Kumaha carana nambihan nomer kana daptar hideung iPhone


Kumaha carana nambihan nomer kana daptar hideung iPhone

Tiasa ogé pikeun meungpeuk kontak anu ngaganggu tanpa katerlibatan operator seluler. Pamilik IPhone ditawarkeun nganggo alat khusus dina setélan atanapi masang solusi anu langkung fungsional ti pengembang mandiri.

Daptar hideung dina iPhone

Nyiptakeun daptar nomer anu teu dihoyongkeun anu tiasa nyauran anu gaduh iPhone dilakukeun langsung dina buku telepon sareng ngalangkungan "Pesen". Salaku tambahan, anjeun tiasa ngaunduh aplikasi pihak katilu kalayan fungsi canggih ti App Store.

Catet yén anu nelepon tiasa nganonaktifkeun tampilan nomerna dina setélan. Teras anjeun tiasa nyauran anjeunna sareng pangguna bakal ningali pesen ieu dina layar "Teu dipikanyaho".. Dina akhir tulisan ieu, kami ngajelaskeun kumaha carana ngaktipkeun atanapi nganonaktipkeun fitur ieu dina telepon anjeun.

Cara 1: Daptar Hideung

Salaku tambahan kana setelan blokir standar, anjeun tiasa nganggo aplikasi pihak katilu mana waé tina App Store. Salaku conto, urang bakal nyandak BlackList: panelepon ID & blocker. Éta ngagaduhan fungsi pikeun meungpeuk nomer naon waé, sanaos éta henteu aya dina daptar kontak anjeun. Pangguna ogé ditawarkeun kamampuan mésér vérsi pro pikeun nyetél sauntuyan nomer telepon, témpél tina clipboard, ogé ngimpor file CSV.

Ogé baca: Buka format CSV dina PC / online

Pikeun ngagunakeun aplikasi sacara lengkep, anjeun kedah ngalakukeun sababaraha léngkah dina setélan telepon.

Anjeun bisa jadi kabetot:  Kumaha cara miceun sora tina pidéo iPhone

Unduh BlackList: panelepon ID & blocker ti App Store

  1. download "BlackList" ti App Store tur masangkeunana.
  2. nganjang «Setélan». - "Telepon"..
  3. milih "Meungpeung Telepon sareng Nomer panelepon".
  4. Mindahkeun slaider sabalikna "BlackList" ka katuhu pikeun nyayogikeun fungsi pikeun aplikasi ieu.

Ayeuna hayu urang teraskeun damel sareng aplikasi éta sorangan.

  1. Buka . "BlackList".
  2. nganjang "Daptar kuring". pikeun nambihan nomer énggal dina daptar darurat.
  3. Pencét ikon khusus di luhur layar.
  4. Di dieu pangguna tiasa milih nomer tina kontak atanapi nambihan anu énggal. Mangga pilih "Tambihkeun nomer"..
  5. Lebetkeun nami sareng nomer telepon kontak, pencét "Rengse".. Telepon ti jalma ieu bakal diblokir. Nanging, anjeun moal dibéjaan yén anjeun parantos dipanggil. Aplikasi henteu tiasa ngahalangan nomer anu disumputkeun ogé.

Metode 2: Setélan ios

Bédana antara fitur sistem sareng solusi ti pihak katilu nyaéta tawaran terakhir pikeun meungpeuk angka naon waé. Sedengkeun dina setélan iPhone anjeun tiasa nambihan kana daptar hideung ngan ukur kontak anjeun atanapi nomer-nomer éta anu anjeun kantos nelepon atanapi nyerat pesen.

Pilihan 1: Pesen

Meungpeuk nomer anu ngirim pesen téks anu teu dihoyongkeun sayogi langsung tina aplikasi "Pesen". Pikeun ngalakukeun ieu, anjeun kedah lebetkeun dialog anjeun.

Baca ogé: Kumaha carana mulangkeun kontak dina iPhone

  1. nganjang "Tulisan". telepon.
  2. Milarian dialog anu pas.
  3. Pencét kana ikon éta. "Detil". di pojok katuhu luhur layar.
  4. Pikeun ngédit kontak, ketok nami kontak éta.
  5. Gulung di handap waé sareng pilih "Blokir telepon". - "Blokir kontak".

Ogé baca: Naon anu kedah dilakukeun upami iPhone henteu nampi SMS / henteu ngirim pesen ti iPhone

Pilihan 2: Menu kontak sareng setelan

Batesan saha anu tiasa nyauran anjeun dina setélan sareng almenak iPhone. Cara ieu ngamungkinkeun henteu ngan ukur nambihan kontak pangguna kana daptar hideung, tapi ogé nomer anu teu dikenal. Anjeun tiasa ogé daptar hideung kontak dina FaceTime. Baca langkung seueur ngeunaan kumaha ngalakukeunana dina artikel kami.

Maca deui: Kumaha cara ngahalangan kontak dina iPhone

Buka sareng sumputkeun nomer anjeun

Naha anjeun hoyong nomer anjeun disumputkeun tina panon pangguna sanés nalika nelepon? Gampang pikeun ngalakukeunana ku fitur khusus dina iPhone anjeun. Nanging, éta sering gumantung ka operator sareng kondisina.

Tempo ogé: Kumaha cara ngapdet setélan operator dina iPhone anjeun

  1. Dibuka «Setélan». alat anjeun.
  2. Buka bagéan éta "Telepon"..
  3. Milarian tulisanana. "Showroom"..
  4. Mindahkeun saklar ka kénca upami anjeun hoyong nyumputkeun nomer anjeun ti pangguna sanés. Upami saklar henteu aktip sareng anjeun henteu tiasa ngalihkeunana, hartosna alat ieu ngan ukur diaktipkeun liwat panyadia layanan sélulér anjeun.

Baca ogé: Naon anu kedah dilakukeun upami iPhone henteu ngagaduhan panarimaan jaringan

Kami parantos ngarobih kumaha daptar hideung nomer batur ngalangkungan aplikasi pihak katilu, alat standar "Kontak"., "Tulisan".sareng diajar nyumputkeun atanapi muka nomer anjeun ka pangguna sanés nalika anjeun nelepon.

Kami resep kami sanggup ngabantosan anjeun dina masalah anjeun.

Ngajelaskeun naon anu henteu hasil pikeun anjeun.
Spesialis kami bakal nyobian ngaréspon gancang-gancang.

Naha tulisan ieu ngabantosan anjeun?

Anjeun bisa jadi kabetot:  Kumaha Hapus Kaulinan Anu Dihapus sareng Data na dina iPhone
Eureun Eureun
IK4
Panggihan Online
Pangiringan Online
ngolahna gampang
manual mini
a kumaha ngalakukeun
ForumPc
TypeRelax
LavaMagazine
erraticians
perpustakaan trik
ZoneHeroes