Kumaha Otomatis Ngaganti judul Judul Lagu dina iTunes dina OS X pikeun Nyocogkeun Éjaan Inggris

Perpustakaan iTunes anjeun sigana ngagaduhan seueur lagu dina akumulasi sumber sanés ti iTunes Store. Maka, henteu heran yén sababaraha diantaranana henteu saluyu sareng standar éjahan Inggris, nyaéta dina judul lagu Inggris sadaya kecap dimodalan kecuali kecap panyambung sareng kecap pangantét.

Ngaganti nami sadaya lagu sacara manual bakal lami, tapi untungna anjeun tiasa nganggo skrip iTunes khusus pikeun ieu.

Pamasangan:

  • Buka folder~ Perpustakaan ITunes. Anggo kombinasi konci Paréntah + G в Milarian mesin pikeun napigasi ka folder ieu.
  • Teras buka folderna Naskah. Upami teu aya, jieun.
  • Dina polder. Naskah mindahkeun file Judul Inggris anu saé Kapitalisasi.scptd tina gambar .dmg anu diunduh.
  • Balikan deui iTunes.

Ngagunakeun skrip:

  • Buka iTunes teras pilih lagu anu judulna anjeun hoyong robih.
  • Pencét ikon skrip dina bilah menu teras pilih Judul Inggris leres dimodalan.
  • Jandéla konpirmasi bakal muncul. Pikeun ngarobih nami, pencét ngarobah. Anjeun tiasa ogé ngarobih parameter skrip ku mencét konci na Siapkeun.

Tingali ogé:
Pembaruan ITunes 11.0.2.
Aturan pikeun ngagunakeun iTunes pikeun pemula.
Kumaha ngarobih nagara dina ID apel anjeun.
Rahasia OS X Unggal Anggota Mac Kedah Kedah Terang Ngeunaan.
Sagala Rahasia Mac.