Kumaha mupus kodeu PIN dina Windows 11


Kumaha mupus kodeu PIN dina Windows 11

Tutorial step-by-step ieu rinci kumaha carana miceun PIN dipaké pikeun asup ka Windows 11, kitu ogé naon nu kudu lamun PIN "Hapus" tombol teu aktip, sarta nuances tambahan lianna.

warning: Upami anjeun ngan saukur ngahapus PIN anjeun Windows 11, anjeun bakal dipenta pikeun kecap akses akun Microsoft anjeun pikeun asup. Upami tujuan anjeun nyaéta nganonaktipkeun ajakan PIN sareng kecap akses sareng log in sacara otomatis, paké pitunjuk anu misah Kumaha ngahapus kecap akses sareng PIN nalika asup ka Windows 11.

daptar eusi

Kumaha mupus kodeu PIN dina setélan

Cara standar pikeun ngahapus PIN dina Windows 11 nyaéta nganggo fitur Cabut PIN dina Preferensi. Meureun aya sababaraha masalah, nu urang bakal ngabéréskeun nalika urang indit. Léngkahna bakal kieu:

  1. Buka Setélan (anjeun tiasa nganggo potong kompas Win + I), angkat ka "Akun" sareng buka "Pilihan Login".
  2. Pencét "PIN (Windows Hello)" teras klik "Hapus" dina "Hapus pilihan login ieu" sareng mastikeun panyabutanna.
  3. Lamun tombol "Pupus" teu aktip, dina "Pilihan Advanced", pupus centang "Pikeun ningkatkeun kaamanan, ngidinan Windows Hello login pikeun akun Microsoft dina alat ieu", lajeng kaluar tina "Pilihan ngamimitian" layar Login 'dina Setélan, balik deui ka. eta sareng tombol 'Pupus' kedah sayogi.

Pilihan "Pikeun ningkatkeun kaamanan, idin Windows Hello asup pikeun akun Microsoft dina alat ieu" tiasa ogé henteu ditumpurkeun, dina hal ieu:

  • Jalankeun garis paréntah salaku administrator (Windows Terminal atanapi PowerShell salaku administrator ogé dianggo), sareng nganggo paréntahna
    reg ADD "HKLMSOFTWAREMicrosoftWindows NTCurrentVersionPasswordLessDevice" / v DevicePasswordLessBuildVersion / t REG_DWORD / d 0 / f
  • Dina bagian pendaptaran
    HKEY_LOCAL_MACHINESOFTWAREMicrosoftWindows NTCcurrentVersionPasswordLessDevice

    Ngarobih nilai parameter DevicePasswordLessBuildVersion en

Saatos parobihan parantos dilakukeun, balik deui ka halaman Pilihan Login dina Setélan sareng tombol 'Pupus' kanggo PIN bakal sayogi.

video Tutorial

Anjeun bisa jadi kabetot:  Jandéla pareum layar dina Windows - kumaha mulangkeun program kana layar
Eureun Eureun
IK4
Panggihan Online
Pangiringan Online
ngolahna gampang
manual mini
a kumaha ngalakukeun
ForumPc
TypeRelax
LavaMagazine
erraticians
perpustakaan trik
ZoneHeroes