Nyetél font sistem dina Windows XP

Font sistem operasi mangrupikeun unsur anu aya di payuneun panon urang, janten tampilanana kedah sakumaha raoseun pikeun persépsi anjeun. Dina tulisan ieu, urang bakal ngartos kumaha ngarobih font dina Windows XP.

Setélan font

Win XP ngagaduhan sababaraha pilihan pikeun ngarobih ukuran sareng gaya karakter. Ieu tiasa dilakukeun pikeun sadayana panganteur atanapi pikeun jinis jandela khusus. Salaku tambahan, anjeun tiasa ngaropea tanda tangan ikon desktop sareng font pikeun sababaraha aplikasi sistem. Urang bakal ningali masing-masing pilihan langkung jéntré di handap ieu.

Ukuran font umum

Anjeun tiasa ngarobih ukuran terjemahan pikeun sadaya antarmuka sistem dina sipat layar.

  1. Pencét PCM dimana waé dina desktop sareng pilih barang anu pas tina menu kontéks.

  2. Pindah ka tab na "Penampilan". sareng milarian daptar "Ukuran serat".. Éta nampilkeun tilu pilihan: "Biasa". (diatur sacara standar), "Badag". и "Enormous".. Pilih anu anjeun pikahoyong teras pencét "Larapkeun"..

Saluyukeun font unsur masing-masing

Dina tab. "Desain". aya tombol "Canggih".anu masihan aksés kana konfigurasi penampilan unsur panganteur: windows, menu, ikon, jsb.

Anjeun tiasa ngarobih font ukur pikeun sababaraha item dina daptar turun "Tulisan".. Salaku conto, pilih "Lencana". (ikon dina desktop implisit).

Dua daptar deui teras bakal muncul (janten aktip), ngandung ukuran standar sareng gaya karakter, ogé tombol "Fold kandel". и "Miring miring".. Dina sababaraha kasus anjeun ogé tiasa milih warna. Parobihan dilarapkeun ku tombol OK.

Saluyukeun font dina aplikasi

Program standar gaduh setting nyalira. Misalna dina "Memo pad" aya dina ménu "Format"..

Di dieu anjeun tiasa milih gaya sareng ukuranana, ngahartikeun font, sareng nerapkeun set karakter tina daptar turun-handap.

В "Garis paréntah". Anjeun tiasa dugi ka blok pilihan anu dipikahoyong ku ngaklik PCM di luhur jandela sareng badé "Pasipatan"..

Setélan font tiasa dipendakan dina tab kalayan nami anu saluyu.

Ngalempengkeun

Windows XP nyayogikeun fitur font antialiasing font dina layar anu disebut Clear Type. Lemeskeun "léngkah" karakterna, ngajantenkeun buleud sareng lemes.

  1. Dina jandéla pasipatan layar, dina tab Tab «Penampilan». Pencét tombol. "Pangaruh"..

  2. Centang kotak di gigir posisi anu dipidangkeun dina screenshot, teras pilih "Jenis beberesih". dina daptar di handap ieu. Pencét OK.

  3. Dina jandéla properti, pencét "Larapkeun"..

Hasil:

Sakumaha anjeun tiasa tingali, Windows XP ngandung sababaraha setélan pikeun font interface sareng aplikasi. Bener yén kagunaan sababaraha fungsi, sapertos antialiasing, masih dipertanyakan, tapi sacara umum gudang alat-alatna lumayan pantes.

Kami bungah yén kami parantos tiasa ngabantosan anjeun dina masalah anjeun.

Ngajelaskeun naon anu henteu hasil pikeun anjeun.
Spesialis kami bakal nyobian ngaréspon gancang-gancang.

Naha tulisan ieu ngabantosan anjeun?