Kumaha kéngingkeun sadaya artefak dina The Last of Us 2

Kumaha kéngingkeun sadaya artefak dina The Last of Us 2Dina petualangan pasca-apokaliptik anyar ieu, karakter Ellie sareng Abby kedah nyanghareupan makhluk aneh anu dimutitasi ku jamur Cordyceps. Judulna ngagaduhan seueur koleksi siga: koin, hurup, éntri jurnal, brankas antara séjén nu bakal perlu meunang pikeun ngalengkepan video game ieu 100%. Dina artikel ieu kami némbongkeun Anjeun kumaha carana meunang sagala artefak ti The Last of Us 2.

Pikeun ngabantosan anjeun ngahontal tujuan anjeun, kami parantos nyiapkeun pituduh ieu kumaha carana kéngingkeun sadaya éntri buku harian ti The Last of Us 2.

Kumaha kéngingkeun sadaya artefak The Last of Us 2, daptar lengkep

Aya 127 artefak dina The Last of Us Part 2 sarta aranjeunna kapanggih dina ampir unggal bab. Pikeun kéngingkeun Piala Emas Arsip, anjeun kedah mendakan sadaya artefak sareng éntri jurnal. Anjeun bakal ngaidentipikasi collectible ieu sabab lolobana Éta unsur-unsur nu ditulis dina wangun surat atawa catetan nu bisa dibaca, sanajan anjeun ogé tiasa manggihan tipe séjén objék.

Artefak utamina bakal ngabantosan anjeun ngartos plot kaulinan, sareng sababaraha di antarana, sapertos konci, anjeun bakal ngagaduhan aksés ka sababaraha daérah kaulinan.

Éta tiasa disumputkeun dina sudut anu paling béda, sareng ayana ti bab 2 dugi ka bab 44, di dieu kami nyarioskeun ka anjeun. sadaya lokasi artefak dina The Last of Us Part 2.

artefak The Last of Us Part 2

 

  • Jackson

Bab: Hudang

  • Aplikasi sukarelawan. Gigireun bar Tipsy Bison, anjeun bakal manggihan treuk jeung sésa-sésa elemen séjén, artefak ieu lokasina dina méja.

Bab: The Lookout

  • Surat Seth. Lebet ka handapeun bumi, maéhan anu katépaan, lebetkeun kana jandela wangunan, lebetkeun di kamar luhureun méja anjeun bakal nempo catetan.

Bab: Patroli

  • Catetan keur santa. Ellie jeung Dina kudu numpak dugi aranjeunna ningali imah. Lebetkeun pangkeng imah, dina méja bakal unsur ieu.
  • Hampura ti supermarket. Nalika Diana ngaleungitkeun anu katépaan, Ellie kedah asup ka tukang supermarkét ngalangkungan treuk pikeun nyandak artefak salajengna.
  • Alus Boy Combo. Di jero supermarkét aya daérah kalayan spora muka panto kantor sareng anjeun bakal ningali dokumenna.
  • Pendant Firefly Eugene. Di kamar Eugene, Ellie meunang artefak ieu otomatis.
  • Eugene Ultimatum. Anjeun bakal visualize artefak ieu dina méja peuting deukeut ranjang.
  • Poto Tommy jeung Eugene. Hurungkeun dimana anjeun kapanggih artefak saméméhna, tur anjeun bakal nempo hiji salajengna ogé dina méja.

Bab: Bungkusan

  • Jam tangan Joel. Di imah Joel anjeunna naék ka lantai dua, di kamar luhureun ranjang aya kotak beureum dimana artefak ieu.

artefak ti The Last of Us 2

  • Dinten Seattle 1

Bab: Pintu

  • Peta Seattle. Dina tanda nu nunjukkeun ninggalkeun Seattle, turun kuda jeung asupkeun wewengkon prefabricated jero kabinét filing anjeun bakal manggihan item ieu.
  • Catetan pangungsian. Lebetkeun wewengkon mana anjeun bakal nempo hiji corétan dicét dina tabél anjeun bakal nempo artefak handap.
  • paréntah Isaac. Teruskeun nepi ka anjeun ngahontal menara pangawas kadua, naek tangga jeung di jero rohangan anjeun bakal manggihan dokumén ieu.
  • Kodeu lawang Checkpoint. Turun tangga trailer, jero sababaraha drawers anjeun bakal mendakan catetan ieu.
  • Catetan dina hateupna. Alat ieu aya dina trailer pikeun nyekel éta anjeun kedah nganggo kabel.

