Kumaha cara milari deui kecap akses pikeun akun Skype anjeun

Ampir sadaya pangguna, sahenteuna tina waktos ka waktos, parantos nyanghareupan tugas mulangkeun aksés kana sababaraha akun. Kaseueuran waktos, data anu diperyogikeun pikeun log in ngan saukur hilap, tapi kadang-kadang tiasa disimpen deui atanapi dipaling ku anu jahat. Tungtungna, anu nyababkeun masalah henteu pati penting, anu utami nyaéta ngalereskeunana gancang. Dina tulisan ieu kami bakal nyarioskeun kumaha cara nga-password deui dina Skype.

Kumaha cageur kecap akses dina Skype 8 sareng saluhureuna

Henteu lami ti saprak peluncuran aplikasi Skype pikeun PC anu didesain ulang lengkep, tapi seueur jalma parantos tiasa nga-update sareng aktip ngagunakeunana. Metode ngareset kata sandi anjeun kana Dalapan gumantung kana naha anjeun saacanna parantos nyayogikeun inpormasi tambihan dina akun anjeun, sapertos nomer telepon kontak atanapi alamat surélék. Upami anjeun ngalakukeun éta, éta ngan ukur peryogi sababaraha menit pikeun milari kata sandi anjeun, upami éta bakal butuh usaha sakedik deui.

Pilihan 1: Ku nomer atanapi ku mail

Mimiti, pertimbangkeun pilihan anu paling positip, nyaéta ngagaduhan inpormasi kontak anu tiasa anjeun anggo pikeun ngareset kata sandi anjeun.

  1. Mimitian Skype teras pilih akun anu anjeun hoyong balikeun aksés, atanapi upami éta henteu aya dina daptar pilihan, pencét "Rekening sanés"..
  2. Anjeun teras bakal dipenta pikeun nuliskeun kecap akses akun anjeun atanapi (upami éta henteu acan disimpen dina program) pikeun nuliskeun nami pangguna anjeun heula. Boh ieu, dina waktos ieu anjeun kedah pencét dina tautan "Naha anjeun hilap kecap akses anjeun?".
  3. Dina halaman. "Balikkeun akun". tuliskeun karakter anu dipidangkeun dina gambar, teras pencét "Teras"..
  4. Ayeuna anjeun kedah milih opsi na "Konpirmasi idéntitas.". Anjeun tiasa nyungkeun kode ku pesen téks kana nomer telepon anu aya hubunganana sareng akun Skype anjeun, atanapi kana email anu aya hubungan sareng akun anjeun (pilihan ieu henteu salawasna sayogi). Pilih kotak di gigir pilihan anu pas sareng pencét tombol Diaktipkeun "Teras"..

    Sareng upami anjeun teu ngagaduhan aksés kana nomer sareng email atanapi anjeun ngan saukur henteu nyayogikeun éta dina profil anjeun, pilih pilihan anu saluyu - "Kuring henteu ngagaduhan detil na."[Pencét] "Teras". sareng angkat ka titik anu munggaran. "Pilihan 2". tina bagian ieu tulisan.

  5. Upami anjeun parantos milih telepon salaku alat konpirmasi, lebetkeun opat digit terakhir tina nomer dina jandéla salajengna teras pencét "Kirim kode"..

    Saatos nampi pesen téks, lebetkeun kode dina kotak anu saluyu sareng pencét "Teras"..

    Konpirmasi ku email dilakukeun dina cara anu sami: lebetkeun alamat surélék anjeun, pencét "Kirim kode".Buka email anu anjeun tampi ti dukungan téknis Microsoft, salin kode, sareng lebetkeun kana kolom anu saluyu. Pikeun ngaléngkah ka léngkah salajengna, pencét "Teras"..

  6. Saatos mastikeun idéntitas anjeun, anjeun bakal dibawa ka hiji halaman "Balikkeun kecap konci".. Pikirkeun kombinasi kode anyar sareng lebetkeun kana dua kali dina bidang anu disayogikeun, teras pencét "Teras"..
  7. Saatos mastikeun yén kecap akses parantos dirobih, sareng ku éta, aksés kana akun Skype anjeun parantos disimpen deui, pencét "Teras..
  8. Langsung saatos éta, anjeun bakal dipenta pikeun lebet kana Skype ku nyayogikeun heula nami pangguna sareng pencét "Teras".,

    teras lebetkeun kombinasi kode anu diénggalan teras pencét konci na. "Lebet"..

