Kumaha cara ngaunduh aplikasi gratis sareng kaulinan berbayar dina iPhone, Pad sareng iPod Touch anjeun

Sakumaha anjeun terang, App Store mangrupikeun salah sahiji anu sanés ngajual online eusi multimédia di dunya. Salaku tambahan kana aplikasi anu mayar kanggo iPad sareng iPhone, App Store nawiskeun seueur aplikasi gratis. Ilaharna, aplikasi gratis mangrupikeun aplikasi-fitur terbatas atanapi, istilah sanésna, versi demo.

Hanjakalna, sadaya aplikasi sareng metode diskon anu dikenal sateuacanna parantos diblokir ku apel. Nanging, urang sacara manual milih inpormasi sareng masangkeunana dina yablyk.com dina tautan ieu.