanye.
  • Gudang Rékréasi: Kumpulkeun 20 kahirupan tambahan atanapi titilar dina modeu Arcade.
  • Watesan sareng Madness: Lengkepkeun "The UAC" dina Ultra Nightmare.
  • IDKFA: Ngawasaan sadayana mods senjata.
  • IDDQD: Ningkatkeun sadaya rune.
  • Kinerja Anu Teu Émut: Kéngingkeun Réngking Emas dina pertandingan multiplayer.
  • Shareware: Nyiptakeun SnapMap sareng nyebarkeunana.
  • Éntri: Lengkepkeun tutorial SnapMap dasar sareng canggih.

Kami ogé ngajak anjeun nonton pidéo ieu ngeunaan Doom PC pikeun diajar langkung seueur ngeunaan judul ieu.