Kumaha cara miceun kecap akses dina Yandex Browser

Yandex Browser, sapertos peramban anu sanés, nawiskeun kamampuan pikeun ngahemat kecap akses nalika ngakses sababaraha situs sareng nyimpen éta sacara standar. Kuring henteu terang ayeuna, tapi sateuacan éta ogé ngimpor kecap akses anu disimpen tina panyungsi anu sanés nalika éta dipasang. Anjeun panginten henteu hoyong kuring tetep nyimpen dina sababaraha kasus.

Pitunjuk ieu ngajentrekeun kumaha ngahapus kecap konci dina Yandex Browser: kecap akses individual disimpen atanapi kanggo sadaya situs sakaligus.

Hapus kecap akses dina Yandex Browser

Pikeun mupus kecap akses anu disimpen dina Yandex.Browser, tinggal nuturkeun léngkah-léngkah ieu:

  1. Buka ménu pangotéktak (tilu batang di katuhu luhur dina palang judul) teras buka Setélan.
  2. Dina setélan, buka tab "Sandi sareng peta".
  3. Di dieu anjeun tiasa ningali situs mana anu nyimpen kredensial sareng ngahapus kecap akses: sadaya sakaligus ku mariksa kotak di kénca "Loka", atanapi sacara individual ku mariksa kotak di kénca nami situs (némbongan tibatan ikon situs nalika ditingalkeun leuwih).
  4. Upami aya seueur kecap akses anu disimpen sareng anjeun henteu tiasa mendakan situs anu anjeun pikahoyong dina daptar, lebetkeun alamat atanapi nami situs dina kolom "Milarian kecap akses" dina kénca luhur panel, teras parios kotak-kotak pikeun situs anu anjeun pikahoyong .
  5. Sakali anjeun nyirian salah sahiji atanapi langkung kotak, tautan "Hapus" bakal muncul di handapeun, anu nalika diklik ngaluarkeun data tina toko Yandex.Browser.

Sakali panyabutan parantos réngsé, anu kedah anjeun lakukeun nyaéta nutup tab "Sandi sareng Peta" sareng nganggo panyungsi sapertos sateuacanna.

warning: Upami anjeun parantos ngaktipkeun sinkronisasi sareng akun Yandex anjeun (katingali ku ngaklik tombol menu peramban), kecap akses ogé bakal dihapus ti ditu. Nanging, upami sinkronisasi dinonaktipkeun, ngan ukur dina komputer ayeuna.

Pareuman panyimpenan sandi

Upami anjeun hoyong, anjeun tiasa nganonaktifkeun neundeun sandi otomatis dina Yandex Browser di waktos payun:

  1. Dina tab konfigurasi anu sami tina «Sandi sareng peta», buka item «Setélan» tina panel kénca.
  2. Gulung ka handap halaman ka bagian "Sandi". Pupus centang buleud pikeun nyimpen kecap akses sareng otomatis dina browser. Kotak konci nyaéta anu munggaran "Simpen kecap akses sacara standar". Punten perhatoskeun: upami anjeun pupus centang opsi "Ngidinan situs pikeun nyimpen kecap akses pikeun auténtikasi otomatis", anjeun kedah ngalebetkeun deui kecap konci anjeun unggal nyambung ka sababaraha situs (mis. Jaringan sosial).
  3. Salajengna ka handap dina halaman setélan anu sami, anjeun tiasa mareuman tawaran pikeun nyimpen kartu bank.

Sakali teu dipariksa, setelan sandi anu disimpen dilarapkeun langsung - teu aya tombol "Larapkeun" di dieu.

Pidéo pidéo

 

Léngkah-léngkah anu ditétélakeun nyaéta, sacara umum, gampang dituturkeun, tapi upami anjeun masih ragu, tanyakeun kana koméntar, kuring bakal nyobian ngabantosan anjeun.