Kumaha cara ngadamel gambar transparan dina Paint

Kumaha cara ngadamel gambar transparan dina Paint

Program Windows anu tos dipasang Paint henteu ngadukung saluran alfa, ku kituna anjeun ngan ukur tiasa ngadamel latar tukang transparan ku cara ngajantenkeun warna bodas unsur-unsur individu, teu sapertos éditor grafis profésional. Metodeu tiasa dianggo upami gambar gaduh latar warna tunggal, contona, ngan hideung atanapi bodas.

  1. Mimitian éditor cet sakumaha anjeun resep, tina ménu "File". pilih barang "Dibuka" sarta manggihan gambar nu Anjeun hoyongkeun. Anjeun oge tiasa muka file dina Paint via menu konteks ku ngaklik katuhu dina gambar.
  2. Dina panganteur, dina toolbar, nomeran blok "Kelir".. Di dieu, paké palette pikeun nangtukeun warna salaku warna latar ("Warna 2"). Sanajan kitu, éta leuwih merenah, ngagunakeun blok "Parabot"., Cabut eyedropper teras klik-kénca dina latar tukang gambar anu anjeun hoyong gentos ku latar transparan. Eyedropper ngamungkinkeun anjeun pikeun otomatis ngadeteksi warna latar ayeuna.
  3. Klik panah di handap tombol "Sorotan." tur pilih itemna "Sorot sadayana".
  4. Salin item nu dipilih ka clipboard. Anjeun tiasa ngalakukeun éta nganggo tombol di luhur atanapi menu kontéks.
  5. Buka gambar anu anjeun hoyong overlay obyék anu dipilih - lakukeun dina jandela Paint anyar. Dina blok kalayan warna salaku latar ("Warna 2") pilih warna anu sarua dina gambar ti mana item ieu disalin.
  6. Pencét tombol "Sorotan." tur cirian barangna "pilihan transparan".
  7. Tempelkeun unsur anu disalin ngaliwatan tombol "Témpél". file "Bumi".Menu konteks atanapi kombinasi konci "Ctrl + V".

Catet yén éta henteu acan tiasa nyimpen gambar anu nganggo latar transparan. Éta ngan ukur tiasa ditempelkeun sareng latar tukang anu diolah dina gambar anu sami atanapi anu sanés. Pikeun nempelkeun, contona, ikon tanpa latar dina format PNG, anjeun kedah nganggo éditor sanés. Alat anu sederhana sareng gratis sapertos Paint.NET tiasa ngalakukeun trik éta. Artikel anu misah kami ngajelaskeun kumaha cara ngalakukeunana sacara rinci.

Maca deui: Kumaha cara ngadamel latar transparan dina Paint.NET


Kreatif Stop Sadaya Ngeunaan Téhnologi
A Kumaha.