Kumaha carana ngabéréskeun masalah nampi béwara dina WhatsApp

Métode 1: Aktipkeun béwara

Alesan utama pikeun masalah sareng nampi bewara WhatsApp, naha alat anjeun dina Android, ios atanapi Windows, disababkeun ku setélan aplikasi atanapi sistem anu salah. Sanajan kitu, hal anu penting pikeun ngarti yén saran dijelaskeun ngan valid lamun euweuh faults séjén digambarkeun dina bagian séjén manual.

Setélan aplikasi sareng sistem

Dina kalolobaan kasus, bewara dina WhatsApp diaktipkeun sacara standar tanpa kedah ngalakukeun nanaon deui, tapi sakapeung fungsi anu dimaksud tiasa dina kaayaan dinonaktipkeun. Pikeun ngaktipkeun bewara dina alat Android, anjeun kedah angkat ka bagian aplikasi atanapi setélan sistem anu saluyu sareng nganggo geseran khusus.

Maca deui: Kumaha ngaktipkeun béwara dina WhatsApp

Upami anjeun nganggo telepon sélulér apel, léngkah-léngkahna ampir sami sareng diréduksi pikeun ngarobih setélan aplikasi atanapi sistem, tapi tong hilap leres ngonpigurasikeun atanapi nganonaktipkeun mode bewara. "Pokus waé". dina ios 15 sareng anu langkung luhur. Dina komputer, di sisi anu sanés, paraméter biasana dugi ka program anu gaduh unsur anu langkung sakedik.

Pareuman modeu jempé

Salian béwara global, aya setélan obrolan individu dina versi naon waé aplikasi anu ngamungkinkeun nganonaktipkeun réproduksi sora sareng, ku kituna, penampilan windows tambahan. Pilihan ieu mimitina ditumpurkeun dina sagala hal, nu ngajadikeun parentah relevan ngan lamun parobahan luyu geus saméméhna dijieun dina konfigurasi nu.

Android

    1. Pikeun ngaktipkeun sora pesen olahtalatah tangtu dina Android, hal kahiji anu kudu dipigawé nyaéta buka kaca "Obrolan" Nganggo bar luhur, pilih dialog anu saluyu sareng klik blok kalayan nami dina lulugu jandela obrolan. Nalika milih susuratan, anjeun tiasa langsung perhatikeun ikon khusus di sisi katuhu blok, ayana anu ngan ukur nunjukkeun konstrain individu.
    2. Sakali dina setélan internal, ampir di awal, panggihan tur ketok geseran "Jempé".Bagian "Jempé" bakal diaktipkeun sareng setélan bakal disimpen tanpa konfirmasi salajengna. Pikeun kaluar tina bagian éta, paké panah di belah kénca juru luhur layar sareng pastikeun teu aya ikon bisu dina layar utama utusan.
    3. Salian di luhur, anjeun tiasa klik dina dialog husus dina kaca pikeun memicu panggeuing "Obrolan". sareng nganggo tombol anu ditandaan salaku spiker dina bar luhur. Ieu bakal ngahasilkeun hasil anu sami tanpa konfirmasi.

Fitur anu kapaké pikeun klien Android, anu henteu aya dina versi anu sanés, nyaéta sajumlah ageung dialog tiasa disorot sakaligus, dituturkeun ku mencét tombol anu dituduhkeun. Ieu ngaheéat seueur waktos sabab ngaleungitkeun kabutuhan pangaturan individu.

ios

    1. Sapertos sabagéan ageung setélan klien sélulér WhatsApp, dimana prosés ngarobih setélan béda kusabab antarmuka, béwara obrolan dina alat ios dipicu rada béda. Pikeun ngadamel parobihan anu diperyogikeun, angkat ka tab "Obrolan". Ngaliwatan ménu utama aplikasi sareng dina bar luhur, pencét blok kalayan nami interlocutor atanapi nami dialog.
    2. Dina kaca nu dituduhkeun, panggihan tur pencét "Jempé"dimana legenda tambahan ogé kedah muncul anu nunjukkeun waktos béwara diblokir. Teras, dina jandela pop-up, pastikeun yén béwara dihurungkeun ku cara ngetok "Aktipkeun sora". sareng anjeun tiasa langsung kaluar tina setelan.

