Kumaha cara ngaunduh kaulinan Xbox? hal kahiji anjeun kudu gaduh nyaéta hiji akun Microsoft pikeun lebet kana konsol Xbox teras nyambungkeun kana Xbox Live. Laksanakeun léngkah ieu:

  • Lumangsungna muka anjeun Xbox Store tina ménu Xbox.
  • Buka bagian "Kaulinan Explorer".
  • Teras pencét dina ikon "Kepala sekolah gratis"
  • Sanggeus anjeun bakal ningali rupa-rupa kaulinan Pilih anu anjeun pikahoyong, pencét dina ikon "Kéngingkeun”Sareng éta bakal diunduh.
  • Nalika unduhan réngsé sareng pasang, téangan dina "Kaulinan sareng aplikasi kuring Xbox Series X / S ".

Sanaos hal kahiji anu anjeun kedah lakukeun nyaéta ngatur konsol anjeun

Konpigurasikeun konsol

Pikeun ngaktipkeun fitur jauh Xbox, turutan léngkah ieu:

Lengkah 1:

Asup kana konsol kalayan profil Xbox sami anu bakal anjeun anggo dina aplikasi dina komputer atanapi telepon anjeun. Teras pencét dina ikon "Controller Xbox”Pitunjukna bakal kabuka.

Lengkah 2:

Buka propil sareng milari sistem pikeun lebetkeun "konfigurasi", Teras lebetkeun"Alat sareng sambungan"Kanggo anjeun ngaksés ieu"Fitur jauh”, Dituturkeun ku mariksa kotak pikeun ngaktipkeun.

Lengkah 3:

Pilih modeu daya, lebetkeun nami konsol, teras pencét "Xbox”, Teras angkat ka profil sareng sistem konfigurasi, teras pencét dina konsol, ngetik deui nami dina hurup ageung sareng aksara leutik, angka, sareng tanda hubung.

Lengkah 4:

Pikeun mungkas balikan deui konsol sareng fungsina parobihan anu dilakukeun.

 Setélan konsol dina Windows 10

  • Gampang pisan pikeun masang kaulinan dina Windows 10, nganggo akun Microsoft anu sami dina alat Windows anjeun, dina telepon anjeun, sareng dina konsol Xbox anjeun. alat Windows kedah diaktipkeun sareng sambungkeun kana Internét.
  • terus lebet kana Xbox dina komputer anjeun nganggo aplikasi Microsoft Store nganggo akun anu sami anu anjeun anggo dina profil Xbox anjeun.

Setélan Xbox dina Android

  • Lumangsungkeun pikeun ngunduh Aplikasi Xbox sayogi di Google Play pikeun sistem operasi Android sareng dina aplikasi Apple Store. Teras pasang deui, teras lebet kana konsol sami sareng Xbox, milih kaulinan rék di toko Xbox.
  • Sanggeus asupkeun ka buruan sareng unduh kana konsol. Penting pikeun anjeun ngagaduhan kanyaho yén sanajan anjeun ngaunduh kaulinan dina konsol anjeun, anjeun bakal kedah ngagaleuh aranjeunna tiasa maén.

Unduh Mobile Games Pass

  • Anjeun tiasa ngaunduh dina Windows 10 tina alat sélulér atanapi Tablet, buka Microsoft Store, buka bagian gim kanggo Xbox atanapi pikeun Windows 10, teras pilih "Pasang dina alat kuring”Pilih anu anjeun pikahoyong.
  • Teras pencét dina "Pasang ayeuna”. éta sadayana éta gampang pisan sareng saderhana, janten ulah ngantosan deui sareng unduh kaulinan Xbox anjeun ayeuna.

Naon waé kaulinan dina Xbox?

Hiji Xbox One mawa rupa-rupa kaulinan salaku: Gir Perang, Halo, Forsa Motorsport sareng sababaraha rilis khusus anu anjeun henteu kéngingkeun konsol.