  9. Sakali anjeun parantos hasil lebet kana aplikasi, prosedur pamulihan kata sandi akun tiasa dianggap lengkep.
  10. Sakumaha anjeun atos perhatoskeun, kéngingkeun kombinasi kode anu diperyogikeun pikeun lebet kana Skype mangrupikeun padamelan anu langsung. Nanging, ieu leres upami akun anjeun ngagaduhan inpormasi kontak tambahan, sapertos nomer telepon atanapi alamat email. Upami ieu halna, sadayana tiasa dilakukeun tina jero interface sareng moal lami. Tapi kumaha upami anjeun henteu tiasa mastikeun idéntitas anjeun kusabab anjeun henteu ngagaduhan inpormasi ieu? Terus maca.

Pilihan 2: Teu aya detil kontak

Nanging, dina kasus-kasus éta, upami anjeun henteu ngahubungkeun nomer telepon sélulér atanapi alamat email kana akun Skype anjeun, atanapi kaleungitan aksés kana salah sahiji, prosedur pamulihan sandi bakal rada rumit, tapi éta masih tiasa dilakukeun.

  1. Turutan léngkah # 1-4 anu ditetélakeun dina bagian saencanna tina tulisan ieu, tapi dina "Konpirmasi idéntitas". centang kotak gigireun "Kuring henteu ngagaduhan data éta."terus pilih ku beurit sareng salin tautan anu disayogikeun dina katerangan.
  2. Buka browser naon waé sareng témpél URL anu disalin kana bilah teangan, teras pencét «Asup» atanapi tombol milarian.
  3. Sakali dina kaca. "Balikkeun akun".Dina kolom kahiji, lebetkeun alamat kotak surat anjeun, nomer telepon anjeun, atanapi nami pangguna Skype anjeun. Sapertos dina hal ieu henteu aya anu kahiji atanapi anu kadua, lebetkeun nami pangguna Skype anjeun langsung. Dina kolom kadua, lebetkeun "Alamat email kontak"., bénten sareng anu anjeun hoyong pulih. Nyaéta, éta kedah janten kotak anu henteu kaiket kana akun Microsoft. Alami, anjeun kedah gaduh aksés kana éta.
  4. Ogé baca: Kumaha kuring tiasa mendakan nami pangguna kuring?

  5. Léngkah salajengna nyaéta ngalebetkeun karakter anu dipidangkeun dina gambar teras pencét "Teras"..
  6. Anjeun ayeuna bakal dipenta pikeun mastikeun email anu dieusian dina kolom kadua.

    Buka kotak surat ieu, panggihan sareng muka email anu lebet ti Microsoft di ditu, salin ka "Kodeu kaamanan"..

    Lebetkeun kana kolom anu saluyu dina halaman sateuacanna teras pencét "Pastikeun"..

  7. Salajengna, anjeun kedah ngajawab sababaraha patarosan. Wajib ngeusian bidang ieu:
    • "Nami pengker".;
    • "Nami".;
    • "Tanggal lahir"..

    "Tritunggal" ieu tiasa dipaliré:

    • "Nagara ...";
    • Kabupaten administratif.;
    • "Kodeu Pos".

    Kalayan inpormasi anu diperyogikeun, pencét tombol na "Teras"..

  8. Dina halaman salajengna, upami tiasa, anjeun kedah ngeusian sababaraha bidang deui:
    • Kecap sandi baheula pikeun akun Skype sareng / atanapi Microsoft anu anjeun tiasa émut;
    • Cirian jasa sareng perusahaan anu anjeun anggo atanapi atos dianggo: éta pasti Skype sareng panginten Outlook, upami anjeun gaduh koropak dina layanan email éta;
    • centang kotak gigireun jawaban. "Leres". o "Henteu."Naha anjeun parantos ngagaleuh naon-naon tina Microsoft - parangkat lunak, langganan, alat.
    • Pencét deui kanggo teraskeun. "Teras"..

    Catetan: Upami anjeun émut langkung ti dua kecap akses lami pikeun akun anu kami pulih, pencét dina tautan aktip "Tambihkeun kecap konci sanés.".

