Kumaha carana masang IPTV dina Fire TV Stick

Kumaha carana masang IPTV dina Fire TV Stick

Sarupa sareng telepon sélulér Android sareng tablet, sababaraha aplikasi pikeun Fire TV Stick henteu tiasa diunduh langsung ti toko internal. Dina kasus ieu, APK, atanapi aplikasi anu tiasa diunduh sacara langsung tina wéb, bantosan kami. Téhnik ieu tiasa dianggo pikeun ngarengsekeun pamasangan jasa anu kawéntar. "Smart IPTV", khusus pikeun ngatur daptar saluran.

daptar eusi

Ngidinan pamasangan aplikasi tina sumber anu teu dikenal

Nanging, sateuacan ngaunduh sareng ngajalankeun APK, anjeun kedah ngamungkinkeun pamasangan aplikasi tina sumber anu teu dikenal Dina Amazon Fire TV Stick.

  • Dina halaman imah Fire TV Stick, pencét «Setélan» luhur katuhu
  • Teruskeun sareng "Alat"
  • Pilih item éta "Pilihan pangwangunan"
  • Aktipkeun switching anu aya hubunganana "Aplikasi tina Sumber Teu dikenal"

Ti ayeuna anjeun tiasa aman ngalanjutkeun pamasangan Smart IPTV.

Unduh sareng pasang Smart IPTV

Jang ngalampahkeun unduh Smart IPTV Anjeun kedah nganggo aplikasi gratis anu sayogi di toko digital tina OS seuneu. Hayu urang tingali ayeuna kumaha ngalakukeunana sareng kumaha teraskeun sareng pamasangan jasa IPTV.

  • Dina halaman imah Fire TV Stick, klik bagian teangan di belah kénca luhur
  • Milarian aplikasi na "Downloader" sareng unduh na
  • Ngantosan éta masang sareng mukakeunana
  • Dina palang alamat anu nembongan di tengah, tambihan URL: http://apk.siptv.app
  • Teraskeun sareng "Buka" turun
  • Antosan unduhna réngsé sareng pencét "NUTUP" o "NUTUP" handap katuhu

Dina titik ieu, aplikasi bakal suksés dipasang sareng bakal muncul dina halaman imah Fire TV Stick dina bagian ieu «APLIKASI JEUNG GAME anjeun». Salaku alternatipna, upami anjeun mencét sareng nahan ikon bumi dina remote control sakedap, anjeun bakal tiasa ngakses ménu anu didédikasikeun pikeun sadaya aplikasi, dimana jelas anu didaptarkeun pikeun daptar IPTV ogé bakal muncul.

Patarosan atanapi masalah? Kami bakal ngabantosan anjeun

Inget pikeun ngalanggan kami Saluran YouTube pikeun ningali pidéo sareng ulasan sanésna. Upami anjeun hoyong teras-terasan, langganan kami Saluran telegram y tuturkeun kami dina instagram. Upami anjeun hoyong nampi dukungan kanggo patalékan atanapi masalah, langganan kami Komunitas Facebook o ngahubungan kami on Instagram. Entong hilap yén kami ogé parantos nyiptakeun mesin pencari nawaran anu pinuh ku kupon éksklusif sareng promosi pangsaéna dina wéb!


Kreatif Stop Sadaya Ngeunaan Téhnologi
A Kumaha.