Kumaha carana nempatkeun panginget dina iPhone. Kasebut nyaéta dimungkinkeun pikeun nyetél panginget dina iPhone (ios) tina aplikasi «Panginget », pituin alat Apple. Aplikasi bakal ngidinan Anjeun pikeun ngajadwalkeun panggeuing dina kaping husus, waktu, jeung lokasi. Anjeun tiasa ogé tambahkeun URL, catetan, gambar, sareng subtugas kana kenangan anu dirékam. Panginget dina ios tiasa dipisahkeun kana tingkat prioritas sareng daptar khusus anu ditetepkeun ku pangguna, ngabantosan ngatur kagiatan sapopoé atanapi acara penting.

ti iK4, Kami parantos nyiapkeun tutorial sareng fungsi utama aplikasi Panginget. Di dieu dipedar kumaha carana nambahkeun ngageter anyar, misahkeun subtasks jeung nyieun daptar anyar. Tutorial parantos dilakukeun tina iPhone 9 sareng ios 13, tapi ogé tiasa dihontal ku cara anu sami dina alat Apple anu sanés. Naha urang mimitian?

Kumaha nyetél panginget dina iPhone (ios) step by step

Aplikasi panginget iPhone

Aplikasi "Pépéling" iPhone

  1. Pikeun nyieun panginget anyar, buka aplikasi tur ketok «Panginget".
  2. Pilih "Panginget énggal»Sareng lebetkeun nami peringatan anu anjeun hoyong jadwalkeun.
  3. Para nambahkeun subtasks pikeun ngageter, ketok «i»Sabeulah panginget anu anjeun damel, teras gulung ka handap ka«Subtugas".
  4. Toél «Tambihkeun panginget"sareng engké tuliskeun ngaran subtugas rék nyelapkeun.
  5. Pikeun ngalengkepan prosés, pencét «rinci"Terus ketok"narima»Di luhur layar.
  6. Pikeun mungkas panginget atanapi subtugas, kantun ketok bunderan di kénca ngaran waspada tur kaluar tina aplikasi atawa balik deui ka layar utama. Ku ngalakukeun prosésna, nalika anjeun uih deui ka daptar, panginget moal aya deui.
  7. Pikeun nambihan daptar énggal, anjeun kedah uih deui ka awal aplikasi. Jang ngalampahkeun ieu, pencét «béréndélan»Di belah kénca juru luhur layar. Teras pilih «Tambihkeun daptar»Di juru katuhu handap.
  8. Anjeun tiasa nyaluyukeun nami, warna sareng ikon daptar anu didamel. Jang ngalampahkeun ieu, kantun klik dina bar di tengah layar tur lebetkeun judul nu Anjeun hoyongkeun.
  9. Teras pilih «siap"sareng ketok warna sareng ilustrasi anu paling cocog sareng téma.
  10. Dina tungtungna, pencét «narima»Di pojok katuhu luhur layar pikeun ngahémat.
  11. Daptar anu nembe didamel bakal muncul dina layar utama aplikasi, sareng anjeun tiasa nambihan panginget khusus ku nuturkeun tutorial anu disayogikeun di luhur.

Siap. Ayeuna anjeun terang kumaha nyetél panginget dina iPhone, nikmati tip pikeun ningkatkeun produktivitas anjeun.

Kami ngarepkeun tulisan ieu ngabantosan anjeun diajar langkung seueur ngeunaan éta alat panginget ios. Upami anjeun ayeuna hoyong diajar manggihan file diundeur dina sistem operasi anu sami, teraskeun browsing ik4.es.