  9. Nalika anjeun dugi ka halaman salajengna, tong hariwang. Anjeun teu kedah ngeusian kolom anu didaptarkeun di dieu. Nanging, upami tiasa, pikeun ngajantenkeun prosedur pamulihan langkung épisién, punten tangtukeun alamat email anu nembé ngirim email ti akun Skype sareng Microsoft, ogé topik email éta. Upami anjeun parantos ngahususkeun atanapi henteu merhatoskeun inpormasi ieu, pencét "Teras"..
  10. Léngkah pamungkas dina pamulihan akun nyaéta nyayogikeun inpormasi dasar sareng umum ngeunaan akun Skype. Sareng di dieu nyatakeun langsung: "Upami anjeun henteu terang jawaban na, cobian tebak." Janten upami tiasa, tangtukeun (atanapi tebak) data ieu:
    • Ngaran Skype (ngaran pamaké);
    • Alamat email dimana akun anjeun didaptarkeun;
    • Ngaran sareng / atanapi login tina tilu pangguna daptar kontak anjeun dina aplikasi.
    • Pariksa naha anjeun sateuacanna mayar jasa tambahan naon dina Skype.

    Catetan: Dina blok penultimate (nami kontak), anjeun tiasa ngalebetkeun nami pangguna sareng nami pangguna anu sami dina sababaraha bidang, upami anjeun terang inpormasi ieu.

    Saatos nyayogikeun inpormasi pribadi saloba-gancangna, atanapi sahenteuna nyobian, pencét "Teras"..

  11. Inpormasi anu anjeun lebetkeun dina unggal léngkah di luhur bakal dikirim ka dukungan Microsoft pikeun verifikasi. Hiji email anu ngawartosan anjeun ngeunaan prosés prosés pamulihan bakal dikirim ka alamat email anu anjeun parantos sayogi dina 24 jam, tapi ieu biasana kajadian ampir langsung. Kotak anu sami bakal muncul dina katerangan di handap béwara "Informasi dikirim"..

    Pencét "SATUJU". sareng angkat ka email, milari email pangrojong Microsoft. Upami poko sareng konténna maréntahkeun anjeun pikeun mastikeun sareng milarian akun anjeun, kantun tuturkeun tautan anu disayogikeun di dinya pikeun ngareset kata sandi anjeun. Upami akun henteu dikonfirmasi (dimungkinkeun), balikan deui ka léngkah munggaran instruksi ieu sareng laksanakeun prosedur pamulihan deui, tapi waktos ieu cobi émut sareng nyayogikeun inpormasi pribadi sabisa-bisa.

  12. Sateuacan neraskeun ngareset skéma kode kanggo lebet kana Skype, anjeun kedah mastikeun akun Microsoft anu alamat emailna disayogikeun dina email anu lebet. Lebetkeun kana kolom anu saluyu sareng pencét "Teras"..
  13. Ayeuna, klik dua kali kana kecap konci anyar teras pencét deui "Teras"..
  14. Ti saprak ayeuna, akun anjeun bakal disetél ulang sareng kecap akses anu diperlukeun pikeun ngakses éta bakal dirobih. Pencét tombol deui. "Teras". pikeun nuluykeun
  15. Asup kana akun Microsoft anu diénggalan ku ngalebetkeun deui email sareng klik "Teras".,

    terus asupkeun kecap akses anjeun teras pencét "Lebet"..

  16. Saatos diparios «Inpormasi umum ngeunaan akun anjeun»Ayeuna anjeun tiasa langsung ka Skype.
  17. Luncurkeun program sareng dina layar sambutan, pilih akun anu anjeun badé aksés atanapi tambahkeun anu énggal.
  18. Sebutkeun kecap konci anu dirobih teras pencét tombol na "Lebet"..
  19. Salam, aksés ka Skype parantos disimpen deui.
  20. Upami anjeun henteu ngagaduhan inpormasi kontak anu mana pikeun ngareset kombinasi kode anu anjeun kedah log in, lumayan sesah pikeun milari kata sandi Skype anjeun. Masih, upami anjeun ngagaduhan inpormasi ngeunaan akun anjeun sareng anjeun daék ati-ati nuturkeun pitunjuk anu kami sediakeun, anjeun henteu ngagaduhan masalah pikeun kéngingkeun aksés kana akun anjeun.

Kumaha cageur kecap akses dina Skype 7 sareng versi handap

Skype Palasik langkung populér tibatan réncangna anu dimutahirkeun, bahkan perusahaan pamekar ngartos éta, anu parantos satuju henteu lirén ngadukung vérsi anu lami. Pamulihan kecap konci dina "7" dilakukeun kalayan ampir sami algoritma sapertos dina "énggal" anu dianggap di luhur, nanging, kusabab béda antar muka anu signifikan, aya sababaraha nuansa anu kedah diperhatoskeun sacara rinci.

