Kumaha cara nelepon langkung saé sareng setelan KuaiDial sareng StartDial dina iPhone

Henteu seueur jalma anu raoseun sareng internal dialer ios. Pamekarna parantos mopohokeun seueur ideu sareng fitur anu parantos dilaksanakeun dina sistem operasi sélulér sanés. Pencipta tweaks jailbreak parantos ngagabung. Salami mangtaun-taun ayana iPhone, parantos seueur tweak, duanana gunana ogé henteu mangpaat, anu ningkat fungsionalitas standar telepon. Pangalusna henteu diragukeun KuaiDial.

Tweak bakal ngabantosan anjeun pikeun gancang mencét nomer anu anjeun pikahoyong sareng, ku ngetikkeun hurup nami kontak tina keyboard, kéngingkeun nomer teleponna. Seueur anu parantos nganggo KuaiDial, anu sanésna henteu sadar kana ayana program anu saé ieu, sareng sababaraha ngan saukur henteu tiasa ngartos kana seueur settingana. Dinten ieu kuring badé ngawartosan anjeun kumaha cara masang sareng ngonpigurasikeun tweak pikeun ngajantenkeun semudah mungkin.

Tangtosna, anjeun kedah jailbreak iPhone anjeun. Pikeun aranjeunna anu parantos ngagaduhan jailbroken, tweak sareng program anu sanés. Teras tambihan salah sahiji gudang di handap ieu ka Cydia:

  • kuaidial.googlecode.com/svn/deb
  • app.weiphone.com/cydia/
  • h7v.org.

Teras, panggihan sareng unduh tweak KuaiDial gratis. Éta diintegrasikeun kana aplikasi Telepon standar, éta henteu nambihan ikon nyalira, tapi ngagaduhan item nyalira dina ménu setélan. KuaiDial sapinuhna tiasa ngagentos iSmartDialer, kolom inpormasi panggero, hapusan catetan anyar / panggero, iBlacklist, Cyntact, PhoneHint sareng setelan sanésna. Upami anjeun nganggo salah sahijina, kersa uninstall sateuacan masang KuaiDial.

Teras, anjeun kedah ngonpigurasikeun tweak anu leres. Hayu urang ngalangkungan ménu setélan (aya seueur - kuring bakalan fokus kana anu pangpentingna), dimimitian ku barang Umum anu munggaran:
  • Aktipkeun KuaiDial - aktipkeun / nganonaktipkeun setélan
  • Otomatis ngamutahirkeun kontak: ngapdet kontak dina basis data anjeun, éta kedah diaktipkeun
  • Aktipkeun cache - nyimpen jumlah cache, éta ogé kedah diaktipkeun pikeun ningkatkeun kinerja setélan
Pilihan ménu keyboard:
  • Aktipkeun keyboard - Hurung, tambahkeun pamilarian kontak pinter
  • T9 tabel méja - diluyukeun sareng Rusia
  • Méja T9 khusus - lebetkeun konfigurasi sareng kanggo tiap angka tina 2 dugi ka 9 anjeun kedah nyerat sadaya hurup, boh aksara ageung boh aksara leutik (ieu bakal ngamungkinkeun anjeun milarian kontak Rusia ku akal):
  • Aktipkeun sungsi - Aktipkeun sungsi
  • Urutan ngaran: urutan milarian, nami tukang heula, nami kadua kadua atanapi sabalikna
  • Animasi - ngamungkinkeun animasi lemes
  • Tembongkeun poto profil - upami anjeun ngagaduhan poto dina kontak anjeun - aktipkeun, upami teu kitu anjeun tiasa nganonaktipkeun
  • Tembongkeun input - langkung saé pikeun mareuman
  • Tétang cacah sareng nunjukkeun nami daérah - di
  • Show On-Off nambihan kamampuan pikeun gancang ngahurungkeun / mareuman tweek ku mencét #
  • Tembongkeun tombol bantosan - langkung saé nganonaktifkeunana
  • Nomer mupus otomatis: hurungkeun pikeun mupus nomer lami nalika anjeun ngamimitian deui.