Bab: Puseur

  • Dokumén sénsus FEDRA. Anjeun bakal ningali stan kalawan corétan a, asupkeun na jero laci anjeun bakal manggihan artefak anyar.
  • Catetan Hideout Hunter urang. Di tengah kota aya wangunan ancur lebetkeun sarta anjeun bakal manggihan kantong dimana objék.
  • Gambar jalan. Nuju ka jalan kalima naék tangga stan kaamanan di jero laci anjeun bakal mendakan gambar.
  • Memorandum protokol darurat. Pindah ka kubah, naék tangga antara menara pangawas, artefak ieu aya dina laci.
  • Surat ti Rabi Saunders. Lebet ka Kantor Rabbi, anjeun kedah nganggo tali ayunan, pas di jero ruangan dina méja anjeun bakal ningali catetan.
  • Surat Ishak. Di jero kotak militér caket Kolombia ST sareng Cherry ST.
  • rencana rampog Bank. Di aula bank di jero kantong aya obyék ieu.
  • Cincin anu terukir. Anjeun bakal mendakan objék ieu di jero brankas bank.
  • Surat rampog bank. Ogé di jero brankas bank
  • Catetan ka informan. Antara jalan kagenep sareng katujuh, pikeun nyandak unsur ieu, naék treuk kalayan inisial FEDRA.
  • Catetan kotak suplai WLF. Antara jalan kalima jeung kagenep dina sababaraha tangga anjeun bakal nempo kantong jeung artefak ieu.
  • WLF Aman House Supply Catetan. Dina jalan kalima asup ka kantin dimana anjeun bakal mendakan obyék ieu.
  • Konci toko piaraan. Di kamar mandi réstoran anjeun bakal manggihan artefak ieu.
  • Gabung catetan WLF. Antara jalan kalima jeung kagenep asup ka toko piaraan jeung konci. Brosur aya dina printer.
  • Surat petisi ka babaturan. Di basement gedong pangadilan.
  • memorandum final ti Létnan Torres. Ogé di basement pangadilan, dina brankas handapeun mayit.
  • Daptar stirrers WLF dipikawanoh. Dina gedong pangadilan sarua aman dina kabinet filing.
  • WLF Recruiters Diary. Di lantai kadua hotél, dina laci anjeun bakal manggihan dokumén ieu.

Bab: Sakola Eastbrook

  • Catetan Leah. Anjeun bakal otomatis gaduh artikel ieu dina awal bab.
  • Poto Leah. Éta ogé kahontal sacara otomatis.
  • Amanat Ishak. Ngaleungitkeun WLF nu bakal manggihan di menara pangawas, asupkeun kamar pikeun nempo objék ieu.

Bab: Capitol Hill

  • Chevy hampura. Di imah nomer 6 Tuturkeun jalan satapak getih pikeun manggihan catetan ieu dina ranjang.
  • Cabang zaitun Raúl. Ka apartemen tukangeun motel di dapur anjeun bakal manggihan unsur ieu.
  • bongbolongan Rebecca. Buka toko buku deukeut SPBU, dokumén ieu éta di kantin tukangeun kasir.
  • Doodle munara. artefak ieu lokasina di bagian pangluhurna munara.
  • Akun Raúl. Anjeun bakal ningali catetan dina tonggong treuk a.
  • panolakan Fran urang. Di gedung penca silat, anjeun bakal nempatkeun catetan ieu ngagantung dina papan bewara.
  • Panginget Toko Jimat. Asup ka puseur sumbangan, dokumén aya dina papan béwara.

