Kumaha kéngingkeun grup atanapi obrolan ID dina Telegram

Kumaha kéngingkeun grup atanapi obrolan ID dina Telegram

Inpormasi penting

Kéngingkeun chat_id dina Telegram ngan ukur tiasa dilakukeun ku cara pihak katilu, sabab fungsionalitas ieu parantos dipiceun tina utusan kusabab alesan kaamanan.

Métode 1: Kéngingkeun KTP kuring

Anjeun tiasa nganggo bot, sapertos Get My ID, pikeun kéngingkeun ID grup. Sapertos kalolobaan solusi, ieu jalanna sami pikeun aplikasi desktop sareng vérsi Android sareng ios. Dina conto di handap ieu urang bakal nganggo klien PC.

    1. Ngajalankeun aplikasi, buka kotak search luhureun daptar obrolan, sarta ngetik getmyid_bot. Hasil anu dihasilkeun bakal muncul teras klik dina markup dina layar.
    2. Teras diklik "Lumpat"..
    3. Sakali anjeun ngamimitian bot, éta bakal nunjukkeun ID pangguna anjeun sareng nilai anu saluyu pikeun ngobrol - upami pesen ieu ditampi, sadayana tiasa jalan normal.
    4. Pikeun kéngingkeun ID obrolan tina paguneman anu khusus, anjeun kedah neraskeun pesen tina paguneman éta. Buka dialog anu dipikahoyong, panggihan item anu dipikahoyong, klik katuhu sareng pilih "Maju pesen.".Dina layar pilihan panarima, asupkeun Kéngingkeun id abdi.

      Dialog bakal dibuka sareng bot - di dieu klik tombol pikeun ngirim pesen.

    5. Pikeun nangtukeun ID pasti, anjeun ogé bakal kudu ngirim bot hiji link uleman ka obrolan target. Pikeun kéngingkeun éta dina obrolan umum, angkat ka dialog anu saluyu sareng klik dina tilu titik di beulah katuhu, pilih itemna. "Inpormasi kelompok".

      Link mangrupa unsur kahiji tina sipat grup jeung merta dimimitian ku t.abdi. Salin urutan anu nuturkeun karakter garis miring (/).

    6. Balik deui ka dialog sareng bot, témpélkeun tautan anu ditampi kana médan pesen, miceun sadayana anu teu perlu (sateuacan slash), teras ngetik @. Pariksa yen informasi geus diasupkeun leres tur ngalebetkeun eta.
    7. Teras pesen idéntifikasi bakal némbongan, ngan waktos ieu kalayan nilai tambahan.

Bot ieu biasana jalanna leres, tapi teu tiasa ngadeteksi KTP tina obrolan pribadi sareng sababaraha umum.

Maca deui: Kumaha mupus paguneman dina Telegram sareng ngahapus pesen

Métode 2: UserInfo

Bot salajengna anu ngarengsekeun masalahna disebut UserInfo.

  1. Nambahkeun bot kana daptar dialog anjeun ngagunakeun algoritma sahiji metodeu saméméhna, query téh @userinfobot.
  2. Saatos muka dialog, teraskeun pesen kamar obrolan anu anjeun hoyong nampi KTP. Aksina sami sareng lengkah 4 Mode 1.
  3. Bot bakal nyayogikeun ringkesan tautan, ID, sareng nami obrolan anu ditampilkeun.

Solusi ieu henteu béda sacara fungsional ti anu saacanna, alat-alat sanés anu sami gaduh kamampuan anu sami.

Maca deui: Milarian sareng unduh musik dina Telegram

Kami resep kami sanggup ngabantosan anjeun dina masalah anjeun.

Anjeun bisa jadi kabetot:  Kumaha cara ngalangkungan blokir Telegram