Kumaha cara nempatkeun nami anjeun dina daptar WhatsApp

Kumaha cara nempatkeun nami anjeun dina daptar WhatsApp. Nempatkeun nami dina daptar WhatsApp nyaéta a prosedur basajan anu tiasa dilakukeun dina aplikasi pikeun Android sareng iPhone (ios).

Prosésna dilaksanakeun langsung dina jandela obrolan dimana daptar dikirim, sarta mangpaat pikeun ngalengkepan ngaran anjeun dina daptar dikirim dina grup pikeun mastikeun ayana anjeun dina hiji acara atawa nyieun pasini ku Messenger, contona.

ti ik4, kami nunjukkeun anjeun di handap kumaha carana nempatkeun ngaran dina daptar whatsapp ku telepon sélulér.

Kumaha carana nempatkeun ngaran anjeun dina daptar WhatsApp step by step

Kumaha carana nempatkeun ngaran anjeun dina daptar WhatsApp step by step

  1. Toel teras pencét pesen ngandung daptar nepi ka tab nembongan dina layar.
  2. Teras pilih pilihan "Nyalin".
  3. Ketok widang talatah paguneman nepi ka pilihan «témpél".
  4. Daptar bakal ditempelkeun kana widang pesen. Teras nulis ngaran anjeun dina runtuyan daptar.
  5. tungtungna, ngirim daptar kalawan ngaran anjeun dina paguneman.

Kami ngarepkeun pituduh pondok ieu bakal ngabantosan anjeun. Upami anjeun resep sareng ayeuna anjeun hoyong diajar nempatkeun tautan whatsapp dina carita instagram, teraskeun browsing halaman wéb kami.


Kreatif Stop Sadaya Ngeunaan Téhnologi
A Kumaha.