Kumaha carana kéngingkeun Hay Day deui

Kumaha carana kéngingkeun Hay Day deui. Aya Day mangrupikeun salah sahiji gim sélulér adiktif anu nyandak urang Supercell, waktos ieu hasilna a simulator tegalan, anu pamuter kedah ngajaga, miara sareng ningkatkeun peternakan. Kaulinan ieu rada adiktif sareng ampir bebas bug, nanging, seueur pamaén parantos terang dina waktos setrés kaleungitan kebon na saatos jam-jaman maén, anu tiasa dibalikkeun upami dipikanyaho kumaha cageur Hay Day, anu bakal dibuktikeun engké.

Kahirupan di Day Hay diwangun ku ngurus kebon, kéngingkeun pangalaman ngalaksanakeun tugas sadidinten sareng kéngingkeun koin anu anjeun bakal mésér objék hiasan sareng ningkatkeun struktur anjeun.

Di sisi séjén Hay Day tiasa dikaitkeun kana jasa akun google, Google+ sareng Facebook anjeun.

Upami kebon anjeun parantos ngaleungit sareng anjeun henteu tiasa ngempelkeun deui nganggo akun google, anjeun kedah nuturkeun léngkah-léngkah ieu:

  1. Ngajalankeun buruan Hay Day dina alat sélulér.
  2. Buka tombol setélan anu aya di pojok kanan luhur layar.
  3. Pencét kana "Bantosan sareng Bantosan"

Dina layar bantosan, kami bakal ngagaduhan sababaraha pilihan sapertos lebet kana forum sareng seueur deui, waktos ieu urang kedah milih salah sahiji "Laporkeun masalah"

  1. Saatos ieu, antar muka bakal muncul anu bakal nunjukkeun urang jinis-jinis masalah, di dieu anjeun bakal pencét "Ladang Leungit"
  2. Anjeun teras bakal dialihkeun ka Gmail dimana anjeun kedah nyerat tikét bantosan supados tiasa ngala kebon anu parantos leungit.
Anjeun bisa jadi kabetot:  Kumaha cageur deui.000 file anu kapendak

Dina tikét bantosan, sadaya data anu kagungan nalika kaleungitan tegalan kedah dilebetkeun, kalebet tingkat, nami tegalan diantawis detail sanésna anu bakal ngabantosan kanggo ngasilkeun deui.

Kumaha cageur Hay Day dina alat sanés

Dina raraga cageur Hay Day dina alat sanés dina cara anu langkung gampang, éta kedahna dikaitkeun kana akun Google atanapi Facebook.

  • Kalayan akun Google:
  1. Upami anjeun kaleungitan alat Android anjeun atanapi ngagaduhan anu énggal, anjeun kedah ngaitkeun alat sareng akun google di mana anjeun ngagaduhan data Hay Day.
  2. Unduh Hay Day ti Play Store.
  3. Sakali diunduh sareng dipasang, éta bakal mendakan data kebon anjeun dina akun google anjeun sareng éta bakal masihan anjeun pilihan pikeun ngagunakeunana.
  • Kalayan Facebook:
  1. Upami anjeun kantos ngaitkeun akun anjeun sareng Facebook, tina alat anyar anjeun kedah ngaunduh sareng masang Hay Day ti Play Store.
  2. Upami anjeun parantos masang Hay Day, langkung saé dipiceun sareng instal deui.
  3. Sakali di buruan, maju dugi tutorial réngsé.
  4. Pencét kana "Setélan" anu aya di belah katuhu luhur layar.
  5. Pencét dina "Connect With Facebook"
  6. Ayeuna anjeun ngan ukur kedah ngalebetkeun data Facebook anu mana peternakan dikaitkeun.
  7. Tungtungna, pesen bakal diala dimana éta bakal dituduhkeun yén tegalan anu numbu ka akun éta parantos kapendak sareng bakal masihan pilihan pikeun ngamuat buruan éta.
  8. Saatos ngamuat buruan, éta kedah dikonfirmasi sareng Hay Day parantos parantos dipulangkeun dina alat sanés.
Anjeun bisa jadi kabetot:  Kumaha kéngingkeun XML

Cageur deui Hay Day lumayan gampil, dina sababaraha kasus masalahna langkung ageung, nanging, dukungan Supercell lumayan épéktip nalika ngabéréskeun masalah pangguna na.

Eureun Eureun
IK4
Panggihan Online
Pangiringan Online
ngolahna gampang
manual mini
a kumaha ngalakukeun
ForumPc
TypeRelax
LavaMagazine
erraticians
perpustakaan trik
ZoneHeroes