Anjeun tiasa pariksa yén béwara parantos diaktipkeun leres duanana ku "Henteu" di payuneun tulisan "Teu aya sora" dina setélan obrolan, ogé henteuna ikon khusus dina halaman utama aplikasi. Ogé, sapertos dina Android, setélan tiasa dirobih ngalangkungan ménu pembantu nalika ngobrol lami, tapi tanpa pilihan sorotan.

Windows

    1. Klién sélulér pasangan Watsap pikeun Windows persis nyalin setélan sora aplikasi, janten alesan pikeun béwara anu leungit tiasa disababkeun ku parobahan setélan dina telepon. Pikeun ngaktifkeunana dina hal ieu, pilih dialog sareng ikon khusus dina kolom kénca jandela kerja sareng pencét tombol tilu titik di pojok kanan luhur peta.
    2. Ngaliwatan ménu anu dipidangkeun, anjeun kedah milih kategori "Data kelompok" o "Inpormasi kontak" gumantung kana jenis dialog. Anjeun oge bisa make pilihan geus di tahap ieu Pilihan "Aktipkeun sora".pikeun nganonaktipkeun modeu jempé.
    3. Sakali dina kaca setelan dituduhkeun, gulung ka daptar item di handap, manggihan fungsi "Jempé". kalayan judul tambahan teras klik di mana waé dina blok ieu. Ieu bakal ngakibatkeun bewara tambahan nembongan dina layar, dimana anjeun kudu mencet "Aktipkeun sora"..

Ku ngagunakeun slaider dibere aya, pilihan ogé bakal ditumpurkeun, tapi tanpa konfirmasi. Upami dilakukeun leres, ikon bisu bakal ngaleungit tina daptar obrolan sareng béwara bakal mimiti sumping dina waktosna.

Métode 2: Ngungkulan Internet

Seueur kasalahan dina jasa anu ditaroskeun, kalebet nampi béwara, tiasa disababkeun ku kacepetan internét anu teu cekap atanapi ngan saukur sambungan anu teu stabil, ngahalangan apdet tepat waktu. Pikeun mariksa jinis masalah ieu anjeun kedah nganggo jasa atanapi aplikasi praktis pikeun ngukur kagancangan.

Inpormasi lengkep: Pariksa kagancangan sareng stabilitas Internét

Upami sambungan anjeun diwatesan ku laju anu laun (langkung ti 5Mbit / detik diperyogikeun pikeun WhatsApp), cobian robih sumber Internét atanapi ngahubungi panyadia ladénan anjeun. Alat komputer ogé tiasa ngabantosan dina sababaraha kasus, tapi hanjakalna tanpa jaminan.

Maca deui:
Sambungkeun telepon ka Internét
Kumaha nganonaktipkeun lalu lintas nyimpen dina Samsung Anjeun

Diantara hal anu sanés, dina alat sélulér langkung saé pikeun nganonaktipkeun modeu nyimpen lalu lintas ngaliwatan setélan sistem pikeun aplikasi atanapi jaringan khusus. Prosedur anu pasti gumantung langsung kana smartphone sareng sistem operasi anu anjeun anggo.

Métode 3: Pariksa kasadiaan jasa

Salaku tambahan, kamungkinan yén kurangna béwara, ogé laju sambungan anu rendah sareng sambungan internét anu kualitas luhur, tiasa disababkeun ku masalah sareng WhatsApp sorangan. Ieu saperti teu mirip, tapi masih mangrupakeun ide nu sae pikeun nganjang ka layanan pihak katilu pikeun pariksa ketersediaan kurir.

Halaman WhatsApp dina Downdetector

Ieu diperlukeun pikeun mastikeun teu ukur yén server sadia, tapi ogé yén teu aya masalah dina jadwal gagalna, dimana jumlah keluhan iraha wae tinangtu jelas katempo. Aya ogé cacad sanés anu kedah diperhatoskeun, sabab kalolobaan fungsi olahtalatah bakal kapangaruhan upami server turun.

