Kumaha cara ngadamel animasi dina PowerPoint. Presentasi ngeunaan padamelan tiasa ngabosenkeun, tapi salah sahiji cara pikeun ngajantenkeun slide anjeun langkung pikaresepeun nyaéta ku ngagunakeun animasi PowerPoint. Animasi mangrupikeun fitur anu saé pikeun ngajantenkeun presentasi anjeun langkung interaktif.

Dina tutorial di handap ieu nu urang geus dijieun di ik4.es, hayu urang ngédit slide salaku conto. Urang kedah ngingetkeun yén damel sareng animasi dina PowerPoint rada rumit, tapi di sisi anu sanés, hasilna tungtung patut eta.

Kumaha carana ngadamel animasi dina PowerPoint step by step

Hal kahiji anu urang kedah terang nyaéta sabaraha objék anjeun bakal boga slide. Dina tutorial urang urang bakal ngagunakeun 3 objék nu urang bakal masihan animasi.

Éntri objék dina PowerPoint

  • Klik dina «animasi" pikeun ningali panel animasi.
    Animasi dina Toolbar

    Animasi dina Toolbar

  • Animasi munggaran urang bakal aya dina judul utama: Kumaha ngabersihan mobil.
    Kumaha carana ngadamel animasi

    Kumaha carana ngadamel animasi

  • Teras klik dina kotak téks sarengcahayakeun salah sahiji animasi héjo, nu mangrupa animasi input. Terus di pikiran nu aya loba animasi, anjeun ngan kudu klik dina pilihan "Tambahkeun animasi".Animasi
  • Gigireun animasi, a jumlah nu pakait jeung jenis animasi jeung urutan na. Dina hal ieu urang ngan bade nganggo salah sahiji pilihan.

Malikan deui prosés saméméhna pikeun sadaya objék anu anjeun hoyong lirén janten statik.

Ayeuna urang ngan ukur kedah nyaluyukeun pilihan urang dina «Panel animasi ».

  • Klik dina animasi munggaran tur pariksa pilihan «Tambahkeun animasi » Sanggeus di luhur. Malikan deui prosésna sareng anu sanés.
    Tambihkeun animasi

    Tambihkeun animasi

Kaberangkatan objék dina PowerPoint

Ayeuna hayu urang tambahkeun kaluar animasi, anu beureum.

Jang ngalampahkeun ieu:

  • Klik dina kotak téks judul.
  • Teras klik dina «Tambahkeun animasi » tur pilih salah sahiji animasi beureum.
    Kaluar animasi

    Kaluar animasi

Urang ngulang prosés tina "Mimitian sanggeus hiji saméméhna" jadi teu kudu ngaliwat hiji-hiji. Inget pikeun klik pikeun ngamimitian animasi.

Sareng ieu jalanna nyieun animasi dina PowerPoint. Naon éta patut usaha? Ayeuna anjeun ngan ukur tiasa ngalaksanakeunana sareng PowerPoint anjeun. Kami nyarankeun maca tulisan kumaha carana nyieun cadangan dina PowerPoint ku kituna anjeun teu leungit karya rengse.