Kumaha cara nuliskeun BIOS tanpa keyboard

Pikeun nuliskeun BIOS, kedah nganggo konci khusus atanapi kombinasi tombol dina keyboard. Tapi upami éta henteu jalan, anjeun moal tiasa ngalebetkeunna sareng padika standar. Di dieu anjeun tiasa mendakan modél kibor anu tiasa dianggo, atanapi lebet langsung ngalangkungan antar muka sistem operasi.

Lebetkeun BIOS ngalangkungan antarmuka sistem operasi

Perlu dipikaharti yén cara ieu ngan cocog pikeun vérsi paling modéren tina Windows - 8, 8.1 sareng 10. Upami anjeun ngagaduhan sistem operasi anu sanés, anjeun kedah milarian kibor anu tiasa dianggo sareng nyobian lebet dina cara standar.

Pitunjuk pikeun log in ngalangkungan sistem operasi sapertos kieu:

  1. nganjang "Pilihan".teras klik kana ikon "Perbarui sareng balikeun deui.".
  2. Dina ménu kénca, buka bagianna "Balikkeun". sareng mendakan judulna "Pilihan unduhan khusus".. Di dinya anjeun kedah pencét "Muat deui ayeuna.".
  3. Saatos restart komputer, ménu khusus bakal dibuka anu mimitina anjeun kedah milih "Diagnosis".lajeng "Parameter tambahan".
  4. Kedah aya barang khusus dina bagian ieu anu ngamungkinkeun anjeun boot mios tanpa nganggo keyboard. Nyaéta namina "Pilihan Firmware UEFI"..

Hanjakalna, ieu hiji-hijina cara pikeun nuliskeun BIOS tanpa keyboard. Ogé, sababaraha motherboard mungkin gaduh tombol login khusus; éta kedahna aya di tukangeun unit sistem atanapi di gigireun keyboard dina komputer notebook.

Ogé baca: Naon anu kedah dilakukeun upami keyboard na henteu tiasa dianggo dina BIOS

Kami bungah yén kami parantos tiasa ngabantosan anjeun dina masalah.

Ngajelaskeun naon anu henteu hasil pikeun anjeun.
Spesialis kami bakal nyobian ngaréspon gancang-gancang.

Naha tulisan ieu ngabantosan anjeun?

Bagikeun tulisan ieu dina Média sosial: