Kumaha kéngingkeun sareng nebus kode dina Free Fire léngkah-léngkah. Kéngingkeun sareng nebus kode dina Seuneu Gratis mangrupikeun pilihan anu hadé pikeun ngagunakeun barang-barang khusus dina kaulinan gratis. Nyaeta Runtuyan 12-angka diwangun ku hurup acak sareng nomer anu disebarkeun ku influencer, organisasi atanapi ku Garena nyalira ngaliwatan lampah nu teu patali jeung Battle Royale. Kodeu dianggo terbatas sareng ngan ukur tiasa ditebus sakali dina kalolobaan kasus. Lajeng ti ik4 urang nunjukkeun ka anjeun kumaha carana meunang sarta redeem kode a.

Kumaha kéngingkeun sareng nebus kode dina Free Fire léngkah-léngkah

Kumaha kéngingkeun sareng nebus kode dina Seuneu Gratis

Kumaha kéngingkeun sareng nebus kode dina Seuneu Gratis

Kumaha mungkin pikeun ménta kode a?

Kodeu biasana disebarkeun ku influencer, organisasi sareng ku Garena nyalira ngaliwatan jaringan sosial maranéhanana. Ku alatan éta, pikeun meunangkeun hiji, Anjeun kudu nengetan propil pamaén, streamers, tim jeung pamekar sorangan salila acara husus anu dialungkeun dina kaulinan, lamun Konci mindeng disebarkeun.

Cara séjén pikeun meunangkeun kode nyaéta ngaliwatan Tindakan Garena di luar Seuneu Gratis. Dina sababaraha kasempetan, pamekar ngaluncurkeun acara dimana anjeun tiasa nampi kodeu saatos ngabéréskeun tugas, sapertos dina minigame "Fist Fight". Dina éta, sanggeus tarung karakter dina kaulinan, pamaké bisa diganjar ku kode a.

Kumaha cara nebus kode dina Seuneu Gratis?

  1. Pikeun nebus kode dina Seuneu Gratis, anjeun kedah angkat ka situs dimana ganjaran Garena ditebus (https://reward.ff.garena.com/es)
  2. Sakali lebet, log in ku milih metodeu anu sami anu anjeun anggo dina kaulinan.
  3. Saatos log in, asupkeun kodeu dina widang teks terus pencét "Konpirmasi".
  4. Jandéla bakal muncul nunjukkeun upami kodeu sah. Upami nyalametkeun éta suksés, kantun ngantosan waktos anu dipasihkeun ku Garena (tiasa rupa-rupa ti 30 menit dugi ka 24 jam) pikeun ganjaran muncul dina Kolong Seuneu Gratis. A pesen ka kotak surat di-game.

Kumaha mungkin pikeun ménta kode a?

Kodeu biasana disebarkeun ku influencer, organisasi sareng ku Garena nyalira ngaliwatan jaringan sosial maranéhanana. Ku alatan éta, pikeun meunangkeun hiji, Anjeun kudu nengetan propil pamaén, streamers, tim jeung pamekar sorangan salila acara husus anu dialungkeun dina kaulinan, lamun Konci mindeng disebarkeun.

Cara séjén pikeun meunangkeun kode nyaéta ngaliwatan Tindakan Garena di luar Seuneu Gratis. Dina sababaraha kasempetan, pamekar ngaluncurkeun acara dimana anjeun tiasa nampi kodeu saatos ngabéréskeun tugas, sapertos dina minigame "Fist Fight". Dina éta, sanggeus tarung karakter dina kaulinan, pamaké bisa diganjar ku kode a.

Ieu parantos! Kami arep tulisan ieu parantos manpaat pikeun anjeun. Upami anjeun ayeuna hoyong diajar redeem bebas kaulinan di Epic Kaulinan, teraskeun browsing ik4.es.