Kumaha cara mayar angsuran nganggo PayPal

Sabaraha kali anjeun hoyong mésér sareng mayar angsuran? Tanpa ragu, éta mangrupikeun cara anu saé pikeun ngirangan biaya sareng ngajantenkeun aranjeunna henteu nungtut, khususna dina jumlah anu ageung.

Sanajan kitu, mayar di installments teu biasana operasi basajan, saprak aya sababaraha sarat pikeun minuhan. Ku sabab kitu, utamana jalma ngora boga kasusah nyieun purchases na, saprak maranéhna teu bisa ngabagi jumlah, aranjeunna renounce objék dipikaresep maranéhanana.

Cikeneh PayPal geus ngawanohkeun fitur anyar nu ngidinan pamaké pikeun ngabagi jumlah maranéhna rék méakkeun on 3 wates waktutanpa kapentingan jeung kudu minuhan sarat husus. Ieu mangrupikeun fitur anu saé anu tiasa ngabantosan seueur pangguna sareng di ChimeraRevo, kami parantos ngalaksanakeun sababaraha tés ngeunaan ieu, kami tiasa masihan anjeun panangan sareng ngajantenkeun anjeun ngartos. kumaha carana mayar di installments kalawan Paypal.

Syarat sareng metode pamayaran dina 3 cicilan ku PayPal

Salaku kuring disebutkeun saméméhna, fungsi Bayar 3 cicilan PayPal leres-leres dirancang pikeun saha waé, sabab saratna sakedik sareng gampang.

Tapi naon eta husus ngeunaan? Mayar 3 cicilan ngan hiji pembiayaan Hatur nuhun kana kasebut nyaéta dimungkinkeun pikeun mayar dina 3 installments sarta tanpa bunga sagala meuli layak mimitian ti € 30 nepi ka € 2000. Angsuran munggaran dibayar dina waktos pesenan sareng saatos dua bulan ka hareup.

Saha anu tiasa nyandak kauntungan tina fitur ieu? Pangmayaran dina 3 cicilan sayogi pikeun jalma anu umurna sah sareng penduduk di Italia anu gaduh akun PayPal. Éta ogé perlu yén pamaké geus numbu sahanteuna hiji kartu debit atawa kiridit, atawa (konfirmasi) rekening bank, kana rekening PayPal-Na.

Dina naon waé, pikeun gaduh pandangan lengkep ngeunaan sadaya kaayaan anu aya hubunganana sareng jasa PayPal, kuring ngajak anjeun konsultasi ka ramatloka resmidimana anjeun tiasa ngeureunkeun mamang anu anjeun gaduh.

Kumaha cara mayar angsuran nganggo PayPal

Dina titik ieu, sanggeus diala sagala informasi diperlukeun ngeunaan jasa, Anjeun bisa jadi heran kumaha neruskeun mayar di installments kalawan PayPal. Kuring ngajamin yén prosedur anu bakal dilaksanakeun saderhana pisan sareng moal nyandak langkung ti sababaraha waktos.

Anu mimiti, sakumaha anu disebatkeun sababaraha baris ka tukang, anjeun kedah mastikeun yén anjeun parantos ngaitkeun kartu debit / kiridit atanapi akun bank ka akun PayPal anjeun:

  • Buka website resmi Website PayPal resmi atawa muka aplikasi nu, sadia bebas pikeun Android e ios
  • Asup sareng data pribadi anjeun. rekening
  • Nuluykeun dina bagian Dompét
  • Dina titik ieu, upami anjeun henteu acan, tambahkeun éta metode pamayaran ku ngaklik Patalina hiji kartu atawa Link kana rekening bank

Anjeun teras tiasa neraskeun kana pameseran anjeun:

  • Dina layar pamayaran situs dipikaresep anjeun, pilih PayPal (upami sayogi, tangtosna)
  • Dina titik ieu, anjeun bakal dialihkeun ka situs wéb PayPal resmi, dimana anjeun kedah milih metode pamayaran
  • Naon anu anjeun kedah laksanakeun nyaéta milih pilihan Bayar 3 cicilan ku ngaklik éta (anjeun ogé bakal ditingalikeun sawangan suku)
  • Saatos éta, anu anjeun kedah laksanakeun nyaéta ngalebetkeun anjeun kode pajak sareng éta.

Naon anu kudu dipigawé lamun urus gagal

Sanaos jasa éta dilakukeun saé sareng dipercaya, aya seueur alesan naha transaksi tiasa gagal. Hanjakal, lamun ieu kajadian ka anjeun, Anjeun bisa jadi teu ningali pilihan mayar di 3 installments pikeun transaksi saterusna.

Nanging, anjeun tiasa mastikeun yén ieu mangrupikeun prosedur anu diterapkeun ku PayPal sorangan pikeun alesan kaamanan. kaamanan. Kanyataanna, bisi urus ditolak, pungsionalitasna bakal teu sadia pikeun salajengna 72 jamdi ahir nu pamaké bisa nyieun beuli anyar jeung milih mayar jumlah dina 3 installments, tanpa bunga.

Mamang atanapi masalah? Kami ngabantosan anjeun

Inget pikeun ngalanggan kami Saluran YouTube pikeun ningali pidéo sareng ulasan sanésna. Upami anjeun hoyong anu mutahir, langganan kami Saluran Telegram e tuturkeun kami dina instagram. Upami anjeun hoyong nampi dukungan kanggo patalékan atanapi masalah, langganan kami Komunitas Facebook o ngahubungan kami on Instagram. Entong hilap yén kami ogé parantos nyiptakeun mesin pencari nawaran anu pinuh ku kupon éksklusif sareng promosi pangsaéna dina wéb!