Ieu mangrupikeun daptar kolom milarian anu anjeun henteu kedah ngarobih nanaon. Tungtungna aya barang Geter - dimungkinkeun pikeun ngaktipkeun geter ku mencét keyboard.

Dina menu Riwayat Telepon perlu disorot panyorot Témbongkeun gambar profil upami poto parantos dipasang dina kontak sareng Wates riwayat panggero disetél maksimal 10000 (ieu mangrupikeun riwayat telepon anu bakal disimpen).

Ieu di handap mangrupikeun ménu Telepon Panggero sareng Telepon Telepon kaluar anu anjeun tiasa atur kana karesep anjeun. Widang luhur bakal robih kanggo telepon asup sareng telepon kaluar. Anjeun tiasa ngadamel font ageung atanapi alit sareng nambihan kolom kontak anu bakal katingali nalika nelepon. Aya ogé pilihan pikeun nyetél bip saatos waktos anu pasti. Upami aya kabutuhan pikeun ngendalikeun waktos nelepon, anjeun tiasa nyetélana.

Item BlackList ngamungkinkeun anjeun ngonpigurasikeun daptar hideung sareng bodas kontak, ogé ngaluyukeun setelan pamblokiran telepon. Sésa ménu gaduh panyaluyuan sakedik. Anjeun tiasa "maénkeun" kalayan aranjeunna sakahayangna.

Kalayan pangaturan tweak sorangan parantos réngsé. Saatos sadayana manipulasi dilaksanakeun, sadayana éndah, kecuali hiji hal: milarian hurup Rusia tiasa dianggo, tapi teu aya hurup Rusia dina tombol pananda. Éta tiasa dibéréskeun ku cara masang téma pikeun KuaiDial di Winterboard, tapi upami, sapertos kuring, anjeun henteu resep ciptaan ieu ku Saurik, anjeun kedah ngalaksanakeun ieu (Sadaya tautan diénggalan dina 4.09.2012):

  • Pikeun iPhone 2g / 3g / 3gs sareng ios 3.xx unduh file dina var / stash / Applications.pwn / MobilePhone.app / MobilePhonePackedImages.artwork
  • Pikeun iPhone 3g / 3gs nganggo ios 4.xx file download ngarobih janten var / stash / Applications.pwn / MobilePhone.app / MobilePhonePackedImages.artwork
  • Pikeun iPhone 3Gs nganggo file unduh ios 5.xx, robih file kana /private/var/stash/Applications. *****/MobilePhone.app
  • Pikeun iPhone 4 / 4s sareng ios 4.xx, robih file unduh janten /private/var/stash/Applications. *****/MobilePhone.app
  • Pikeun iPhone 4 / 4s sareng ios 5.xx, robih file unduh janten /private/var/stash/Applications. *****/MobilePhone.app

! Sandi pikeun ngaunduh sadaya file - yablyk

! Tong hilap ngadamel cadangan file anu tiasa diganti

Anjeun tiasa maca langkung lengkep ihwal kumaha cara ngarobih tampilan keyboard dina tulisan ieu.

Saatos gentos, hurungkeun deui telepon. Upami sadayana parantos leres-leres dilakukeun, tombol panyiri ngagaduhan hurup Rusia.

Kanggo tweak supados tiasa dianggo langkung saé, kuring nyarankeun masang StartDial - tweak saderhana sareng gratis. Ngidinan anjeun ngonci tab tetengger standar, anu bakal dibuka sacara standar. Dina ios kosong, tab kabuka terakhir dibuka, tapi ku KuaiDial dipasang, anjeun moal peryogi tab anu sanés salain keyboard (nyaéta keyboard). Di dieu anjeun bakal milarian anu nelepon, nelepon, sareng nambihan kontak. Nyabit nyalira sareng konfigurasi anu leres ngalancarkeun telepon, ngahémat waktos sareng saraf nalika anjeun kedah gancang milari kontak anu leres.