Pilihan 1: Ku nomer atanapi ku mail

Kusabab kitu, upami anjeun gaduh nomer telepon sélulér sareng / atanapi alamat email anu aya hubunganana sareng akun Skype anjeun, anjeun kedah nuturkeun léngkah-léngkah ieu di handap pikeun kéngingkeun kombinasi kode:

  1. Kusabab anjeun terang nami pangguna pikeun akun Skype anjeun, lebetkeun éta nalika anjeun ngamimitian program pikeun pertama kalina. Teras nalika anjeun kedah ngalebetkeun kecap akses, pencét kana tautan anu ditandaan dina gambar di handap ieu.
  2. Lebetkeun karakter anu dipidangkeun dina gambar teras pencét "Teras"..
  3. Pilih pilihan pikeun mastikeun idéntitas anjeun: email atanapi nomer telepon (gumantung kana anu mana anu ngaitkeun kana akun sareng anu anjeun ayeuna kéngingkeun aksés). Dina kotak surat, anjeun kedah ngalebetkeun alamat anjeun, pikeun nomer éta anjeun kedah netepkeun opat digit terakhir na. Naon waé pilihan anu anjeun pilih, upami anjeun parantos ngaidentipikasi sareng mastikeun, pencét "Kirim kode"..
  4. Teras, gumantung kana kumaha anjeun mastikeun idéntitas anjeun, milari email ti Microsoft atanapi pesen téks dina telepon anjeun. Salin kode anu anjeun nampi, lebetkeun kana kotak anu aya teras pencét "Teras"..
  5. Sakali dina kaca. "Balikkeun kecap konci".Lebetkeun kombinasi kode énggal dua kali, teras angkat ka "Teras"..
  6. Saatos mastikeun yén akun parantos hasil disimpen sareng kecap konci akun parantos dirobih, pencét deui. "Teras..
  7. Lebetkeun kombinasi kode anu diénggalan teras ngajalankeun "Lebet". dina Skype,

    terus anjeun bakal dipapag ku jandela utama program.

  8. Henteu anéh, prosedur pamulihan kata sandi dina versi katujuh tina Skype gampang salami anjeun ngagaduhan kamampuan ngareset kata sandi anjeun, anu hartosna anjeun ngagaduhan aksés kana telepon atanapi email anu numbu ka akun anjeun.

Pilihan 2: Teu aya inpo kontak

Langkung rumit, tapi masih tiasa dilakukeun, nyaéta prosedur pikeun mulangkeun aksés ka akun Skype anjeun nalika anjeun teu ngagaduhan inpormasi kontak, teu aya nomer telepon, sareng teu aya email. Nanging, dina hal ieu, algoritma tindakan henteu bénten sareng anu dibahas sateuacanna dina conto vérsi anu kadalapan tina program, janten kami bakal nyarios sakedap naon anu kedah anjeun laksanakeun.

  1. Nalika ngamimitian Skype, pencét tautan di belah kénca handap "Dupi anjeun henteu tiasa ngadaptar?".
  2. Anjeun bakal dialihkeun ka kaca "Ngungkulan masalah login Skype"dimana anjeun kedah pencét dina link "Kuring henteu émut nami pangguna atanapi kecap akses kuring ...".
  3. Teras klik tautan "balikeun deui sandi", anu aya di payuneun tulisan "Kuring parantos hilap kana kecap konci Skype abdi.".
  4. Lebetkeun email anu dikaitkeun kana akun anjeun, dituturkeun ku karakter anu nembongan dina gambar. Pencét tombol na «Teras teraskeun deui»..
  5. Dina halaman anu nyungkeun verifikasi idéntitas anjeun, centang kotak di gigireun "Kuring henteu ngagaduhan inpormasi ieu.".
  6. Anjeun bakal dialihkeun ka kaca "Pamulihan akun".. Upami ieu henteu kajantenan sacara otomatis, anggo tautan langsung.
  7. Teras tuturkeun léngkah # 3-18 tina bagian tulisan "Kumaha cara milari deui kecap konci dina Skype 8 ka luhur"bagian kadua na. "Pilihan 2: Teu aya inpo kontak.". Pikeun mempermudah navigasi, punten nganggo kontén di belah katuhu.
  8. Upami anjeun nuturkeun paréntah di handap ieu kalayan ati-ati, anjeun kedah tiasa kéngingkeun kecap akses sareng aksés kana akun Skype lami, sanaos anjeun henteu ngagaduhan aksés kana nomer telepon atanapi alamat email, atanapi upami anjeun ngan ukur henteu lebet sareng hiji akun.

