Kumaha carana masang Fortnite dina PS4? Kaulinan video Fortnite mangrupikeun salah sahiji anu pang populerna di pasar, gaduh sababaraha versi tina kaulinan ieu sareng parantos aya di pasar sababaraha taun ayeuna, éta mangrupikeun salah sahiji gim petualangan sareng perang anu paling sering dimaénkeun. Dugi ka 100 pamaén tiasa bersaing dina waktos anu sami, aranjeunna bakal ngagaduhan pilihan maén nyalira atanapi dina tim anu tilu atanapi opat pamilon.

Dina waktos ngamimitian gim, pamilon pasanggiri ieu bakal ngamimitian tanpa senjata, aranjeunna ngan bakal ngagaduhan peta sareng kamampuan na pikeun milarian senjata sareng ngaleungitkeun pesaing sanésna.

Ngalakukeun unduhan

Hal kahiji anu kedah anjeun lakukeun nyaéta lebet PlayStation Store, anjeun bakal ngalakukeun ieu langsung tina konsol permainan anjeun.

Milarian sareng pilih Fortnite diantara alternatif anu toko nawiskeun ka anjeun video game.

Sakali anjeun milih éta, anjeun kedah teraskeun unduh éta terus ngadagoan sistem konsol pikeun masangna leres.

Sababaraha tips

Nalika maénkeun pidéo pidéo ieu éta salawasna saé terang detil na, sakedik skénario na sareng trik ganjil pikeun ngamangpaatkeun kaulinan ku cara anu pangsaéna.

Salah sahiji hal anu kedah dipilih leres Éta tempat dimana pertandingan badé dimimitian. Penting pikeun anjeun milih tempat anu anjeun tiasa ngalih sareng nyumput leres supados lawan anjeun henteu ngaleungitkeun anjeun. Émut yén éta mangrupikeun gim perang.

Tetep waspada

Salah sahiji rekomendasi anu paling penting anu tiasa kami pasihkeun nyaéta anjeun waspada sepanjang waktos, cobi tong ngalaan diri sareng teras nyobian gaduh strategi tempur nalika nyanghareupan musuh anu datang ka jalan anjeun.

Dada mangrupikeun sumber obyék anu hadé anu tiasa manpaat pikeun ngembangkeun langkung épéktip salami gim, ieu bakal dipendakan dina peta anu dipasihkeun anjeun dina awal tiap pertandingan. Janten cobian entong ngantepkeun dada mana waé teu dibuka.

Ngadamel kuat

Anjeun teu kedah hilap yén sanaos penting pikeun ngaleungitkeun lawan, éta langkung penting pikeun salamet, kaulinan video ieu didasarkeun kana kasalametan, sareng kadang salamet anjeun henteu kedah anu pangkuatna, tapi pangpinterna. Strategi tarung anu ditambihkeun kana strategi bertahan bakal penting pisan pikeun ngajagaan anjeun salami mungkin sareng tiasa ngarah anjeun ka kameunangan.

Akumulasi sumber daya

Akumulasi sumber daya mangrupikeun salah sahiji rusiah salamet, tapi éta henteu ngan ukur ngumpulkeun aranjeunna, éta nganggo éta dina waktos anu tepat. Pangwangunan benteng pertahanan anu béda penting pisan sareng pikeun ieu anjeun kedah ngagaduhan sumber anu akumulasi sumber anu cukup penting, anu bakal ngabantosan anjeun duaan dina serangan sareng pertahanan. Anggo masing-masing sumber daya anjeun kalayan bijaksana sareng henteu miceun éta.