Kumaha cara ngahemat halaman dina PC kuring? Dina sababaraha kasempetan kajantenan yén kami hoyong ngahemat alamat tinangtu halaman wéb dina komputer urang, pikeun ngagaduhan aksés langsung mun éta nalika urang mikahayang éta henteu kedah nganggo mesin pencari deui pikeun maluruhna.

Dina acara anu halaman ieu ngandung inpormasi anu tangtu pikeun kapentingan urang, alternatip tina nyimpen éta tiasa dianggo pikeun marios deui atanapi lebetkeunana tanpa kedah kedah sambungan internét. Ieu mastikeun yén urang tiasa nyimpen inpormasi anu dipikaresep ku urang tanpa dirobih atanapi dihapus ku anu nyiptakeun halaman.

Tina komputer

Pikeun ngahémat halaman Wéb tina komputer urang bakal ngalakukeun ieu sapertos kieu:

asup Dina pikeun halaman wéb tina kapentingan anjeun.

Pencét kana pilihan na "Simpen halaman salaku". Anjeun tiasa ngalakukeun éta ku mencét paréntah: Ctrl + S, atanapi dina standar na Cmd + S.

Unggal pangotéktak ngagaduhan aksés

Masing-masing tina panyungsi anu béda ngagaduhan aksés kana alternatif nyimpen halaman:

Pikeun Chrome nyaéta mencét kana menu pangotéktak, ikon kalayan tilu batang horisontal, nomeran sareng pilih pilihan pikeun "simpen halaman salaku".

Pikeun Internet Explorer Éta ku mencét ikon ménu, nyaéta gear. Sakali pilihan ditampilkeun, pencét dina "file", teras dina "save as". Upami anjeun henteu tiasa mendakan ikon roda gigi, pencét Alt, ieu bakal masihan anjeun aksés kana ménu.

Pikeun firefox Éta ku mencét dina menu pangotéktak, ikon kalayan tilu batang horisontal, pilih pilihan pikeun "nyimpen halaman".

Pikeun Safari nyaéta ku mencét kana ménu, pilih pilihan "file" teras pencét dina "save as".

Identipikasi halaman

Sakali prosés di luhur réngsé anjeun kedah milih nami idéntifikasi pikeun halaman.

Saatos milih nami idéntifikasi, anjeun bakal teraskeun pilih lokasi tina halaman pikeun ngahemat, disarankeun anjeun ngagaduhan folder khusus pikeun ieu.

Halaman lengkep bakal diarsipkeun dina format HTMLDina waktos ngalebetkeun sadayana halaman anjeun bakal ngagaduhan aksés kana sadaya inpormasi di dinya, kalebet gambar anu dikandungna, tanpa kedah peryogi sambungan internét. Anu mastikeun yén inpormasi moal robih.

Nyimpen alamat halaman

Dina acara anu anjeun pikahoyong nyaéta gaduh aksés langsung ka halaman anu dimaksud, pikeun terang apdet atanapi modifikasi, upami anjeun kedah gaduh konéksi internét pikeun ngaksésna sareng anjeun kedah ngalaksanakeunana sapertos kieu, gumantung kana panyungsi anu anjeun anggo:

Pikeun Internet Explorer, pilih "file" alternatip, pencét kana éta teras pencét simpen.

Pikeun Chrome, anu kedah anjeun lakukeun nyaéta pencét tombol beurit kénca dina béréndélan, pencét dina ikon bintang sareng ieu bakal masihan anjeun pilihan kanggo nambihan salaku daptar bacaan atanapi nambihan kana tetengger, upami anjeun milih alternatif anu kadua halaman bakal muncul di handapeun bar teang salaku jalan pintas.

Kami arepkeun inpormasi na aya gunana pikeun anjeun.