Skype pikeun hapé

Aplikasi Skype, anu tiasa dipasang dina Android sareng ios smartphone, dijantenkeun dadasar pikeun lanceuk na, versi desktop anu diénggalan. Antarmuka na ampir sami sareng ngan ukur béda dina orientasi sareng lokasi sababaraha elemen. Kituna, urang ngan bakal nimbang-nimbang sakedik kumaha ngarengsekeun masalah anu disebatkeun dina topik tulisan ieu tina alat sélulér.

Pilihan 1: Ku nomer atanapi ku mail

Upami anjeun ngagaduhan aksés kana email atanapi nomer telepon anu dikaitkeun kana akun Skype sareng / atanapi Microsoft anjeun, laksanakeun hal ieu pikeun ngahanca kata sandi anjeun

  1. Luncurkeun aplikasi sareng pilih akun anu kode aksésna anjeun hoyong balikeun dina jandéla utami,

    atanapi tangtoskeun login, upami data ieu teu acan disimpen sateuacanna.

  2. Teras, dina léngkah éntri kecap akses, pencét tautan anu dipikaterang tina metode di luhur "Naha anjeun hilap kecap akses anjeun?".
  3. Lebetkeun karakter anu dipidangkeun dina gambar teras pencét "Teras"..
  4. Nangtukeun cara verifikasi idéntitas: email atanapi nomer telepon.
  5. Gumantung kana pilihan anu dipilih, lebetkeun alamat kotak surat anjeun atanapi opat digit terakhir tina nomer hapé anjeun. Nampi kode dina email atanapi SMS, salin témpél dina kolom anu saluyu.
  6. Teras turutan léngkah # 6-9 tina nami anu sami dina bagian mimiti tulisan ieu - "Meunangkeun kecap konci dina Skype 8"..

Pilihan 2: Teu aya detil kontak

Ayeuna hayu urang tingali sami-sami ringkes kumaha kéngingkeun kodeu aksés pikeun akun Skype anjeun, asumsina anjeun teu ngagaduhan detail kontak.

  1. Turutan léngkah # 1-3 di luhur. Dina léngkah verifikasi idéntitas, parios pilihan terakhir dina daptar pilihan anu sayogi "Kuring henteu ngagaduhan inpormasi ieu.".
  2. Salin tautan anu disayogikeun dina béwara ku nyorot heula éta ku toél panjang teras pilih item anu saluyu tina ménu anu muncul.
  3. Buka panyungsi anjeun, arahkeun ka halaman utama anjeun atanapi ka bar teang.

    Saperti dina léngkah sateuacana, jaga jari anjeun diteken dina kotak input. Tina ménu anu nembongan, pilih "Lebetkeun"..

    Marengan ngalebetkeun téks, keyboard virtual bakal kabuka dimana anjeun kedah mencét tombol enter - mirip sareng «Asup».

  4. Anjeun bakal mendakan diri dina halaman "Balikkeun akun".. Algoritma tambihan tindakan henteu bénten nanaon da naon anu urang anggap dina varian nami anu sami ("Teu aya inpo kontak.") tina bagian mimiti tulisan ieu - "Kumaha cara milari deui kecap konci dina Skype 8 ka luhur". Janten anjeun kedah ngulang léngkah # 3-18 kalayan ati-ati nuturkeun instruksi kami.
  5. Kusabab Skype modéren pikeun PC sareng versi sélulérna mirip pisan, prosedur pamulihan sandi di salah sahiji diantarana dilakukeun ampir sami. Hijina bédana nyaéta posisi: horizontal sareng nangtung masing-masing.

kacindekan:

Hayu urang bérés di dieu, kami parantos ngalebetkeun sacara rinci sadaya pilihan pikeun kéngingkeun kecap akses Skype, anu épéktip bahkan dina kaayaan anu sigana asa. Paduli vérsi program anu anjeun anggo, anu lami, anu énggal atanapi anu sanésna, anjeun tiasa ngakses akun anjeun deui tanpa seueur gangguan.

Kami bungah yén kami parantos tiasa ngabantosan anjeun dina masalah.

Ngajelaskeun naon anu henteu hasil pikeun anjeun.
Spesialis kami bakal nyobian ngaréspon gancang-gancang.

Naha tulisan ieu ngabantosan anjeun?