Kumaha cara ngadamel bagan dina PowerPoint

Kumaha cara ngadamel bagan dina PowerPoint. Grafik mangrupakeun sumberdaya pohara alus pikeun mantuan napsirkeun data yén maranéhna rék ngangkat. Bayangkeun slide anu pinuh ku data sareng nomer, éta bakal teu kaharti. Tapi upami urang nempatkeun sadaya data ieu dina grafik, sadaya anu dicaritakeun ku panyatur ka urang bakal langkung gampang ngartos.

Warta alus éta nyieun na damel di PowerPoint cukup saderhana. Dina tutorial di handap ieu kami bakal nungtun anjeun pikeun kéngingkeun PowerPoint anu sampurna sareng grafikna. Naha anjeun badé sono?

Kumaha cara ngadamel bagan dina PowerPoint step by step

Kami badé ngajarkeun anjeun kumaha carana ngadamel bagan dina PowerPoint, step by step, ti slide munggaran. Sadaya anu anjeun kedah laksanakeun nyaéta nuturkeun titik-titik di handap ieu.

Salaku saran, kami ngajukeun pesenan ieu. Dina slide kahiji urang tiasa nempatkeun éta téma presentasi, sarta dina slide kadua nyieun a bagan dina PowerPoint.

Punten Catet yén tina slide kadua, Salami slide masih kosong, hiji pilihan bakal muncul pikeun anjeun ngagunakeun sumberdaya kayaning: méja, gambar, video, audios, SmartArt jeung grafik.

Kami ngaléngkah kalayan léngkah:

  • Dibuka PowerPoint jeung nulis topik presentasi dina slide munggaran.
  • Dina slide kadua urang bakal nyelapkeun grafik. Pencét tombol «Lebetkeun bagan ».
  • Atanapi, upami anjeun resep, tina tab "Lebetkeun" tur klik tombol "Grafik".
  • Milih anu "Jenis bagan" naon anu anjeun pikahoyong sareng pencét "Kanggo nampi".
  • Dina momen ieu Excel bakal muka sareng anjeun bakal damel sareng inpormasi:Selapkeun bagan dina power point
  • Lamun perlu leuwih baris atawa kolom, ngan klik dina sudut outline biru tur sered dimana anjeun peryogi.
  • Tutup Excel sarta éta leuwih. Bagan anjeun parantos siap.

Ti moment ieu anjeun bisa ngamimitian ngédit grafik Anjeun dina PowerPoint.

Ayeuna anjeun bisa nambahkeun labél data kana grafik anjeun supados inpormasi tiasa katingali. Laksanakeun sapertos kieu:

Tambahkeun labél data
Tambahkeun labél data
  • Anjeun tiasa judul tempat tina bagan langsung atanapi nganggo slide PowerPoint pikeun ngalakukeunana.
  • Anjeun oge gaduh tab "Desain" sareng sagala rupa gaya tos siap.
  • Anjeun oge gaduh pilihan pikeun ngarobah warna kolom dina tab "Format".

Ieu kabeh pilihan nu geus sadia pikeun nyieun bagan dina PowerPoint. Naon anu gampang? Simkuring gaduh langkung tutorials pikeun mantuan Anjeun sareng tugas anjeun, jeung kumaha nyetél bar aksés gancang dina Excel yakin anjeun bakal manggihan eta metot.


eureun kreatif
Trucoteca.com
a kumaha ngalakukeun
Zona Pahlawan
Panggihan-Online