Métode 4: Robah setélan aplikasi

Sapertos metodeu saacanna, masalah anu kurang kamungkinan tapi tetep mungkin nyaéta kasalahan dina aplikasi sélulér pikeun sababaraha alesan. Metoda ieu ngan patut mertimbangkeun lamun aya kasalahan lian ti nu patali jeung narima panggeuing.

Hapus data kinerja

Dina alat Android, sistem sorangan nyayogikeun cara pikeun gancang sareng maksa ngahapus data kinerja program anu dipasang. Ieu persis naon anu kudu dipigawé dina hubungan jeung kurir dimaksud ku muka «Setélan».milih "WhatsApp". tina daptar umum aplikasi sareng nganggo tombol "Hapuskeun cache.".

Maca deui: Hapus cache dina Android

Dina vérsi sistem anu béda, kitu ogé dina cangkang, tindakan anu dibutuhkeun tiasa bénten-béda, sahingga teu mungkin pikeun difokuskeun rupa-rupa anu tangtu. Sanaos kitu, pilihan ieu sok aya sareng, dina kasus anu ekstrim, éta tiasa dilaksanakeun ku panyaring khusus pihak katilu.

Pasang apdet

Kusabab kurangna apdet utusan seger, seueur fitur anu henteu tiasa dianggo leres, khususna leres nalika pamasangan otomatis versi seger ditumpurkeun sareng panolakan panjang pikeun mariksa diri anjeun. Ku sabab éta, anjeun kedah angkat ka halaman toko aplikasi resmi sareng nganggo tombolna "Ngaronjatkeun"..

Maca deui: Pembaruan WhatsApp dina telepon anjeun

Upami anjeun nganggo alat anu lami pisan sareng sistem WhatsApp anu teu didukung, hiji-hijina solusi nyaéta ngapdet alat anjeun. Tapi, sanajan dina telepon sélulér ieu, masalah messenger jarang pisan.

Reinstallation lengkep

    1. Dina telepon ios, sareng dina henteuna hasil anu positif saatos ngabersihan cache dina Android, pamasangan ulang pinuh ku aplikasi tiasa ngabantosan. Hal kahiji anu kudu dipigawé nyaéta uninstall aplikasi ngaliwatan kaca aplikasi dina sistem «Setélan».Maca deui: Kumaha mupus WhatsApp tina telepon anjeun
    2. Saatos éta, anjeun tiasa ngaunduh deui klien tina halaman toko resmi sareng sambungkeun akunna saatos réngsé. Salila duanana léngkah, ulah poho pikeun nyieun cadangan supados teu leungit data penting nu teu boga pangaruh dina kasalahan.Baca deui: Kumaha carana install WhatsApp dina telepon anjeun

Fungsi undeuran dina iPhones moal ngijinkeun anjeun masang deui aplikasi, janten anjeun kedah nganggo uninstall lengkep nganggo tombol anu saluyu. Anjeun ogé kedah sadar yén masang versi anu langkung lami ku cara henteu resmi, naha file APK dina Android atanapi IPA dina alat ios anu jailbroken, kamungkinan bakal nyababkeun langkung seueur masalah.

Kontak kana bantosan

Hal anu terakhir anu kedah dilakukeun saatos maca petunjuk sareng upami teu aya hasil anu positif, nyaéta nyiptakeun sumber pitulung ngalangkungan aplikasi atanapi halaman wéb resmi utusan. Dina klien mobile, bagian diperlukeun sadia dina «Setélan». nalika milih kategori "Tulung".Sadaya anu anjeun kedah laksanakeun nyaéta klik tautan "Pitulung" dina panyungsi anjeun.

Bentuk Eupan Balik Pusat Pitulung WhatsApp

Dina duanana kasus, eusian formulir nurutkeun masalah, nunjukkeun teu ukur impossibility narima bewara, tapi ogé kasusah sejenna, upami aya. Upami tiasa, mangga lampirkeun ogé Potret layar anu teu diédit sabab pamrosésan sumber diurus ku profésional anu dipercaya.

Kami bungah yén kami parantos tiasa ngabantosan anjeun dina masalah anjeun.

Ngajelaskeun naon anu henteu hasil pikeun anjeun.
Spesialis kami bakal nyobian ngaréspon gancang-gancang.

Naha tulisan ieu ngabantosan anjeun?