Kumaha carana ngalereskeun masalah layar dina Windows 11. Alat screenshot Windows 11 parantos bajoang ti mimiti. Pamaké parangkat lunak anu dileupaskeun dina Oktober anu nyobian nganggo fungsina parantos nampi pesen «Masalah sareng Windows nyaéta nyegah layar layar dibuka. Ngamutahirkeun PC anjeun tiasa ngabantosan ngalereskeunana»Nalika nyobian muka aplikasi. Numutkeun Microsoft, kasalahan téh alatan sertipikat digital kadaluwarsa.

Produsén nyatakeun yén éta damel pikeun ngabéréskeun masalah sareng janji bakal ngaleupaskeun apdet patch pas mungkin. Dugi ka kajadian, aya sababaraha cara pikeun kasalahan. Di dieu aya Tilu cara pikeun ngajawab masalah screenshot Windows 11.

Kumaha carana ngalereskeun masalah layar dina Windows 11: 3 pilihansistem windows 11

1. Robah tanggal jeung waktu sistem

Pikeun ngabéréskeun kasalahan dina potong kompas "Windows" + "Shift" + "S", solusi basajan nyaéta Ganti tanggal sareng waktos sistem sateuacan béakna sertipikat digital Microsoft. Jang ngalampahkeun kitu, turutan léngkah di handap ieu.

  1. Pencét dina ménu Start sareng buka aplikasi «konfigurasi".
  2. Dina bar kénca, pilih «Waktos sareng basa".
  3. Pencét dina «Tanggal sareng wanci".
  4. Pareuman saklar "Atur waktosna sacara otomatis»Upami diaktipkeun.
  5. Teras angkat ka "Setel tanggal sareng waktos sacara manual"Jeung pencét tombol"Robah".
  6. Setel tanggal sateuacan dinten béakna lisénsi teras klik «Robah«; teu perlu ngarobah waktu.
  7. Sakali rengse, coba mencet kenop "Windows" + "Shift" + "S" tur tingal lamun alat screenshot jalan.

2. Paké versi saméméhna tina alat screenshot

Windows nyimpen pamasangan sistem panganyarna pikeun 10 poé sanggeus apdet panungtungan. Ku kituna, Anu ditingkatkeun tina Windows 10 ka Windows 11 nembe tiasa nganggo versi anu langkung lami alat newak, tanpa kapangaruhan ku masalah sertipikat digital kadaluwarsa.

Pikeun ngalakukeun ieu, turutan léngkah ieu:

  1. Buka Windows Explorer sareng lebetkeun alamat ieu: (tanpa tanda kurung sudut).
  2. Manggihan file «SnippingTool.exe»Jeung nyalin.
  3. Teras angkat ka polder jeung nempelkeun laksana.
  4. Sanggeus éta, buka folder jeung salin file "SnippingTool.exe.mui".
  5. terus asupkeun jeung témpél. Upami dipenta, gentos sadaya file.
  6. Tungtungna, ngajalankeun alat newak pikeun nyobaan muka sumberdaya.

3. Perbaikan tur malikkeun alat screenshot

Upami screenshot dibuka, tapi sababaraha fungsi gagal, solusina nyaéta mulangkeun aplikasi. Jang ngalampahkeun kitu, urang ngajelaskeun step by step:

  1. Buka ménu "konfigurasi»Sareng pencét«aplikasi»Dina bar kénca.
  2. Teras angkat ka "Aplikasi sareng fitur".
  3. milarian"Alat candak"dina daptar. Pencét ikon tilu titik sareng pilih «Pilihan canggih".
  4. Gulung ka handap layar dugi ka ngahontal «Rengse". Pencét tombol pikeun ngeureunkeun naon waé conto aplikasi anu dijalankeun.
  5. Pencét tombol "Ngalereskeun»Sareng cobian nganggo alat deui.
  6. Upami screenshot masih teu tiasa dianggo, balik deui ka layar sateuacana teras pencét tombol «Reset«, Anu bakal ngareset aplikasi.

Ieu geus éta! Kami ngarepkeun anjeun tiasa ngalereskeun masalah sareng Windows 11 Potret layar. Upami anjeun resep kana tulisan ieu sareng hoyong diajar kumaha mindahkeun Windows 11 menu ngamimitian ka kénca, teraskeun browsing ik4.es.