Kumaha carana masang téma dina iPhone tina App Store nganggo téma Cydia's ClockBuilder 5

Prosés mendakan téma layar konci iPhone anu saé tiasa dibandingkeun dina kompleksitas mendakan jarum dina tumpukan jarami. Aya rébuan téma dina Cydia, tapi jalma jahat langkung seueur tibatan anu hadé. Kituna, anjeun kedah nyéépkeun sababaraha jam milari anu saé.

Ayeuna bayangkeun upami App Store ngagaduhan aplikasi anu, sareng téma jailbreak, bakal ngamungkinkeun anjeun nyiptakeun téma layar konci anjeun atanapi ngaunduh ratusan ...

Sareng aplikasi éta aya. Sareng upami anjeun henteu ngagaduhan kasempetan pikeun mariksa éta, tulisan ieu kanggo anjeun.

Trik ieu sigana parantos lami aya. Tapi kusabab éta énggal pikeun kaseueuran jalma, anjeun panginten pikaresepeun ogé.

Anjeun peryogi: App ti App Store Pembina jam sareng tema Cydia pikeun WinterBoard ClockBuilder 5.

Alami, kadua komponén kedah didownload kanggo jalan ieu. Téma ClockBuilder 5 éta sacara bébas disebarkeun dina Repository ModMyi sareng aplikasi ClockBuilder hargana 33 rubel di App Store.

Éta patut artos, anjeun bakal ningali di hareup.

Kumaha carana masang téma dina iPhone anjeun ti App Store nganggo téma Cydia's ClockBuilder 5

Catetan: pikeun pangaruh anu langkung saé, punten ogé masang tweak na Jam Layar Nyumput Nyumput.

1. Atur téma na ClockBuilder 5 ti Cydia sareng aktipkeun ku jalan ka setélan -> WinterBoard -> Pilihan topik -> TypoClockBuilder.
2. Pasang Pembina jam ti App Store.
3. Sakali alatna parantos direset (desktop restart), kabuka Pembina jam terus pencét tombol na Lista di belah kénca handap. Teras pencét "+" di pojok katuhu luhur. Menu pilihan téma layar konci kedah némbongan.

4. Anjeun tiasa ngarobih font, ukuran, warna, sareng hal-hal sanés dina aplikasi. Upami anjeun parantos ngalaksanakeun ieu, pencét tombol Aksi di handapeun. Menu bakal muncul dimana anjeun tiasa nyimpen, ngabagi, atanapi masang téma anu dihasilkeun.

Henteu goréng, leres? Tapi éta henteu ngan ukur. Upami anjeunna Pembina jam Pencét tombol téma anu disimpen (di kénca tombol Aksi) teras pencét ikon dunya (di sudut katuhu luhur), anjeun bakal mendakan seueur téma gratis.

Hal anu paling héran ngeunaan tweak ieu tétéla janten aplikasi App Store tiasa dianggo sasarengan WinterBoard jailbreak tweak.

Tétéla apal sadar kana ieu.

Tingali ogé:
LS Climacons mangrupikeun téma kualitas anyar pikeun iPhone.
Flip Clock for Notification Center bakal nambihan jam gaya Android pikeun ios.
Jailbreak Peekly tweak bakal nambihan desain layar konci énggal pikeun Winterboard.