Kumaha cadangan ka iCloud dina iPhone, iPad atanapi iPod Touch anjeun

Hal kahiji anu aya pangguna iOS langkung atanapi kirang palinter, sadar kumaha héséna prosés milari data pribadi (kontak, akun, almenak) kadang-kadang, panginten bakal hariwang ngadamel salinan cadanganna.

 

Sésana dugi ka hobi: sababaraha ngadamel salinan cadangan ku iTunes, anu sanésna nganggo tweak atanapi aplikasi iTools sareng anu sami, nanging dina tulisan ieu kami bakal fokus kana pilihan nyimpen data kalayan bantuan layanan awan standar iCloud.

Pikeun naon ieu sadayana?

Anjeun nyepeng alat mobile modéren sareng seueur fungsi dina panangan anjeun. Alat ieu, naha éta iPhone atanapi iPad, dirancang pikeun hirup anjeun langkung gampang. Sapopoe, anjeun sering ngagunakeunana: anjeun nelepon, nambihan kontak anyar, nyandak catetan penting, nganggo almenak pikeun ngingetan diri anjeun, nyimpen bookmark dina peramban atanapi ngan ukur maénkeun kaulinan. Éta henteu sadayana alat ios anjeun tiasa laksanakeun.

Kana waktosna, iPhone atanapi iPad anjeun janten tempat nyimpen kanggo inpormasi anu paling penting anu anjeun akumulasi salami bulan atanapi taun. Ratusan kontak, catetan, almenak anu dipersonalisasi, téténgger sareng gim anu disimpen… Sanés inpormasi ieu penting pisan pikeun anjeun?

Hanjakalna, aya kejutan anu teu pikaresepeun dina kahirupan urang anu sering maksa urang pikeun berpisah sareng alat urang.

Nya, kapaitan kaleungitan gadget langkung parah upami sadaya data pribadi alat leungit sareng éta, dikumpulkeun sakedik sakedik salami sababaraha bulan atanapi taun. Mésér alat énggal sakapeung langkung gampang tibatan kéngingkeun data pribadi anjeun anu berharga.

Pikeun nyegah ieu kajantenan, sareng pikeun mastikeun yén anjeun nyandak pamitan ka alat anu anjeun pikaresep sakumaha kalem mungkin, anjeun kedah nganggo cadangan data pribadi anjeun sacara rutin.

Sakumaha anu parantos kami sebatkeun sateuacanna, aya seueur cara pikeun nyimpen data pribadi ku ngadamel salinan cadangan. Kami parantos ngalebetkeun cara nyadangkeun iTunes dina salah sahiji tulisan kami, kumaha cara ngahemat data kana alat jailbroken nganggo utiliti Nyadangkeun ILex Anjeun tiasa mendakan dina tulisan ieu. Ogé, aplikasi pihak katilu ltools pikeun Windows sareng Mac tiasa janten mangpaat pisan sareng ngagaduhan sababaraha fitur anu saé pisan.

Kumaha cadangan ka iCloud dina iPhone, iPad atanapi iPod Touch anjeun

iCloud - Layanan awan standar anu sayogi dina sadaya alat apel sareng firmware ios 5 ka luhur. Ngagunakeun iCloud Anjeun tiasa ngatur panyimpenan data otomatis pikeun ampir sadaya aplikasi anu dipasang dina alat ios anjeun.

1. Ngadaptarkeun ID apel. Akun ID apel tiasa didaptarkeun langsung dina alat atanapi dina iTunes. Pitunjuk lengkep ngeunaan cara ngadaptar.
2. Buka aplikasi standar setélan dina alat ios anjeun sareng buka iCloud.

3. Lebetkeun detil akun anjeun (apal ID) anu kadaptar dina titik 1.

4. Pilih item éta Nyadangkeun.

5. Aktipkeun unsur «Cadangan ICloud".

Cadangan bakal didamel sacara otomatis upami alat ios disambungkeun kana sumber kakuatan sareng disambungkeun kana jaringan Wi-Fi. Nyorong tombol Jieun cadangan bakal nyababkeun cadangan didamel langsung.

Anjeun tiasa ningali cadangan diciptakeun ku jalan ka setélan -> iCloud -> toko -> Atur.

Anjeun tiasa maca kumaha milih aplikasi anu data na dicadangkeun ka iCloud di dieu.

Tingali ogé: