Kumaha carana terang ID tina Mi-akun dina smartphone Xiaomi anjeun


Kumaha carana terang ID tina Mi-akun dina smartphone Xiaomi anjeun

Metode 1: Setélan MIUI

Pikeun terang sareng nyalin ID digital tina akun MI, anu dikaitkeun sareng smartphone Xiaomi sareng tiasa dianggo jasa sareng fungsi ékosistem pabrikan, hal anu paling gampang nyaéta ningali inpormasi dina bagian khusus setélan MIUI OS.

  1. Ku cara biasa, nyaéta, ti MIUI Desktop atanapi tina baki sistem, buka «Setélan». smartphone.
  2. Gulung kana daptar bagian parameter OS kana blok "AKUN" teras pencét kana barang mimiti anjeun - "Akun abdi".
  3. Sacara visual, identifier dipendakan dina layar anu muka di katuhueun propil fotografi IM anu ditugaskeun dina nami anu dikhususkeun dina éta.
  4. Upami KTP kedah disalin kana clipboard MIUI pikeun kaperluan naon waé, layar "Akun abdi" ketok nami profil atanapi poto, teras ketok "ID akun abdi" dina daptar anu nembongan. "INPO PRIBADI"..

Baca ogé: Kumaha kaluar tina akun Mi dina smartphone Xiaomi

Cara 2: Browser

Metoda sanés pikeun ningali data anu sayogi pikeun anjeun My-account parantos dilakukeun sanaos akun henteu di lebetkeun dina setélan telepon sélulér sareng dilakukeun liwat panyungsi naon waé - kanyataanna, anjeun kedah lebet kana bagian khusus tina Xiaomi halaman wéb resmi.

  1. Buka situs account.xiaomi.comku ngaklik dina tautan ieu di browser wéb anu dipasang dina smartphone anjeun.

    Halaman wéb otorisasi akun mi ngalangkungan panyungsi anjeun

  2. Upami versi Inggris halaman wéb login akun dibuka, di handapeun, ketok "..." di belah katuhu prasasti "Inggris" terus ganti jadi "Rusia" basa ku milih barang anu pas dina daptar anu muka.
  3. Di lapangan luhur kahiji daérah "Akun login" Lebetkeun nomer telepon atanapi alamat email anu aya hubungan sareng akun, sareng kecap akses akun dina kolom kadua. Teras pencét "Lebet"..
  4. Halaman wéb anu muka nembongkeun data profil Mi, sareng ID anu anjeun milari nembongan dina nami pangguna salaku sakumpulan angka. Ku mencét panjang nilai ID, éta tiasa disorot teras disimpen dina clipboard MIUI ku mencét "Disalin." dina ménu kontéks anu nembongan.

Kami resep kami sanggup ngabantosan anjeun dina masalah anjeun.

Ngajelaskeun naon anu henteu hasil pikeun anjeun.
Spesialis kami bakal nyobian ngaréspon gancang-gancang.

Naha tulisan ieu ngabantosan anjeun?

Bagikeun tulisan ieu dina Média sosial:

Anjeun bisa jadi kabetot:  Nyambungkeun tombol kakuatan kana motherboard
Eureun Eureun
IK4
Panggihan Online
Pangiringan Online
ngolahna gampang
manual mini
a kumaha ngalakukeun
ForumPc
TypeRelax
LavaMagazine
erraticians
perpustakaan trik
ZoneHeroes