Bab: Saluran 13

  • Obrolan motivasi ti bapa. Ampir dina ahir bab ieu sareng saatos ningali mayit Leah, asup ka wangunan anjeun bakal nempo catetan deukeut sofa a.

Bab: Torowongan

  • Catetan subway. Anjeun kedah ngaleungitkeun sababaraha inféksi. Saatos Ellie sareng Dina bakal asup ka karéta, angkat ka mobil terakhir pikeun nyandak artefak.
  • Patung ukiran. Dina torowongan gigireun gelombang mikro.
  • Kode pakéan. Tutup catetan di luhur dina méja.
  • Soda tiasa catetan. Dina torowongan gigireun mesin vending.
  • Catetan stasiun subway. Meunang dina mesin vending pikeun meunang ka gerbong tur turutan Diana. Anjeun bakal ningali catetan dina gerbong.

Bab: Teater

  • Program pikeun Cassandra. Pindah ka lantai dasar téater pikeun ningali catetan ieu.
  • Soldado Soldado de FEDRA koran n. 1. Naék tangga, dina méja aya dokumén.
  • Soldado Soldado de FEDRA koran n. 2. Di lantai heula téater asup ka kamar on radio mangrupa catetan.
  • Brosur atawa Daptar kabiasaan gering. Di panggung, néangan sababaraha kotak pikeun manggihan brosur.

Bab: Kado Ulang Tahun

  • Catetan bunuh diri. Di musium sajarah catetan deukeut hiji mayit.

  • Dinten Seattle 2

Bab: Hillcrest

  • putri Boris urang ngagambar. Lebetkeun basement toko Rosemont pikeun ningali catetan ieu dina méja.
  • Gabung WLF. Dina awal bab ieu asupkeun wangunan kahiji dina meja a anjeun bakal manggihan kertas ieu.
  • Catetan pikeun nyieun rencana. Lebetkeun gedong Caroline Paper Co pikeun kéngingkeun catetan ieu.
  • catetan Yolanda. Buka toko buku Used & Rare Books.
  • Catetan bela sungkawa. Ngabantosan diri kana wadah sampah pikeun angkat ka garasi dimana anjeun bakal mendakan dokumen ieu dina méja.
  • Catetan dina Hillcrest Tattoo Parlor. Pindah ka tukangeun Velvet Tattoo Parlor.
  • Dale Kombinasi. Di toko piaraan, ngaliwat liang pikeun dugi ka bar, di dapur aya barang ieu.
  • Nepikeun Catetan Boris. Catetan ieu dina méja di toko piaraan.
  • Boris Pangakuan. Aya di jero imah anu aya slide di kebon.
  • Brosur Rosemont. Di imah heubeul sarua dina méja saméméh ngahontal dapur.

Bab: Manggihan String

  • Tara Ondangan. Ampir dina ahir bab nalika anjeun papanggih Joel, asup ka hotél, tapi mimitina anjeun kedah ngagem topéng sabab kainfeksi spora. Di kamar 107 anjeun bakal mendakan catetan ieu.

Bab: The Seraphites

  • Daptar udagan WLF. Saatos ngaleungitkeun hiji kainféksi dina wangunan Kingsgate Brewing Company anjeun bakal nempo artefak ieu.
  • Surat pamungkas ka salaki. Dokumén ieu aya di lantai kadua gedong pusat konvénsi, di kamar katutup anu anjeun tiasa lebetkeun ku cara megat jandela.
  • Surat évakuasi. Di gedong susun dina méja dapur.
  • WLF Defector Surat. Kaluar kamar dapur, maéhan sababaraha kainféksi pikeun meunangkeun dokumén ieu.
  • Pangdu'a ti salaki sakarat. Ga kana wangunan Taman Suites 113 pikeun naek ka lantai katilu, mun anjeun tingali dina Kamar 301 asup pikeun ngumpulkeun catetan anyar.
  • Catetan apoték. Dina rak di toko obat Weston.
  • Daptar suplai rumah sakit. Naék tangga rumah sakit, asup ka kamar dina méja aya catetan.

