Kumaha carana muka winmail.dat

Upami anjeun ngagaduhan patarosan ngeunaan cara muka winmail.dat sareng jinis file naon, anjeun tiasa nganggap yén anjeun nampi file sapertos lampiran email, sareng alat standar jasa email atanapi sistem operasi anjeun henteu tiasa maca eusina .

Dina tutorial ieu - rinci ngeunaan naon winmail.dat nyaéta, kumaha cara mukakeunana sareng kumaha nimba eusina, ogé naha sababaraha panarima nampi email kalayan lampiran dina format ieu. Kumaha carana muka file EML.

Naon file winmail.dat

File winmail.dat dina lampiran e-mail ngandung inpormasi pikeun e-mail dina format téks euyeub Microsoft Outlook anu tiasa dikirim nganggo Microsoft Outlook, Outlook Express, atanapi ngalangkungan Microsoft Exchange. Gagantelkeun ieu ogé disebat file TNEF (Transport Neutral Encapsulation Format) file.

Nalika pangguna ngirim pesen email RTF ti Outlook (biasana versi lami) sareng kalebet tata perenah (warna, font sareng anu sanésna), gambar sareng elemen sanésna (khususna kartu kontak vcf sareng acara kalénder icl), anu nampi anu email client na henteu ngadukung format téks euyeub Outlook nampi pesen salaku téks biasa, sedengkeun sésana eusi (format, gambar) ngan ukur dikandung dina kantétan winmail.dat, anu, tanpa Nanging, éta tiasa dibuka tanpa Outlook atanapi Outlook Express.

Ningali eusi file winmail.dat online

Cara panggampangna pikeun muka winmail.dat nyaéta ngagunakeun jasa online pikeun ngalakukeunana, tanpa masang parangkat lunak dina komputer anjeun. Hijina kaayaan dimana anjeun panginten henteu kedah nganggo pilihan ieu nyaéta upami email tiasa ngandung data rahasia anu penting.

Aya sakitar belasan situs dina Internét anu nawiskeun panampil file winmail.dat, anu kuring parantos nyobian éta suksés pisan dina ngabuka file uji anu kuring tiasa nyorot www.winmaildat.com, anu anggoana nyaéta kieu (simpen kantétan dina komputer atanapi alat sélulér anjeun sateuacanna, éta aman):

  1. Buka winmaildat.com, klik "Pilih file" sareng tangtukeun jalur file na.
  2. Pencét Mimitian teras antosan sakedap (gumantung kana ukuran file).
  3. Anjeun bakal ningali daptar file anu aya dina winmail.dat, sareng anjeun tiasa ngaunduh kana komputer. Ati-ati upami daptar ngandung file anu tiasa dieksekusi (exe, cmd, sareng anu sami), sanaos henteu kedahna.

Dina conto kuring aya tilu file dina file winmail.dat: file .htm kalayan bookmark, file .rtf anu ngandung pesen anu diformat, sareng file gambar.

Program gratis pikeun muka winmail.dat

Meureun aya langkung seueur program komputer sareng aplikasi mobile pikeun muka winmail.dat tibatan aya jasa online.

Di handap ieu kuring badé daptar anu tiasa anjeun perhatoskeun sareng éta, tina naon anu kuring ningali, leres-leres aman (tapi tetep parios aranjeunna dina VirusTotal) sareng minuhan fungsina.

  1. Pikeun Windows, pamaca Winmail.dat gratis. Éta parantos lami teu diénggalan sareng teu ngagaduhan panganteur Rusia, tapi éta tiasa dianggo saé dina Windows 10, sareng antarbeungeutna nyaéta anu dipikaharti dina basa naon waé. Unduh Winmail.dat Reader tina situs resmi www.winmail-dat.com
  2. Pikeun MacOS, aplikasi "Winmail.dat Viewer - Letter Pembuka 4", sayogi di App Store gratis, kalayan dukungan kanggo bahasa Rusia. Éta ngamungkinkeun pikeun muka sareng nyimpen eusi winmail.dat, éta kalebet sawangan tina jenis file ieu. Program dina App Store.
  3. Kanggo ios sareng Android - Aya seueur aplikasi anu disebut Winmail.dat Opener, Winmail Reader, TNEF's Enough, TNEF di toko Google Play sareng AppStore resmi. Sadayana dirancang pikeun muka lampiran dina format ieu.

Upami pilihan program anu disarankeun henteu cekap, milari pamundut sapertos TNEF Viewer, Winmail.dat Reader sareng anu sami (ngan ukur pikeun program PC atanapi laptop, tong hilap parios program anu diunduh pikeun virus nganggo VirusTotal).

Éta sadayana kanggo ayeuna, kuring miharep anjeun parantos berhasil ngaluarkeun sadayana anu anjeun peryogikeun tina arsip anu parah.