Kumaha kéngingkeun sadaya éntri jurnal ti The Last of Us 2

Kumaha kéngingkeun sadaya éntri jurnal ti The Last of Us 2. Salila petualangan Anjeun Ellie tiasa annotate sareng ngagambar bentang. Jumlahna aya 20 éntri jurnal, teras urang terangkeun kumaha carana kéngingkeun sadaya éntri buku harian ti The Last of Us 2.

Upami anjeun hoyong ngahontal piala Arsip salian ti éntri jurnal anjeun kedah kumpulkeun sagala artefak ti The Last of Us 2 anjeun tiasa mendakan di dieu.

Kumaha carana kéngingkeun sadaya éntri buku harian The Last of Us 2, daptar lengkep

Éntri jurnal anu sanés tina collectibles The Last of Us 2, aranjeunna sumebar di sapanjang buruan. Dina pituduh ieu kami nunjukkeun ka anjeun sadaya lokasi éntri jurnal dina The Last of Us Part 2.

  • Jackson

✓ Bab 4: Patroli

  1. Tangkal. Ellie jeung Dina manggihan diri dina wangunan ditinggalkeun. Naék tangga ka balkon, pencét tombol pikeun Ellie ngarékam éntri munggaran dina buku harian.
  2. Giraffe. Di perpustakaan anjeun bakal ningali boneka sato jerapah dina rak, berinteraksi sareng boneka pikeun meunangkeun éntri jurnal sejen.

The Last of Us 2 éntri jurnal

✓ Bab 7: Bungkusan

  1. Bueuk. Di imah joel, nyandak cangkir nu aya gigireun tilelep dapur.
  2. Guitarra. Naek tangga ka ulikan Joel urang jeung berinteraksi sareng gitar.

Kéngingkeun sadaya éntri jurnal ti The Last of Us 2

  • Seattle, dinten 1

✓ Bab 8: Panto

  1. Panto. Pariksa corétan WLF pikeun ngarékam éntri jurnal anyar.

✓ Bab 9: Puseur

  1. Kuda. Dina avenue kalima anjeun bakal nempo sudut pandang a buka aya na Ellie bakal tiasa ngagambar gambar pikeun jurnal na.
  2. Sajak. Pindah ka kubah pikeun Ellie kéngingkeun béngsin, pikeun ieu anjeunna kedah nganggo kabel pikeun naék ka lantai luhur. Ellie kedah ngobrol sareng Diana dina sababaraha kali, sanggeus paguneman panungtungan bakal ditambahkeun entri anyar.

✓ Bab 13: Torowongan

  1. Ngalieuk. Maéhan dua anu katépaan, mariksa salah sahijina bakal muka konci éntri anu sanés.

✓ Bab 15: Hadiah ulang taun

  1. Dinosaurus. Di musium baca pedaran ngeunaan T-Rex.
  2. Kapal pesawat ruang angkasa. Di wewengkon spasi dina musium sirah nuju bangku sirkular dimana aya rokét.

milarian sadaya éntri diary The Last of Us 2

  • Seattle, dinten 2

✓ Bab 16: Hillcrest

  1. Wlf. Nalika treuk angkat Ellie bakal manggihan hiji poster WLF berinteraksi sareng corétan pikeun muka konci lawang sejen.

✓ Bab 17: Manggihan Tali

  1. Lansekap. Dina awal bab nalika Ellie kasampak di cakrawala.

✓ Bab 18: The Seraphites

  1. Dicét. Buka Konférénsi Center dimana Ellie ningali corétan berinteraksi sareng corétan.
  2. rumah sakit. Éta dicandak sacara otomatis di rumah sakit.
  3. Scars. Nalika ninggalkeun taman ngaleungitkeun tapak tatu nalika nalungtik salah sahijina.

  • Seattle, dinten 3

✓ Bab 20: Jalan ka akuarium

  1. Suung. Jesse sareng Ellie kedah angkat ka perpustakaan pikeun mural Alice in Wonderland, interaksi jeung tangkal pinuh ku suung.

✓ Bab 21: Kota Banjir

  1. Noria. Buka panto pikeun kapal anjeun ngaliwatan, balik upstairs na pariksa kaluar pintonan pikeun Ellie ngagambar kabayang Ferris tur meunangkeun tikét ieu.

✓ Bab 22: Infiltrasi

  1. Pendant Owen. Sanggeus ragrag ka handap a aci ventilasi Ellie kudu indit ka dapur jeung kasampak di ransel nu warna biru pikeun nambahkeun entri jurnal anyar.

  • Santa Bárbara

✓ Bab 43: Bumi Di jero

  1. Constance, 2425. Pencét L3 Titénan pas anjeun kaluar ti agam.

✓ Bab 44: Resort

  1. Vipers. Truk ngahalangan jalan anjeun, berinteraksi sareng tangkorak anu dicét dina éta pikeun meunangkeun éntri panungtungan.

Kami ngarepkeun pituduh ieu mangpaat pikeun anjeun. kumaha carana kéngingkeun sadaya éntri jurnal ti The Last of Us 2, pikeun meunangkeun sagala collectibles jeung meunangkeun Archivist Trophy.


eureun kreatif
Trucoteca.com
a kumaha ngalakukeun
Zona Pahlawan
Panggihan-Online