Kumaha cara uninstall Kaspersky upami kuring hilap kana kecap akses kuring

Kaspersky Anti-Virus, diantara setélan sanésna, ngagaduhan pilihan panangtayungan kecap akses: sakali kecap akses na, anjeun moal tiasa ngarobih setélan atanapi ngaleungitkeun antivirus (dilarapkeun ka produk sanés sapertos Kaspersky Internet Security, Total Security): Nalika anjeun nyobian uninstall , anjeun bakal ningali jandela "Punten lebetkeun kata sandi kanggo neraskeun".

Maka patarosan: naon anu kedah dilakukeun upami kuring hilap kecap akses pikeun produk antipirus Kaspersky anu kedah dipiceun? Pitunjuk ieu wincik cara ngaleupaskeun Kaspersky Anti-Virus tanpa kecap akses. Aya dua cara anu béda pikeun ngalakukeun éta, kuring bakal ngamimitian anu paling saderhana.

Nyoplokkeun antipirus Kaspersky tanpa kecap akses nganggo kavremover

Sapertos kaseueuran pamekar antipirus, Kaspersky ngagaduhan utiliti resmi anu misah ti Kaspersky Lab Products Remover (kavremover) pikeun ngaleungitkeun produk antivirus na tina komputer upami anjeun samemehna ngan ukur dihapus sawatara atanapi pikeun sababaraha alesan henteu dihapus. Dipiceun nganggo standar Windows 10, 8.1 atanapi Windows 7 pakakas.

Utiliti ieu ogé bakal ngabantosan anjeun dina kaayaan anu anjeun kedah uninstall Kaspersky tanpa kecap akses - henteu diperyogikeun pikeun jalan:

  1. Unduh utiliti kavremover tina situs resmi https://support.kaspersky.ru/common/uninstall/1464
  2. Ngajalankeun utiliti, pastikeun éta ngadeteksi antipirus Kaspersky anu dipikahoyong, lebetkeun kode verifikasi teras pencét "Uninstall".
  3. Tungguan prosés uninstall janten réngsé.
  4. Pareuman komputer.

Ieu metoda anu paling saderhana sareng idéal nalika anjeun kedah ngaleungitkeun persis antipirus. Nanging, dina sababaraha kasus, nalika uninstall ngan dipasang deui sareng sandi na henteu hilap deui, langkung saé nganggo cara ieu.

Kumaha ngareset (ngahapus) kecap konci antipirus Kaspersky anjeun kanggo dihapus atanapi tujuan anu sanés

Aya halaman wéb Kaspersky.ru resmi pikeun ngareset kecap akses pikeun setelan Kaspersky Anti Virus, Kaamanan Internét, Total Security sareng produk sanés, anu bakal nguntungkeun pisan dina hal ieu. Unduh utiliti tina situs resmi http://media.kaspersky.com/utilities/ConsumerUtilities/KLAPR.zip (saatos diunduh, unzip file dimana waé dina komputer anjeun).

Utilitas éta nyalira mangrupikeun file bat anu saderhana anu ngandung paréntah anu mersihan setélan pendaptaran anu jawab setelan Kaspersky (dimana inpormasi ngeunaan kabutuhan pikeun nyungkeun kecap akses pikeun ngahapus atanapi ngarobih setélan ogé disimpen). Utilitasna kedah dijalankeun dina Safe Mode (tingali Windows 10 Safe Mode, Kumaha ngamimitian komputer dina Safe Mode).

Saatos ngabalikan komputer dina modeu aman sareng ngajalankeun file KLAPR.BAT (Kaspersky Lab AllProducts Reset Password), pencét tombol naon waé sareng upami anjeun nampi pesen "Operasi parantos hasil ...", maka kecap akses na parantos di resét kalayan hasil sareng anjeun tiasa nga-restart Windows dina modeu anu dipikahoyong sareng nyandak tindakan naon sareng produk antipirus Kaspersky.

video Tutorial

Akhirna, pidéo anu kadua cara na ditingalikeun sacara visual, upami aya anu langkung raoseun.

Kuring miharep pitunjukna parantos ngabantosan anjeun. Upami anjeun ngagaduhan masalah, naroskeun dina koméntarna.