Kumaha cara miceun goresan sareng balikkeun caang kana pigura waja iPhone X, iPhone XS sareng iPhone 11 Pro

Model iPhone pang anyarna mangrupikeun karya seni anu sajati. Layar padet di payun sareng gelas elegan dina panel logam di tukang masihan perasaan alat premium leres anu henteu aya smartphone anu tiasa cocog. Nanging, pigura waja awak andalan iPhones 'katingali langsing nalika anjeun mimiti muka pasualan nganggo iPhone X, iPhone XS, atanapi iPhone 11 Pro anyar.

Nalika smartphone dianggo, permukaan lemes gancang janten corétan sareng kaleungitan penampilan anu asli na herang. Nanging, tong asa-asa sateuacanna: masalah naon waé aya solusina, sareng anu ieu henteu terkecuali. Salajengna, kami bakal nyaritakeun anjeun kumaha cara balikkeun kacaangan anu leungit tina iPhone X, iPhone XS atanapi iPhone 11 Pro, sanaos padika bakal ngabantosan anjeun ngan ukur pikeun anu gaduh modél pérak.

♥ Pikeun Aranjeunna: IPhone mana anu ngagaduhan umur batre anu pangsaéna? Babandingan umur batre pikeun sadaya iPhone ayeuna.

Kumaha cara ngaleungitkeun goresan sareng mulangkeun caang kana pigura waja iPhone X, iPhone XS atanapi iPhone 11 anu pareum saatos ukur sababaraha bulan dianggo

Pamaké YouTube Quinn Nelson ti Snazzy Labs parantos nunjukkeun dina pidéo énggal kumaha anjeun tiasa nyabut lapisan logam ipis tina permukaan pigura baja sareng mulangkeunana kana lampu anu lami. Anu anjeun peryogikeun nyaéta semir logam némpelkeun abrasif (tautan di handap) sareng salembar lawon microfiber.

Anjeun tiasa mésér Polandia didieu, didieu (sami, ngan ukur 3 tabung dina hiji waktos) atanapi di dieu. Pilih pérsi 0,5 mikron pikeun nyiptakeun bérés eunteung. Di dieu anjeun tiasa mésér huluna sanding wol, tapi anjeun tiasa ngalakukeun tanpa éta.

Kantun oléskeun némpelkeun sakedik kana lawon sareng mimitian polés bagian-bagian waja kalayan lembut. Pikeun ngagosok permukaanna ogé, tekanan kedahna cekap kuat sareng gerakanna kedah bunder.

Tong hariwang, permukaan gelas iPhone rada tangguh sareng polesan moal ngaruksak. Upami sababaraha témpél lebet kana liang pikeun panyatur atanapi palabuhan, éta sanés masalah ageung. Entong hilap yén iPhone X, iPhone XS, sareng iPhone 11 Pro tahan cai, sareng saatos bérés ngagosokna, anjeun tiasa ngumbah di handapeun keran.

Salami prosés polés, lawon tiasa hideung. Ieu ngandung hartos yén lapisan ipis tina logam parantos mimiti mesék permukaan, anu persis sapertos anu urang hajat. Saatos gosok permukaan baja sakitar salami hiji menit, angkat résidu semir naon waé sareng usap pigura kalayan seuseuh microfiber. Entong sieun menerkeun gaya - anjeun kedah ngagosok waja supados caang deui.

Saatos ngulang prosedur di luhur dua atanapi tilu kali pikeun tiap aspek, anjeun bakal ningali yén éta ngagurilap sakumaha énggal deui. Nanging, siap pikeun logam pikeun ngorejat deui saatos sababaraha sasih sareng kedah dipoles deui. Pikeun épék pangsaéna, anjeun tiasa nganggo mesin polishing, tapi upami anjeun henteu gaduh, lawon microfiber bakal dilakukeun.

PERHATOSAN !!! Sakumaha didadarkeun di luhur, cara na cocog Ngan ukur pikeun pérak iPhone X, iPhone XS sareng iPhone 11 Protapi. sanés kanggo modél warna sanés. Usaha pikeun ngagosok alat dina warna sanés bakal ngahasilkeun Lapisan bingkai ngan ukur teu tiasa dibalikkeun deui..