Kumaha blur latar tukang pidéo dina alat sélulér nganggo Capcut. éta mungkin blur latar tukang pidéo sareng sélulér anjeun ngalangkungan aplikasi Potong kompas. Aplikasina, sayogi gratis pikeun Android sareng iPhone (ios), ngamungkinkeun pangguna pikeun gampang nerapkeun pangaruh kana gambar, ngantunkeun obyék utama disorot, sedengkeun latar tukangna sacara otomatis kabur. Hasilna kahontal ngagabungkeun pangaruh blur, ngagunakeun file berlapis sareng ngahapus latar.

Nalika réngsé ngédit dina Capcut, anjeun tiasa Unduh file gratis kana mémori telepon atanapi bagikeun langsung dina jaringan sosial sapertos Instagram, WhatsApp sareng TikTok. Ti ik4 Kami nunjukkeun anjeun kumaha ngaburkeun latar tukang pidéo dina telepon sélulér.

Kumaha blur latar tukang pidéo dina alat sélulér nganggo Capcut step by step

CapCut

CapCut

  1. Buka Capcut sareng toel «Proyék anyar". Teras, pilih pidéo dina galeri anjeun sareng pastikeun dina "Tambihkeun".
  2. Kalayan pidéo dibuka, pilih pilihan «Pangaruh»Dina menu handap. Teras angkat ka "Pangaruh video".
  3. Manggihan tab «Dasar"Sareng pilih pangaruhna"Blur". Konfirmasi ku ikon centang "".
  4. Saluyukeun pangaruh blur tina timeline supados manglaku ka sadayana pidéo. Pikeun ngalakukeun ieu, gesek tepi nepi ka sajajar jeung ukuran file.
  5. Dina menu handap, pilih pilihan «tanjung". Teras pilih «Tambahkeun lapisan".
  6. Galeri video bakal dibuka deui. Dina titik ieu, pilih pidéo anu sami anu anjeun édit sareng teraskeun sareng tombol «Tambihkeun".
  7. Saluyukeun video pikeun ngeusian sakabéh layar. Jang ngalampahkeun ieu, geser edges kalayan gerakan pinching.
  8. Kalayan pidéo kadua dipilih dina garis waktos, ketok «Cabut latar tukang»Dina menu handap. Teras tonton pidéo kalayan latar tukang teu fokus. Anjeun tiasa pencét tombol «ulin»Pikeun ningali hasilna.
  9. Nalika éditan parantos réngsé, ketok ikon bagikeun pikeun ngaunduh pidéo langsung. Anjeun oge bisa ngabagikeun video langsung ka jaringan sosial.

Ieu geus éta! Kami ngarepkeun tulisan ieu parantos ngajarkeun anjeun kumaha blur latar tukang pidéo nganggo ponsel anjeun. Upami anjeun ayeuna hoyong diajar nempatkeun musik dina status WhatsApp anjeun, teraskeun browsing ik4.es.