Kumaha nempatkeun musik dina feed Instagram. Nempatkeun musik dina feed Instagram mangrupikeun anu paling elegan, ngajantenkeun kaayaan anjeun langkung pikaresepeun. Pungsi ieu ngamungkinkeun tambahkeun petikan musik nepi ka 90 detik ka gambar. Jaringan sosial nawiskeun bongbolongan pikeun lagu sareng artis, tapi pangguna tiasa nganggo alat milarian pikeun milarian lagu.

Nalika ngotéktak Instagram, anjeun tiasa nempo ngaran lagu audio ayeuna diputer, jeung anjeun malah bisa ngetok ngaran lagu pikeun nempo tulisan séjén tagged kalayan sora éta. Pungsi ieu sadia pikeun telepon sélulér Android sarta ogé pikeun iPhone (ios).

Dina artikel di handap ieu kami bakal ngajarkeun anjeun kumaha carana nempatkeun musik dina poto instagram. Dupi urang mimitian?

Kumaha carana nempatkeun musik dina feed Instagram step by stepKumaha nempatkeun musik dina feed Instagram

Pikeun nempatkeun musik dina feed Instagram:

  1. Buka aplikasi tur ketok ikon "+" pikeun nyieun pos anyar. Teras pilih pilihan "Kanggo ngeposkeun". Teras pilih poto anu bakal dipedar sareng teraskeun sareng tombol "Teras";
  2. Édit poto sakumaha anu dipikahoyong sareng teraskeun "Teras". Dina layar éditan anu terakhir, pilih pilihan "Tambahkeun musik" (perhatikeun yén sababaraha saran bakal dipintonkeun pikeun pilihan gancang);
  3. Dina layar pilihan lagu, Instagram bakal nunjukkeun anjeun sababaraha saran, tapi anjeun tiasa nganggo neangan pikeun milarian lagu anu anjeun pikahoyong. Kalayan hasil pamilarian dina layar, toél lagu anu anjeun hoyong pake dina postingan;
  4. Gesek garis waktos pikeun milih bagian tina lagu pikeun dihasilkeun dina publikasi;
  5. Ketok pilihan na "30 detik" pikeun nangtukeun waktu maén lagu dina poto. Ieu kudu dicatet yén kasebut nyaéta dimungkinkeun pikeun milih antara 5 jeung 90 detik dina durasi;
  6. Di tungtung éditan lagu, ketok "Finalisasikeun". Upami anjeun hoyong, tulis judul postingan, tambahkeun lokasi sareng tag jalma, sareng tungtungna, pasang poto éta "Bagikeun";
  7. Nalika ngotéktak sumberna, anjeun tiasa ngetok nami lagu pikeun ningali tulisan sanés anu ditag sareng lagu éta. Dina halaman ieu, anu anjeun kedah laksanakeun nyaéta ngetok tombol "Paké audio" pikeun nyieun pos jeung lagu.

Kalayan léngkah-léngkah saderhana ieu anjeun parantos ngahontal nempatkeun musik dina feed instagram. Ngamangpaatkeun nasehat nu ti ik4.es kami geus dibikeun anjeun sarta nyieun profil anjeun leuwih interaktif.