mendakan artefak tina The Last of Us 2

  • Dinten Seattle 3

Bab: Jalan ka Akuarium

  • Catetan garasi. Jesse sareng Ellie kedah ngojay pikeun angkat ka tempat parkir. Naik kandaraan sareng turun tanjakan pikeun mendakan catetan di gigireun mayit.
  • Catetan toko buku. Anjeun bakal ningali catetan ieu dina bagian barudak di Kingston Bookstore.
  • catetan tékstil. Lebetkeun Rachel's Fabrics sareng naek sababaraha tangga, caket jandéla ieu ayana catetan.

Bab: Kota Banjir

  • Catetan neundeun. Turun tina parahu jeung asup ka gedong. Naek sababaraha tangga gigireun mayit anjeun bakal nempo catetan.
  • Catetan oyag. Pindah ka Hotel Carthy handapeun mayit anjeun bakal mendakan dokumen éta.
  • Catetan jelema nu nembak teu brukbrak. Lebetkeun karéta anu rusak, panggihan sareng nganggo tali pikeun nyaimbangkeun diri sareng angkat ka mobil anu terakhir.
  • catetan camp. Naek ka lantai kadua wangunan jeung Scars.
  • Brosur Rékréasi. Turun tina parahu di W&B Arcade pikeun nyandak brosur di handap ieu dina méja.
  • Catetan rekreasis. Naek ka lantai kadua W & B Arcade anjeun bakal nempo kamar kalawan Pcs dimana anjeun bakal manggihan catetan ieu.

  • Taman

Bab: Pangajaran Laju

  • Abby de Owen ngagambar. Ieu diala otomatis.
  • Kartu hatur nuhun Mel. Ieu diala otomatis.
  • Kebon Binatang Pakansi Flyer. Anjeunna di kebon binatang dina bangku.

  • Dinten Seattle 1

Bab: On Foot

  • WLF Pakarang Gudang Catetan. Anjeunna asup ka stan, smashing jandela pikeun meunangkeun catetan.

Bab: Dasar Maju

  • Surat Pananya WLF. Asup ka gedong, artefak aya dina méja.

Bab: Téritori mumusuhan

  • Catetan Manny. Lebetkeun apartemen, angkat ka pangkeng dina laci anjeun tiasa maca catetan ieu, tapi Manny bakal nyandak éta ti anjeun.
  • Surat bunuh diri Scar. Saatos Manny ninggalkeun, antara wangunan antara pangsit lada jeung Tang Fabrics & Imports, manéhna asup ngaliwatan jandela pikeun meunangkeun catetan ti mayit.
  • Jasmine Bakery Aman. Di lantai kadua King Street Relics.
  • Sholawat ka Nabi Seraphite. Dina hateup gedong Raja Street Relics gigireun hiji layon.
  • Prajurit WLF papanggih Surat Nabi. Dokumén ieu aya dina méja di gedong Foot Spa.
  • Sholat Seraphite ka Nabi -
    • Kasusahan. Artefak kapanggih dina treuk dikurilingan ku kembang bodas.
    • Papasangan. Artefak kapanggih dina treuk dikurilingan ku kembang bodas.
    • Énggal. Artefak kapanggih dina treuk dikurilingan ku kembang bodas.
    • Hormat. Artefak kapanggih dina treuk dikurilingan ku kembang bodas.
    • Doa pikeun meunangnaka. Deukeut treuk dina naon Sigana mah hiji altar.
    • katentreman. Artefak kapanggih dina treuk dikurilingan ku kembang bodas.
  • Surat ti bapa séraphite ka anakna. Dina workbench di Serapite Camp.

