Kumaha kéngingkeun caption instan tina telepon Android. Android boga fungsi nu ngidinan Anjeun pikeun nranskripsikeun hiji audio diputer ku mobile instan. Kalawan fungsi kasebut nyaéta dimungkinkeun aktipkeun subtitle otomatis anu nranskripsikeun eusi sacara real waktos tina pidéo dina YouTube, telepon anu ditampi ku telepon sareng bahkan audio tina WhatsApp. Sanajan kitu, geus ilahar pikeun pamaké pikeun ngaktipkeun pungsi ku kasalahan, sarta kotak subjudul tiasa kagok nalika ngalakukeun tindakan nu muterkeun audio dina handphone.

Kalawan eta dina pikiran, ti ik4 kami bakal nunjukkeun anjeun kumaha ngaktipkeun atanapi nganonaktipkeun caption instan. Teras, tingali dina tutorial ieu kumaha ngaksés setélan Android pikeun némbongkeun atawa cabut judul otomatis tina hape

Kumaha kéngingkeun terjemahan instan tina telepon Android léngkah-léngkah

  1. Tina layar utama sélulér, aksés menu potong kompas ku cara ngageser layar ka handap.
    aksés menu mobile Android

    aksés menu mobile Android

  2. terus ketok ikon gear di pojok katuhu handap menu pikeun ngakses setelan telepon Anjeun.
  3. Dina layar salajengna, ketok «Potong kompas sareng diakses"Sareng geser layar ka handap dugi ka mendakan pilihan"Aksésibilitas".
    Aksésibilitas

    Aksésibilitas

  4. Teras, pikeun nganonaktipkeun atanapi ngaktifkeun fitur transkripsi otomatis, anjeun kedah klik saklar di gigireun «Témbongkeun subjudul".
    Nonaktipkeun pilihan pikeun mintonkeun subjudul

    Nonaktipkeun pilihan pikeun mintonkeun subjudul

     

Ieu geus éta! Kami ngarepkeun tulisan ieu mangpaat pikeun anjeun. Upami ayeuna anjeun hoyong diajar terang lagu naon maén mana via Android atawa iPhone, teraskeun browsing ik4.es.