Kumaha cara ngaleupaskeun bunderan pembaruan beureum dina iPhone, iPad atanapi iPod Touch anjeun nganggo Clear Badges

Pikeun ngaleungitkeun lingkaran beureum anu ngaganggu anu nyumputkeun ikon aplikasi, Cydia gaduh seueur solusi. Salaku conto, setélan BadgeRemover atanapi No Badges. Tapi hanjakalna, seuseueurna tweak ieu naha teu acan diénggalan damel sareng ios 6 atanapi artos artos, ngajantenkeun teu pikaresepeun kanggo seueur pangguna.

Tapi nembé ayeuna aya solusi anyar anu muncul anu ngabéréskeun masalah ieu pisan: tweak disebut Lencana transparan...

Tweak sorangan langsung - éta henteu ngagaduhan ikon atanapi setélan naon waé. Anjeun kedah pasang tina Cydia, buka layar utama sareng pencét panjang dina salah sahiji ikon ngajantenkeunana oyag.

Nalika ikon na oyag, anjeun tiasa ngaleungitkeun mugshot ku ngeklik dua kali. Sareng pikeun anu henteu hoyong ngahapus masing-masing lingkaran masing-masing, aya tombol SBSettings 'Hapus Sadayana' khusus anu ngaluarkeun sadaya bunderan anu aya dina layar.

В Lencana transparan Teu aya nanaon gaib ngeunaan éta. Salaku conto, sami Ngabubarkeun 2 sareng seueur setelan sanésna sami persis. Tapi pikeun anu hoyong éta gratis, sareng éta cocog sareng ios 6, ieu mangrupikeun pilihan anu pangsaéna.

Manggih Lencana transparan Anjeun tiasa mendakannana dina diréktori Cydia, dina Repository Big Boss.