Bab: Leuweung

  • Gencatan senjata gagal. Kalayan sareng Lev sareng Yara anjeunna ngaliwat bengkel kendaraan, anjeunna aya dina méja.

Bab: Basisir

  • Catetan asuhan. Lebetkeun kapal gigireun infirmary anjeun bakal nempo catetan ieu.
  • Catetan pemberontakan. Sakali anjeun meunang crossbow nu, nuluykeun handap aula dugi ka ningali catetan.
  • Pendaptaran Ferry. Asupkeun ka kamar ahir dina dek kapal, di dieu anjeun bakal manggihan catetan gigireun mayit.

  • Dinten Seattle 2

Bab: The Shortcut

  • Bahan pikeun amputasi. Dimeunangkeun sacara otomatis dina bab ieu.
  • pernyataan salamet urang. Naek ka lanté luhur wangunan munggaran anjeun datang di sakuliah.
  • Tatangga silih tukeuran. Luncat ka balkon apartemen dimana anjeun bakal mendakan artefak ieu dina méja.
  • Daptar Pilarian. Ieu kapanggih di Interbay gigireun mayit.
  • Serapite gencatan senjata. Salaku Lev jumps muka panto beureum dina meja mangrupa catetan.
  • Ordo Seraphite. Abby jeung Lev kudu naek lift mun meunang ka lanté luhur wangunan, terus ka handap aula pikeun manggihan dokumén.

Bab: Katurunan

  • Kombinasi gim aman. Asup ka kantin Kebon aya di dapur.
  • pesenan FEDRA. Pas anjeun meuntas elevators gym, eta ditambahkeun otomatis.
  • catetan ahir ti FEDRA. Paké selang seuneu salaku tali pikeun turun, gigireun layon aya catetan.

Bab: Ground Zero

  • Surat lampiran. Nuluykeun tanpa Nora, turun aula jeung buka handapeun sababaraha puing.
  • Surat prajurit. Turun tangga, catetan aya dina kantong gigireun mayit.
  • Catetan kapel. Lebetkeun kapel dina altar anjeun bakal ningali dokumén ieu.
  • Catetan ka dokter. Deukeut kamar darurat nyaéta kamar konsultasi, lebet sareng kéngingkeun alat dina ranjang.
  • Catetan ka pasien. Di kamar bedah dina tandu aya artefak.

  • Dinten Seattle 3

Bab: Angkatan Laut

  • Catetan dina port. Nuluykeun sapanjang darmaga tina marina dugi ka ningali sababaraha cabins asupkeun pikeun manggihan catetan ieu.

Bab: Pulo

  • WLF Pramuka Journal. Naék tangga, handapeun layon bakal ningali catetan.
  • Catetan distribusi daging rusa. Leumpang ka kabin log dina méja bakal unsur ieu.
  • Diary Seraphite ngora. Dina sejen tina cabins on ranjang
  • Catetan doa sedih. Leumpang nepi ka anjeun ningali hiji sanctuary antara dua cabins.

  • Santa Bárbara

Bab: 2425 Constance

  • Catetan vipers. Asup ka imah héjo, di kamar mandi aya dokumén.

Bab: Pedalaman

  • catetan Abby. Dina bab ieu Ellie dina parahu, gigireun gelombang mikro aya catetan.
  • Catetan agam. Artefak ieu aya di garasi anu anjeun bakal mendakan kabuka.
  • Perhatosan buronan. Pindah ka lantai dasar agam dimana aya dapur.

Bab: Resort

  • Santa Barbara Budak Catetan. Ellie bakal ningali sababaraha tahanan, nuturkeun jalan satapak getih, dina tong aya catetan.
  • Surat Viper ka kulawarga. Naek tangga villa pikeun manggihan artefak ieu.

Dina pituduh ieu kami parantos nyarios ka anjeun kumaha carana meunang sagala artefak ti The Last of Us 2 Tanpa spoiling, kami miharep éta mantuan Anjeun ngumpulkeun 127 item collectible ieu.