Kumaha bisa maén Guns of Boom on PC? Kami nyanghareupan kaulinan anu rada ngora, salian ti éta, urang tiasa mendakan éta sayogi pikeun sababaraha alat. Dina basa sejen, urang bisa ngundeur éta pikeun Android sarta ogé pikeun ios. Nyaan, éta ngagaduhan seueur unduhan ti saprak diluncurkeun.

Dina naon waé, dina tulisan ieu, urang bakal ningali unggal indikasi anu urang kedah perhatikeun upami anu dipikahoyong maén Guns of Boom tina PC, Barina ogé, éta ngeunaan meunang nu leuwih seueur tina kaulinan, kalawan eta urang bisa ménta runtuyan kaunggulan.

Fitur Guns of Boom dina PC

Ayeuna, éta pohara penting yén urang bisa ménta salaku loba informasi ngeunaan kaulinan, ku cara kieu, urang tiasa maén dioptimalkeun upami urang terang sakedik ngeunaan anjeunna. Ku kituna, diantara ciri na, urang bakal nunjuk sababaraha di antarana:

1. Guns of Boom on mobile

Sanajan urang nujul kana kaulinan anu mimitina keur PC, urang bisa nempo yén éta bisa dicoo pisan optimal ti layar mobile. Tapi ieu brings runtuyan kalemahan, nu kudu ngalakukeun jeung kinerja kaulinan.

Tapi lamun urang ngarujuk kana kinerja kaulinan, urang teu ngawangkong ngeunaan platform sapertos kitu, tapi interaksi na jeung tipe smartphone nu unggal pamuter ngagunakeun. Tapi salian ti eta, bakal aya jalma anu meunang pangalusna kaluar tina kaulinan ngaliwatan émulator bari disambungkeun ti PC nu.

2. Émulator

Ngamimitian maén Guns of Boom dina PC, Perlu yén urang gaduh émulator, sabab sayogi pikeun Android sareng ogé di toko ios. Kitu cenah, urang kedah émut yén urang ngan saukur bakal ngaunduh file APK game teras mukakeunana tina émulator Android dina PC urang.

Upami anjeun masih teu terang nu émulator milih, anjeun tiasa milih ieu anu bakal kami sebutkeun sareng anjeun tiasa nalungtik upami anjeun hoyong:

  • Bluestacks
  • NOX
  • Remix OS Player
  • MEmu
  • Andy
  • archon

Janten salaku rekomendasi munggaran anu kedah diperhatoskeun, Bluestacks émulator. Urang bakal hasil alus tur hiji interaksi alus teuing jeung kaulinan, ku kituna urang bisa ngarasakeun eta tina PC, kumaha oge, ieu ngandung harti yén urang bakal boga kaunggulan tangtu lamun dimimitian kaulinan.

3. Ngundeur kaulinan

Di sisi anu sanés, masing-masing émulator anu ku kami parantos disebatkeun tiasa lebet ka PlayStore, ku kituna henteu kedah ngaunduh kaulinan sacara éksternal, urang ngan saukur bakal angkat ka akun anu parantos kami ciptakeun di toko aplikasi, atanapi ngan saukur, urang bakal ngabeungkeut email pikeun ngamimitian ngundeur.

Sanggeus dipasangkeun, tuliskeun ngaran kaulinan, ngundeur éta pikeun masang otomatis. Anu tetep dilakukeun nyaéta ngan ukur muka kaulinan, sareng pikeun kadali, urang bakal ningali éta di handap dina titik salajengna.

4. kadali kaulinan

Sedengkeun pikeun émulators, unggal sahijina boga a kadali configurator. Ku cara kieu, urang tiasa maén langsung sareng kaulinan. Anjeun bakal ningali yén operasi émulator pakait sareng smartphone. Nanging, anjeun tiasa ngonpigurasikeun émulator anjeun.

Kantun ngaksés setélan sareng anjeun tiasa nangtukeun jenis interaksi naon anu anjeun hoyong gaduh sareng émulator.