Kumaha ningkatkeun PC anjeun ka Windows 11 gratis. Anjeun tiasa ningkatkeun komputer anjeun ka Windows 11 ngaliwatan Windows Update atanapi Windows Setup Assistant, sadia dina ramatloka Microsoft. Pembaruan pikeun sistem anyar, dileupaskeun sababaraha minggu ka tukang, gratis sareng bakal diluncurkeun laun-laun ka Windows 10 pangguna sareng alat anu cocog; Pariksa naha PC anjeun cocog sareng Windows 11.

kamungkinan pamutahiran sejen nyaeta unduh file ISO Windows 11 sareng jieun pendrive bootable sareng sistem, ngajalankeun pamasangan bersih dina komputer. Dina tutorial salajengna, ti ik4 urang ngajelaskeun kumaha carana ningkatkeun windows 10 ka windows 11 dina dua cara, jadi Anjeun bisa milih nu pangmerenahna.

Kumaha carana ningkatkeun PC anjeun ka Windows 11 gratis step by step

Salajengna urang bakal némbongkeun dua cara pikeun ngamutahirkeun ka Windows 11. Ngaliwatan Windows Update atanapi via Windows Update Wizard. Duanana pilihan sarua valid jadi Anjeun bisa milih hiji nu paling anjeun resep.

1. Kumaha carana ningkatkeun ka Windows 11 ngaliwatan Windows Update

update Windows

update Windows

  1. Pikeun ngapdet Windows 11 ngalangkungan Windows Update, anjeun kedah klik dina ménu Start sareng angkat ka «konfigurasi".
  2. Dina léngkah ieu, pilih «Update sareng kaamanan»Pikeun ningali apdet anu sayogi pikeun sistem.
  3. Pencét dina «Parios kanggo apdét»Sareng ngantosan verifikasi sistem. Pikeun Windows 11, panginget yén PC tiasa ngajalankeun parangkat lunak bakal ditingalikeun dina layar. Ngadagoan apdet pikeun ngundeur tur ngabalikan deui komputer Anjeun.

2. Kumaha ningkatkeun ka Windows 11 nganggo wizard pamutahiran Windows

  1. Pikeun ngapdet Windows 11 ngalangkungan Windows Update Wizard, angkat ka halaman unduhan dina halaman wéb Microsoft resmi (https://www.microsoft.com/en-us/software-download/windows11). Dina bagian "Wizard setelan Windows 11«, Pencét«Download ayeuna".
  2. Saatos diunduh, jalankeun file sareng pamasang bakal dibuka. Dina layar ieu, pilih pilihan «Narima teras pasang".
  3. Prosés instalasi bakal dilakukeun dina tilu léngkah. Antosan dugi ka rengse.
  4. Nalika pamasangan parantos réngsé, Update Wizard bakal nyarankeun ngabalikan deui PC. Aya ogé pilihan pikeun ngamimitian deui engké. Upami anjeun milih pilihan kadua, sistem bakal ngabalikan deui komputer nalika pangguna teu aktip.

Dupi anjeun ningali kumaha gampang? Kami ngarepkeun tulisan ieu mangpaat pikeun anjeun. Upami anjeun resep sareng hoyong diajar langkung seueur trik pikeun windows 11 sapertos mindahkeun Windows 11 menu ngamimitian ka kénca, neruskeun ngotéktak ik4.es.