Kumaha carana masak daging dina Monster Hunter naek. Diajar kumaha carana masak steak well-dipigawé di Monster Hunter naékna mangrupa salah sahiji kaahlian pangpentingna sarta merlukeun waktu. Sanaos dahar daging lengkep bisa replenish stamina Anjeun. Dina pituduh ieu kami nunjukkeun anjeun sadayana ngeunaan kumaha carana masak daging dina Monster Hunter naek.

Upami anjeun milarian bantosan langkung seueur anjeun tiasa konsultasi ka sadaya pituduh kami ngeunaan kaulinan Ieuh kumaha carana néwak monster dina Hunter naek.

Kumaha carana masak daging dina Monster Hunter naek, pituduh lengkep

Sapertos judul sateuacana Monster Hunter Rise mangrupikeun salah sahiji kaulinan anu paling diantisipasi, milik genre peran aksi ngan sayogi pikeun Nintendo Switch. Dina kaulinan vidéo anyar ieu anjeun bakal mendakan monster anyar sareng perbaikan sapertos serangga Wirebugs anu bakal ngabantosan anjeun ngajalajah peta ku ngalayang atanapi ngalakukeun gerakan tempur anu unik. Ogé saperti dina édisi saméméhna anjeun kudu manggihan bahan pikeun ngapdet alat Anjeun, serangga pikeun pakarang jeung monster tangtu nu nyadiakeun Anjeun sareng daging plant pikeun ngaronjatkeun énergi Anjeun. Salah sahiji monster ieu anu anjeun tiasa nganggo nyaéta Bombadgy, éta ngagaduhan 71% daging nalika ngarampok mayit sareng sering pisan mendakanana.

Kumaha carana masak steak ogé dipigawé dina Monster Hunter naek

Kumaha carana masak steak ogé dipigawé dina Monster Hunter naek

Sateuacan nganggo BBQ Spit, anjeun peryogi daging atah anu anjeun tiasa kéngingkeun ku ngancurkeun monster leutik nu bakal manggihan sapanjang buruan. Sanggeus ieu, nempatkeun daging dina grill basajan Anjeun kudu mencet tombol A dina waktu katuhu pikeun meunangkeun steak ogé dipigawé. Trik anu tiasa anjeun lakukeun pikeun ngahontal steak anjeun parantos dilakukeun dina Monster Hunter Rise nyaéta ngadagoan grill opat péngkolan sareng sateuacan péngkolan kalima dimimitian, pencét tombol A. Gumantung kana doneness, anjeun bakal nampi tilu jinis daging. :

  • Daging langka: Ieu bakal dimeunangkeun nalika urang geus asak pisan saeutik sahingga mun urang mencet tombol interaksi teuing geura-giru. Dahar éta bakal masihan anjeun dosis leutik stamina, henteu kapaké pikeun tempur.
  • Daging kaduruk: Lamun urang ninggalkeun daging dina seuneu pikeun lila teuing, urang bakal acquire steak nasty ieu.
  • Daging anu saé: Dina hal ieu bisa regenerasi sakabeh stamina bar.

Tapi patarosan tetep, kumaha carana masak daging sampurna? Nengetan musik bari anjeun masak. Anjeun bakal ngadéngé mélodi nu di sawatara titik bakal eureun nyaéta kasempetan katuhu pikeun pencét A, bakal kurang leuwih dalapan detik ti mimiti musik nepi ka ends pikeun meunangkeun steak sampurna.

Anjeun ogé kedah diajar kumaha masak daging dina Monster Hunter Rise, sabab Fugen the Elder bakal naroskeun steak ti mimiti pikeun ngarengsekeun misi pangiriman na.

Dina pituduh ieu anjeun bakal mendakan kumaha carana masak daging dina Monster Hunter naek. Pikeun leuwih lengkep tips on kaulinan, tingali ogé pituduh kabéh monster dina Monster Hunter naek.