Kumaha carana ngajawab masalah nyambungkeun headphone ka laptop

Ngungkulan konéktipitas

Headphone malfunctioning dina sistem bisa lumangsung pikeun loba alesan, nu paling umum nyaéta software, tapi dina sababaraha kasus kasalahan bisa lumangsung dina tingkat hardware. Anjeun oge kedah tumut kana akun jenis alat, sabab ieu nangtukeun metoda sambungan bener.

Pilihan 1: Headphone nirkabel

Pamaké sering gaduh masalah nyambungkeun headphone anu tiasa dianggo sareng protokol Bluetooth. Kusabab éta antarbeungeut nirkabel, prosés kontrol prosedur komunikasi sareng laptop pajeulit. Salian faktor manusa, setélan alat anu salah ogé tiasa maénkeun peran, anu ogé kedah dipertimbangkeun. Pikeun ngabenerkeun kaayaan sareng ngaleungitkeun sagala masalah, tingali tulisan kami anu misah dina halaman wéb kami pikeun solusi pikeun masalah ieu.

Seringna masalahna henteu sareng headphone nirkabel, tapi langsung sareng setélan sistem operasi. Gumantung kana setelan deteksi alat bluetooth, laptop bisa jadi teu neangan aranjeunna leres, nu bisa ngabalukarkeun daptar hardware sadia teu nembongan. Upami ieu masalahna, mangga tingal pos anu sanés dina halaman wéb kami anu ngajelaskeun solusina.

Pilihan 2: Headphone Kabel

Headset kabel nyambung ka laptop ngaliwatan fisik 3,5 panganteur Jack, tapi sanajan kitu meureun aya masalah ngadeteksi aranjeunna dina sistem operasi. Anu ngabalukarkeunna tiasa seueur faktor, tapi solusina biasana ngarobih setélan sora. Ieu mangrupikeun topik tulisan sanés dina halaman wéb kami, anu ngajelaskeun naon anu kedah dilakukeun supados laptop tiasa ningalikeun headphone anu leres dina sistem.

Upami perbaikan parangkat lunak gagal, masalahna sigana langsung sareng jack audio laptop. Bisa jadi teu jalan bener alatan béda dina téhnologi dipaké. Kami ngarékoméndasikeun yén anjeun turutan tautan di handap ieu pikeun neuleuman sagala cara pikeun mariksa pungsionalitas konektor 3,5.

Inpo nu leuwih lengkep: Kumaha carana ngalereskeun masalah jack headphone dina laptop

Masalah sambungan headphone kabel ogé bisa disababkeun ku gagalna hardware, setélan sistem salah, atawa kurangna supir kartu sora ditangtoskeun. Kami gaduh tulisan anu misah dina halaman wéb kami anu nyertakeun sadaya masalah ieu sacara rinci, upami perlu kami nyarankeun yén anjeun maca inpormasi anu aya.

Saluyukeun setelan sora

Headphone sering henteu jalan leres nalika disambungkeun ka komputer alatan parameter sora misconfigured dina sistem operasi. Upami kartu audio dipasang ku produsén Realtek, anjeun kedah konsultasi ka parangkat lunak tuning sora proprietary, anu dipasang sareng supir anu saluyu. Aya pituduh anu lengkep ngeunaan cara ngalereskeun masalah anu aya hubunganana nganggo aplikasi ieu dina tulisan anu sanés dina halaman wéb kami.

Masalah sanésna nalika nyambungkeun headphone ka laptop tiasa dibarengan ku kasalahan "Alat kaluaran audio teu dipasang". Upami ieu hal, éta pisan kamungkinan yén teu aya nu lepat sareng hardware, tapi sistem teu leres ngolah sinyal input ti jack audio. Ieu bisa jadi alatan supir kartu sora atawa setelan sistem lianna. Anjeun kedah nyandak léngkah-léngkah pikeun ngabéréskeun kasalahan anu diidentipikasi, mimitian ku anu pangbasajanna sareng jalanna.

Dina situs kami kami gaduh bahan anu misah dina topik ieu, dimana sadayana metode ngungkulan anu mungkin dijelaskeun. Upami, nalika anjeun beurit dina indikator volume dina taskbar, aya bewara némbongan "Alat kaluaran audio teu acan dikonpigurasi" Kami ngarékoméndasikeun anjeun familiarize diri jeung eta.

Inpo nu leuwih: Kumaha pikeun ngajawab masalah "Alat kaluaran audio teu dipasang".

Henteu aya sora dina sistem operasi Microsoft anjeun tiasa disababkeun ku setélan alat audio anu salah. Upami ieu masalahna, anjeun kedah angkat ka bagian konfigurasi anu relevan sareng, saatos marios inpormasi anu disayogikeun di dinya, nyandak tindakan koréksi pikeun ngabéréskeun masalah éta. Ieu diatur sacara béda dina vérsi Windows anu béda, tapi halaman wéb kami ngagaduhan tulisan anu misah pikeun masing-masing. Pencét tautan anu cocog pikeun pituduh anu lengkep.

Perhatosan! Parentah pikeun Windows 10 ogé valid pikeun vérsi 11 sareng 8 tina sistem operasi Microsoft.

Ngarengsekeun masalah konteks

Sababaraha masalah sareng sambungan headphone ka laptop gaduh konteks jelas, contona, lamun euweuh sora ngan dina browser nu. Dina kasus ieu, salian mariksa konfigurasi sistem, perlu pikeun ngarobah konfigurasi tina web browser sorangan. Kadang-kadang malah mungkin perlu install software tambahan pikeun ngajawab masalah. Sadaya tindakan ieu dijelaskeun sacara rinci dina tulisan anu sanés dina halaman wéb kami. Kami nyarankeun yén anjeun maca éta upami diperyogikeun.

Lamun sora tina headphone ngaleungit intermittently, teras paling dipikaresep alat sorangan boga gangguan. Tapi saencan ngalereskeunana, disarankeun pikeun nyobaan ngalereskeun kaayaan nganggo parangkat lunak sistem operasi. Kadang-kadang anu nyababkeun gangguan ieu nyaéta gangguan tina jasa audio Windows anu tanggung jawab pikeun sora, atanapi kakurangan supir audio anu diropéa. Pencét tautan di handap ieu pikeun ngaksés halaman anu gaduh daptar cara pikeun ngabéréskeun masalah leungitna sora intermittent dina laptop anjeun.